Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרתי לאובאמה, רק יפני - אין אין על יפניות.

:D

מזה קשור יפני, העוזרים שלו מלאו סולר במקום בנזין. קורה במשפחות הכי טובות!

אגב, לפני מס' חודשים הייתי במוסך בו אני מטפל בסיאט, ראיתי שקודה יטי בניילונים עומד שם, מכסה המנוע מורם והעובדים מנסים לפרק צינוריות ולנקות נוזל כלשהו.. התברר שהאוטו החדש הגיע לתחנה למלא דלק והחבר'ה בתחנה שמו לו בנזין במנוע הטורבו דיזל TDI 4X4, הרכב הושבת וכנראה ייצטרך ניתוח מורכב ביותר :-(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לשים בנזין במקום סולר בקלות, אבל כדי להכניס סולר במקום בנזין דרוש כישרון מיוחד.

יש כמובן תקן.

הבנתי תודה.

בעיקרון הפיה של הסולר גדולה יותר מאשר של הבנזין.

חשבו לרגע שיש להם מנוע 6L בנזין של קורבט:shock:

פורסם
אני מאוד בספק שהסיבה היא תדלוק בסולר כי לא ניתן להכניס אקדח תדלוק של סולר לפייה של בנזין. אני חושב שהסיבה היא תקלה טכנית.

אם כבר תאוריות קונספירציה, אני הייתי מהמר שהרכב הזה אמור לנסוע מצוין על כל סוג דלק שדוחפים לו, בנזין, סולר, ביו דיזל, קילו ברבוניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואני שואל את עצמי "איך??? אבל איך???"

כאילו שהאמריקאים לא By The Book ומתוקתקים ומתוזמנים בשניות ובסוף נופלים בשטות הכי מפגרת בעולם...

אז אני יכול להבין שבתחנות בארה"ב לא כתוב "סולר" על המשאבה אבל אני מניח שהצבעים שלהן זהים, או לפחות אוקטן 95 שזה די גם בשפה שלהם.

האמריקאים לא יודעים מה זה 95 אוקטן, הם משתמשים ביחידות שונות (כרגיל הם חייבים להיות מיוחדים).

http://en.wikipedia.org/wiki/Research_Octane_Number#Measurement_methods

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אצל האמריקאים זה AKI

וגם ה93 הכי טוב שלהם לא מגיע ל98 הממוצע שלנו

במוו למשל ממליצה להשתמש בשמנים בעלי תקן שונה למדינות שונות בעולם לפי איכות הדלק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם כבר תאוריות קונספירציה, אני הייתי מהמר שהרכב הזה אמור לנסוע מצוין על כל סוג דלק שדוחפים לו, בנזין, סולר, ביו דיזל, קילו ברבוניות.

מנוע רב דלקי יצא מהאופנה מזמן. היה בגנרטורים (דויטץ ,בסיני) ובמעט ריוס. יקר,אורך חיים קצר,מלא צרות,הספק נמוך.

פורסם

זה DSG! צ'מפיון לא אמין! תביעה, עו"ד, חום ישראלי, קלאץ', מניסיון של דוד שלי, יש לי 12 דודים, יפני הכי טוב, אני במקרה עובד בדלק מוטורס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יד ראשונה מנשיא, זה כדאי?

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

ביקור נשיא ארה"ב התחיל בתקלה במכונית הנשיאותית, שנתקעה באזור מושב שורש ונגררה לירושלים. בעל הגרר: "עוד לא הגשתי את החשבון, אבל אובמה לא יקבל הנחה"

תחשוב כמה פירסום הוא קיבל עכשיו בזכות התמונה הזאת...

פורסם
ביקור נשיא ארה"ב התחיל בתקלה במכונית הנשיאותית, שנתקעה באזור מושב שורש ונגררה לירושלים. בעל הגרר: "עוד לא הגשתי את החשבון, אבל אובמה לא יקבל הנחה"

תחשוב כמה פירסום הוא קיבל עכשיו בזכות התמונה הזאת...

גרריסט טוב עושה עשרות אלפי שקלים בחודש. לא חושב שהוא צריך את הפרסום הזה.

היה איזה מערכון מתיחה ביוטיוב שהתקשרו לגרריסט ותבעו ממנו פרוטקשיין והשיחה מתחילה בזה שאומרים לגרריסט "הבנו שאתה עושה משהו כמו 40-50 אלף שקל בחודש. והגרריסט עונה בתמימות - קצת יותר, אבל לא משנה. מה הבעיה?

פורסם
האמריקאים לא יודעים מה זה 95 אוקטן, הם משתמשים ביחידות שונות (כרגיל הם חייבים להיות מיוחדים).

http://en.wikipedia.org/wiki/Research_Octane_Number#Measurement_methods

הסטנדרט אצלם זה אוקטן 92, בגלל זה לרכב שנמכר אצלם, יהיה הספק מנוע נמוך יותר, בגלל התאמה לדלק באיכות נמוכה יותר.

מי יכול לטפל ברכב כזה בארץ בכלל?

כל מי שיכול לטפל בסילברדו (לא מאמין שזה רכב יותר מדי מסובך לטיפול).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתחילת שנות השמונים, בתערוכת אוטומוטור הראשונה, הביאו לארץ טסטה רוסה וקונטאש.

עם הגעתה, הקונטאש סירבה להתניע, איזה בחור חביב ממוסך פיאט ישב עליה 3 שעות וסידר אותה כמו גדול.

אז אם לפני 30 ומשהוא שנה, בלי ספרות רכב, בלי מכשירי דיאגנוסטיקה ובלי אינטרנט, הוא התניע קונטאש, תאמין לי שיש בארץ מי שיטפל במשאית המחורבנת הזה של הנשיא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו באמת,לרכב מורשים להתקרב רק המאבטחים שלו,וגם זה בקושי..

אז כמו שנאמר פה באמת נראה לכם שאיזה שמעון ממוסך התאומים בבית שאן יתקרב לרכב של האיש הכי מאובטח בעולם?

או איזה בן דוד מטייבה?ובמקרה יעשה עם המידע שהעיניים שלו קלטו דבר לא נכון...

NO.

פורסם
הסטנדרט אצלם זה אוקטן 92, בגלל זה לרכב שנמכר אצלם, יהיה הספק מנוע נמוך יותר, בגלל התאמה לדלק באיכות נמוכה יותר.

אתה טועה ומטעה!

האוקטן בארה"ב לא נמדד באותה צורה כמו בארץ.

בארץ הוא נמדד בצורת Research Octane Number (RON)

ואילו שם הוא נמדד בצורת Motor Octane Number (MON)

תאמין לי שיש להם דלק איכותי בארה"ב

תקרא לפני שאתה מגיב להבא:

http://en.wikipedia.org/wiki/Octane_rating

ציטוט קטן:

Because of the 8 to 10 point difference noted above, the octane rating shown in Canada and the United States is 4 to 5 points lower than the rating shown elsewhere in the world for the same fuel. See the table in the following section for a comparison.

פורסם

כל מי שיכול לטפל בסילברדו (לא מאמין שזה רכב יותר מדי מסובך לטיפול).

ההספק הנמוך יותר שמפרסמים יצרנים בארה"ב נובע בד"כ מכך שבארה"ב משתמשים בהגדרה שונה לכוח סוס מאשר באירופה, לא מהבדל אמיתי בהספק.

כ"ס אמריקאי = 745.7W

כ"ס אירופאי = 735.5W

• תוכן חדש...