Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעולם לא סדקתי/שברתי מסך. למה שאזדקק לתוספת הזאת?

העיקר שבשרשורים אחרים ממליצים להימנע ממראה פנורמית.

הכוונה שלי במידה ואתה לא משתמש בכיסוי ספר הזה, שהרבה מוצאים אותו למאוד לא נוח.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה דורש ממך לעשות מניפולציה נוספת כדי לתפעל את הטלפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלנו במשפחה משתמשים במגינים כמו זה שיש להם שלד מתכתי בנוסף לגומי (TPU) שמגן מזעזועים. ממה שראיתי מסכים נשברים בד"כ מהתעוותות של המכשיר ולא ממכה ישירה. השילוב של השלד והמגן עוזר בזה.

חסרונות: מראה שיכול להיות מגושם אן מכוער, חוסם ומפחית את עוצמת הרמקול, ומצריך דיוק בהכנסת שעקע המקטן.

(ההמלצה לאו דווקא למוכר הזה לבדוק כמו את כל המוכרים באיביי\עלי\וכו,)

s-l1600.jpg

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

היתה תקופה בה השתמשתי במגנים כאלה, גם הם מגושמים מאד, אם כי, לפחות, חוסכים את הצורך בפתיחת "הארנק" כדי לענות לשיחה.

כמובן שטיב ההגנה הנדרשת נגזר מאופי השימוש - אין דין פקיד במשרד כדין חקלאי בשדה או שרברב בבור הביוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היתה תקופה בה השתמשתי במגנים כאלה, גם הם מגושמים מאד, אם כי, לפחות, חוסכים את הצורך בפתיחת "הארנק" כדי לענות לשיחה.

כמובן שטיב ההגנה הנדרשת נגזר מאופי השימוש - אין דין פקיד במשרד כדין חקלאי בשדה או שרברב בבור הביוב.

אתה צודק, אבל זה תלוי בפקיד. אני למשל עבדתי במשרד אבל הפלתי את הטלפון חדשות לבקרים.

פורסם

אני פשוט שם לב, זה הכל. עצם המודעות לזה שהטלפון לא "ממוגן" משפיעה על ההתנהלות היומיומית. הלכה למעשה, מבן אדם שהטלפון נופל לו תדיר, הטלפון לא נופל כלל. פסיכולוגיה בגרוש, אבל כזו שעובדת.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוב, הכל טוב ויפה עד שפעם אחת זה נופל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני אוהב ללכת caseless. אבל כדי להמנע משריטות(כשמניחים על שולחן נגיד) קניתי את הקייס הכי מינימלי שיכלתי למצוא של totalee מאוד מאוד דק ולא מוסיף נפח למכשיר.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

• תוכן חדש...