Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היו מתחזקים מכוניות ברמה של תחזוקת מטוסים, כלומר רכב בן 30 נראה ונוסע כמו חדש, היית מגלה פתאום ש-BMW סדרה 7 משנת 85 היא הרבה, אבל הרבה, יותר טובה מטויוטה חדשה. וזו כמובן רק דוגמה.

לגבי בטיחות, אם מכוניות היו נוסעות רק במהירויות שיוט (150 קמ"ש ומעלה), כמו מטוסים, אז זה לא היה משנה - כי בתאונה במילא כולם מתים (כמו במטוסים).

דני

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל התורמים.אחרי שקראתי הכל, לא נראה לי שהחכמתי לגבי למה מחליפים אוטו בן 3,מאוטו טוב בן 6 עושים קוביה (בארה"ב. עוד מעט, כמו כל דבר שמגמגם אינגליזית, גם כאן) ולגוף של מכונה אחרת מחליפים את כל המערכות עשרות שנים.

צריך כנראה שילוב של כלכלן,מהנדס ופסיכולוג,- כל אחד מאלה מומחה בכמה תתי תחומים וכולם משולבים באדם אחד - כדי להסביר.

פורסם
תודה לכל התורמים.אחרי שקראתי הכל, לא נראה לי שהחכמתי לגבי למה מחליפים אוטו בן 3,מאוטו טוב בן 6 עושים קוביה (בארה"ב. עוד מעט, כמו כל דבר שמגמגם אינגליזית, גם כאן) ולגוף של מכונה אחרת מחליפים את כל המערכות עשרות שנים.

צריך כנראה שילוב של כלכלן,מהנדס ופסיכולוג,- כל אחד מאלה מומחה בכמה תתי תחומים וכולם משולבים באדם אחד - כדי להסביר.

אני עוד לא מכיר מישהו שהחכים משאלות שאת התשובה שלהם ניתן לקבל באופן חותך וברור (יחסית), כאילו היו שאלות בענייני חוקי תעבורה.

הבעיה העיקרית היא השאלה, שהיתה שגוייה מהיסוד, כי לא היית צריך לצאת בכלל מנקודת המוצא של השוואת מטוס למכונית. נקודות ההשקה בין שניהם כמוצר טכנולוגי, כלכלי, שיווקי, הנדסי וכו', הן קטנות מאוד. בגלל זה לא קיבלת את תשובה ממוקדת יותר.

אבל בנקודה אחת אני מסכים איתך, אני לא מבין למה ממהרים אנשים להחליף אוטו טוב בן 3 שנים במכונית דומה, בעלות גבוהה, ואני לא מתייחס לחובבי רכב שמחליפים מכוניות לשם התחביב, אלא סתם אנשים מהיישוב שמחליפים ליסינג אוטומטית אחת בשנייה. זה מהבלי העולם הזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל בנקודה אחת אני מסכים איתך, אני לא מבין למה ממהרים אנשים להחליף אוטו טוב בן 3 שנים במכונית דומה, בעלות גבוהה, ואני לא מתייחס לחובבי רכב שמחליפים מכוניות לשם התחביב, אלא סתם אנשים מהיישוב שמחליפים ליסינג אוטומטית אחת בשנייה. זה מהבלי העולם הזה...

בדיוק מאותה סיבה שכלב מלקק את אשכיו- כי הוא יכול.

אחד נכה ויש לו זכאות כזו או אחרת להחלפת רכב אחת לכמה שנים, אחר אמיד מספיק כדי להתחדש אחת לכמה שנים, אחר לא אהב את הרכב הנוכחי אז מחליף לרכב אחר, זה עם הליסינג בכלל לא אכפת לו כי הוא משלם אותו דבר אז למה לא חדש בעצם, אחר רוצה להוציא לשכנים את העיניים אז מחליף רכב כל שנתיים, שכן של זה האחרון גם מחליף כי הוא רוצה להראות לשכנו שגם הוא יכול......כזה מתגלגל.

אגב, אני חושב שדווקא חובבי רכב "מיושבים בדעתם" (קרי- מעל גילאי 30, או במילים אחרות הדור שכבר סיים את שלב ה-106) נוטים להחזיק ברכב לתקופות ארוכות יותר מכמה סיבות:

1.הם נקשרים לרכב ורואים בו משהו מעבר להגעה מנקודה א' לנקודה ב'.

2.הם משקיעים בו הרבה כסף וחבל להם לזרוק את ההשקעה לפח.

3.לחלקם חשוב יותר אופי הרכב מאשר השנתון (לראייה אני שהתחדשתי ברכב בן 10...יכולתי באותו כסף להתקדם לשנת 2009 ברכב משעמם).

4.במעמד המכירה חלקם מבקשים מחירים מופרכים, מה שגורם להליך מכירת הרכב להמשך עוד כמה שנים......ואז הם כבר לא רוצים למכור.......רגע, בעצם כן.........אה, טעות, לא מוכרים.........או אולי כן?...

כל אחד והחשיבה (העקומה) שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...