Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש המלצה ל) מקעקע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי חברים, עקב דרישה גבוהה אני מאריך את השהות שלי בארץ בשבועיים בהם אתארח בסטודיו Kiopd.

התאריכים בסטודיו יהיו מה18 עד ה27 לפברואר.

אנא פנו אלי בפרטי לתאום.

שבוע טוב

מתוך הפייס של שניר זלמן. אל תחשוב בכלל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מקפיץ שרשור מהעבר הרחוק.

שנה חדשה, קעקוע חדש, פלטינות חדשות שבעזרתן אפשר שוב ללכת.

הפעם מחפש מישהו שמסוגל לזרום איתי ללא חששות מצידי שהוא ירגיש שהוא יכול להתערב/להשפיע/לשנות לי את הקעקוע. אחד כזה שיעשה מה שאני אומר לו אחד לאחד וזהו.

היות ולא יצא לי לעשות עד היום קעקוע צבעוני ו''מלא'' שכולל ירידה עד לפרטים הקטנים ביותר ודיוק ברמה הכי גבוהה שיש אז אשמי לקבל המלצה לאחד כזה. לא אכפת לי איפה הוא נמצא בארץ ולא אכפת לי כמה הוא מבקש. מוכן לשלם הרבה עבור אחד שיעמוד בדרישות שלי שאגב, לא חריגות לדעתי.

תודה וערב טוב:)

אני לא מבין גדול בקעקועים, אבל לפני כמעט 20 שנה אני והחברים שלי ירדנו לאילת והתקעקענו אצל רז. יש לי מזכרת יפה ממנו לכל החיים. אף אחד לא עשה את הנאזגול על כל הגב אבל כולם יצאו מבסוטים. למיטב זיכרוני בזמנו הוא צייר את כל הקעקוע על דף נייר,ביקש ממני לבדוק - ביצע את השינויים שרציתי, צייר את זה בצבע, הדביק לי על אזור הקעקוע כך שכולו כבר היה מצויר על הגוף ורק אז עבר עם העט-מחט.

החלמה מהירה ורפואה שלמה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מתוך הפייס של שניר זלמן. אל תחשוב בכלל.

אז אתה בעצם אומר שהוא צריך לטוס לברצלונה להתקעקע? תחשבו רגע לפני שאתם זורקים לאוויר. שניר נמצא בארץ לעיתים רחוקות יחסית. פעם אחרונה שפגשית אותו היה לפני כחצי שנה, ולר יודע לי אישית שהוא חזר מאז. ושניר ממש לא יתאים פה כי החבר רוצה משהו שהוא החליט שצריך להיות בצורה מסויימת בלי לערער על כך. יש סיבה לזה שלא המלצתי על אף אחד מהמקעקעים שאני מכיר כי הם לא עובדים ככה, מהסיבה שיש להם אינטגרטי מקצועי שלא יתן להם לקחת כל עבודה. ושניר, כמו שכתבתי ומההכרות השטחית לי איתו , הוא אחד מהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מתעלק על השירשור אם כבר הוקפץ,

יש בפ"ת ברחוב ההסתדות מכון קעקועים. מישהו מכיר אותם? שמע איך הם?

אני רוצה לעשות גם קעקוע, לאט לאט, לא ממהר לרוץ ולעשות חושב אם זה בדיוק מה שבא לי, חושב על מקום ספציפי. כבר יש לי רעיון למה אני רוצה אבל אני מחפש מי יוכל לצייר את זה (שילוב של תמונה+ עיצוב יותר אישי).

כמה בערך עולה קעקוע בגודל 10-15 ס"מ אורך וברוחב בערך זהה (אולי מעט צר יותר אבל בערך זהה). על השכמה ללא צבע.

תודה רבה!

פורסם
אז אתה בעצם אומר שהוא צריך לטוס לברצלונה להתקעקע? תחשבו רגע לפני שאתם זורקים לאוויר. שניר נמצא בארץ לעיתים רחוקות יחסית. פעם אחרונה שפגשית אותו היה לפני כחצי שנה, ולר יודע לי אישית שהוא חזר מאז. ושניר ממש לא יתאים פה כי החבר רוצה משהו שהוא החליט שצריך להיות בצורה מסויימת בלי לערער על כך. יש סיבה לזה שלא המלצתי על אף אחד מהמקעקעים שאני מכיר כי הם לא עובדים ככה, מהסיבה שיש להם אינטגרטי מקצועי שלא יתן להם לקחת כל עבודה. ושניר, כמו שכתבתי ומההכרות השטחית לי איתו , הוא אחד מהם.

תסתכל על הפוסט שלך. תסתכל על הפוסט שלי. תקרא את הפוסט שלך. שוב תסתכל על הפוסט שלי. תקרא את הפוסט שלי. תסתכל על הפוסט שלך. תקרא את הציטוט שכתבתי. תקרא אותו שוב. תסתכל על הפוסט שלך. עכשיו שוב על שלי.

קלטת את זה שהוא נמצא עד פברואר בארץ ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יש לי להמליץ על בנאדם שלפי דעתי יש לו עבודות מאוד טובות, קוראים למקום ריפר טאטו.

הלכתי לעשות אצלו סקיצה ביום שישי בנאדם מאוד נחמד ונראה מקצועי, הוא קעקע לפי מה שהבנתי בחול לפני שהוא הגיע לארץ.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
תסתכל על הפוסט שלך. תסתכל על הפוסט שלי. תקרא את הפוסט שלך. שוב תסתכל על הפוסט שלי. תקרא את הפוסט שלי. תסתכל על הפוסט שלך. תקרא את הציטוט שכתבתי. תקרא אותו שוב. תסתכל על הפוסט שלך. עכשיו שוב על שלי.

קלטת את זה שהוא נמצא עד פברואר בארץ ?

רגע, הוא מקעקע בקיפוד הפעם? האמת שלא התייחסתי לשלך ספציפית כי דילגתי עליו. בכל מקרה, אני עדיין חושה ששניר הוא לאו דווקא הבן אדם למשימה, כי הסגנון שלו הוא די אישי וזו הסיבה שבדרך באים אליו. כל זה בטל בשישים בהנחה שהחבר רוצה משהו בסגנון של שניר. ואז, אכן זהו כנראה ההמלצה הכי טובה. וסליחה :)

Stay tuned

פורסם
רגע, הוא מקעקע בקיפוד הפעם? האמת שלא התייחסתי לשלך ספציפית כי דילגתי עליו. בכל מקרה, אני עדיין חושה ששניר הוא לאו דווקא הבן אדם למשימה, כי הסגנון שלו הוא די אישי וזו הסיבה שבדרך באים אליו. כל זה בטל בשישים בהנחה שהחבר רוצה משהו בסגנון של שניר. ואז, אכן זהו כנראה ההמלצה הכי טובה. וסליחה :)

ראיתי שיש לך כמה קעקועים, מי המקעקע שעשה את הביצוע הכי טוב ?

פורסם

את כולם אני עושה אצל בוריס מוויז'ן בגדול. הראשונים נעשו אצל בחור בשם שון, ואחד עשית אצל חבר שהתחיל לקעקע. לטעמי בוריס הוא המקעקע הכי טוב שעברתי תחתיו. אני ממשיך שם כי זה כב בית שני כמעט. ההשקעה שלי תהיה להתקעקע אצל מישהו רציני בחו"ל ביום מן הימים.

Stay tuned

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי היטב. אנסה שוב, הכוונה שלי היא שהמקעקע יזרום עם מה שאני רוצה לעשות ולא יגיע למצב של או שמשנים את זה או שיאללה ביי. אני פתוח לרעיונות ושינויים אבל עם גבול מסוים, כדי לא להפוך את זה למשהו שהוא רצה לעשות ואני לא אהיה שלם עם זה עד הסוף. מקווה שעכשיו הסברתי יותר טוב.

והייתי שמח ללכת לשניר אבל עד שזה ייצא לפועל הוא כבר לא יהיה פה ולכן אני לא בונה עליו.

חשבתי על בוריס, איך הוא?

ומישהו מכיר את טל סבח ויכול להמליץ?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בוריס מקעקע מצויין. אם הוא יתאים לסטייל שלך תדע רק כשתשב איתו לסקיצה. אני מניח שזה נכון לכל מקעקע. אני אישית יכול להמליץ על בוריס, אבי נשיא מפסיכו, מיכאל מקיפוד, ערד ובטח יש עוד כמה. העניין הוא שהסגנון של המקעקע קריטי ולכן לדעתי הכי כדאי ללכת לסטודיואים, לראות עבודות ולדבר עם המקעקעים. זה תקף עוד יותר במקרה של קעקוע מורכב או מאוד אישי ופרטני.

Stay tuned

פורסם

לא מומחה גדול אבל ראיתי שעכשיו יש טרנד מאוד גדול סביב אליאב מרמת השרון

ראיתי כמה עבודות שלו והן נראות מאוד יפות

ואולי שווה לבדוק אם עמי ג׳ימס מתכנן אולי איזה גיחה לארץ

פורסם

טרנד חדש,כי יש את חנטל שמפרסמת אותו כאילו הוא אלוהים או משהו

ואז גם בר רפאלי הלכה אליו

ונטלי דדון גם הלכה אליו,

כמו ש URBAN RACER אמר בוריס מקעקע מקצועי

אני אישית לא התקעקעתי אצלו אבל אני מתקעקע אצל שניר באותו מכון,אז אני רואה את העבודות של בוריס.

Vw Polo GTI

פורסם (נערך)
לא מומחה גדול אבל ראיתי שעכשיו יש טרנד מאוד גדול סביב אליאב מרמת השרון

ראיתי כמה עבודות שלו והן נראות מאוד יפות

ואולי שווה לבדוק אם עמי ג׳ימס מתכנן אולי איזה גיחה לארץ

דעתי על אליאב מסתכמת בזה שראיתי עבודה אחת שהוא פישל בה, וזה לבד מבחינתי מספיק כדי "לשרוף" מקעקע מקצועי (לא מדובר בילד שהתחילל קעקע שלשום). כמו שהוא עלה ככה הוא כנראה יעלם. מקעקעים טובים לא נבנים מהייפ של סלבים אלא מתוך הסצינה ובעבודה קשה.

עריכה:

ואם חנטל או כל סלב אחר מריץ אותו כבר אומר שהוא כנראה רוכב על הגל ומנפח מחירים, אבל, זו רק ספקולציה ויש להתייחס עליה בהתאם. אוסיף ואומר שלא הייתי רוצה להתקעקע איפה שהבהמה הזאת התקעקעה.

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Stay tuned

• תוכן חדש...