Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עור אמיתי ברכבי משפחה רגילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת האם הגיוני שכל הרכבים שמתיימרים לתת ברכבים שלהם עור אמיתי באמת מספקים עור כזה ולא סינטטי.

יש המון רכבים ישנים יותר שהעור מתפרק לאחר מספר שנים ואני שואל את עצמי אם עור אמיתי כזה יכול באמת להתפרק.

הסיבה לשאלה היא שאני טבעוני ולא מעוניין בעור אמיתי. מצד שני ברכבים מסויימים עם רמות גימור מסויימות זה בא עם החבילה.

ברור לי שאפשר לבקש בלי עור(וכך לחסוך להם בכסף אבל כל העניין מאוד מעניין אותי).

האם אנשים משלמים עבור משהו והם בעצם לא מקבלים אותו?

כמו כן, שמעתי על תוכנית שהייתה בערוץ 8(מאחי, שמסתובב פה בפורום מדי פעם) על התעשיות על שרק ברכבי יוקרה הגדולים(רולס רויס\ בנטלי\ מרסדס(?)) מספקים רכבים עם עור אמיתי מבעלי חיים.

דעתכם?

פורסם

גם אני צמחוני וכמובן לא משתמש באביזרי עור.

עור אמיתי מריחים אי-אפשר לטעות בריח שלו, כמה שלא מעבדים אותו הריח המבחיל נשאר, יש מוצר "דמוי עור" שנקרא לעיתים "עור תעשייתי" והוא בטוח לשימוש אצל אוהבי בעלי-חיים שכן מקורו לא מן החי.

אני אישית לא משתמש גם בעור תעשייתי בגלל "מראה עיניים".

פורסם
גם אני צמחוני וכמובן לא משתמש באביזרי עור.

עור אמיתי מריחים אי-אפשר לטעות בריח שלו, כמה שלא מעבדים אותו הריח המבחיל נשאר, יש מוצר "דמוי עור" שנקרא לעיתים "עור תעשייתי" והוא בטוח לשימוש אצל אוהבי בעלי-חיים שכן מקורו לא מן החי.

אני אישית לא משתמש גם בעור תעשייתי בגלל "מראה עיניים".

השאלה היא אם בקיה לדוגמא יש שימוש בעור סינטטי או אמיתי? כשניסיתי דרך עניין הריח לא היה ברור לי אם זה כן או לא...

אולי יש מישהו שיודע בוודאות? בקיה(בחברה) לא ענו לי עדיין למייל

פורסם

בחלק מהמכוניות "העממיות" היצרן ו/או היבואן מציע "נגיעות" של עור בתא הנוסעים - מדובר לרוב בפיסת עור קטנה על ידית ההילוכים ו/או על ההגה.

אני לא יודע אם מדובר בעור אמיתי או בוויניל ("עור תעשייתי"), יכול להיות מאוד שאכן מדובר בעור אמיתי משום שהכמות הדרושה היא קטנה ולא מדובר במוצר איכותי כמו במכוניות יוקרה. אני לא בטוח שתצליח לקבל תשובה ברורה מספיק בעניין זה וגם לא בטוח שתוכל לבטל את האופציה. שלח מייל ליבואן.

על התעשיות על שרק ברכבי יוקרה הגדולים(רולס רויס\ בנטלי\ מרסדס(?)) מספקים רכבים עם עור אמיתי מבעלי חיים.

מושבי עור אמיתי קיימים גם במכוניות עממיות יחסית כאופציה. במכוניות יוקרה העור איכותי הרבה יותר וכך גם התפירה שלו.

פורסם

עור אמיתי בהחלט יכול להתפרק אם לא מטפלים בו נכון, צריך לנקות במים וקצת סבון ולשים חומרים מזינים מתאימים כל תקופה שלא יסדק. במיוחד בישראל שיש שמש חזקה.

הייתה תוכנית על מכוניות יוקרה בערוץ דיסקברי או היסטוריה, וראו איך לוקחים חתיכת עור גדולה, מסמנים את כל הדפקטים בעור ואז המחשב רואה את הסימונים וחותך בצורה אופטימלית את העור לחלקים ואז תופרים בעבודת יד את העור להגה. אבל שם כל לקוח שבוחר מכונית, בוחר את העור שישתמשו את הצבע שלו ואת הצבע של החוט שאיתו תופרים את העור. את התופרים הכי מקצועיים שמים בעמדה הזאת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הרגע אכלתי זברה,והרדתי את הבשר עם פחית בנזין וויסקי (מאזן את השרשור).

ידוע לי כי ביונדאי משתמשים בעור סינטטי,אגב גם בסדרה 3 E90 היוצאת שהגיעה לארץ הגיע עם "דמוי עור".

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...