Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אם היה פה מינימום של ממשלה מתפקדת, היו מעבירים חוק "עשיית דין במחבלי אוקטובר ועוזריהם", שופטים אותם בהליך חוקי ומסיימים את חייהם על חבל תליה.

הפתעת אותי. לא ידעתי שאתה בעד לסכן את חיי החטופים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

נגעת בנקודה חשובה מאוד.

את נושא החטופים, שהוא אירוע בני ערובה - היה צריך לפתור באופן מלא ככל שהתאפשר, לפני תחילת המלחמה / עם תחילת המלחמה.

מרגע שזה לא נפתר - הרי שאנחנו אכן כבולים. לא יכולים לחוקק את החוקים המתבקשים להענשת הזבלים האלו, מחשש לפגיעה בבני הערובה, ויותר מזה, ייתכן ונצטרך לשחרר את הזבלים האלו כדי לקבל את חטופינו חזרה ולתת להם ערבות לחיים טובים וארוכים.

זה חלק מחוסר התפקוד של הקרקס המכונה ממשלת ישראל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

לפרסם שאתה מרעיב,מתעלל ואונס את המחבלים, מסכן את חיי החטופים ובריאותם, לא פחות.

מי שאכפת לו מחיי החטופים היה חותר לעסקה כבר לפני חודשים. בינתיים רבים מהם כבר מתו, חלקם מאש צהל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה שקורה היום, עם המתפרעים שגם צועקים רק ביבי בעידוד חברי כנסת, זו נקודת ציון מאוד מאוד מסוכנת לישראל. ההיסטוריה חוזרת על עצמה ואנחנו עוד נמצא יועמ"שית, חבר כנסת או פרקליט כלשהו ירויים בדיוק כמו ב-95. 

מלאך המוות מוביל את הקו הזה כבר 30 שנה ונראה שהגענו למגנום אופוס שלו - פירוקה המוחלט של מדינת ישראל כמדינת חוק דמוקרטית וחופשייה.

בגלל אותו מלאך מוות כבר גדל פה דור ואף יותר שלא יודעים דבר מלבד הפעלת כוח ומלחמה. האם אנחנו רוצים להיות מפלצות, ולאבד קשר עם שאר העולם?

את הנוחבות ועוזריהם היו צריכים לתלות מיד לאחר סיום חקירותיהם והעברת חוק גזר דין מוות במיוחד להם. מצידי - לתלות על גבעה מלאכותית מול עזה...אבל התעללות והרעבה חודשים רבים אחרי, בעצורים שלא ברור אם הם נוחבות או לא, זו קריאה לעולם "החלטנו להצטרף למשטרים חשוכים ונמשיך במסיבה עד שיבוא המשיח". 

כמובן, אף אחד מחברי הכנסת המטורפים לא מציע מה יעשו אזרחים לא מטורפים עם חייהם עד שיבוא אותו משיח ואיך יתכננו את העתיד שלהם. 

כך מדינה מתפרקת. מי ירצה לחיות פה? מי ירצה להשקיע פה? חום, חול ומשיחיים מטורפים. 

אני מזכיר שקשריה של ישראל עם מדינות מפותחות אינם מובנים מאליהם ויכולים להיגדע בן רגע אם נעבור לצד הלא נכון של המשטר. אין לנו משאבים טבעיים לשחד בהם מדינות אחרות ולהיות עצלנים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 28 דקות, פריג'י כתב:

נגעת בנקודה חשובה מאוד.

את נושא החטופים, שהוא אירוע בני ערובה - היה צריך לפתור באופן מלא ככל שהתאפשר, לפני תחילת המלחמה / עם תחילת המלחמה.

מרגע שזה לא נפתר - הרי שאנחנו אכן כבולים. לא יכולים לחוקק את החוקים המתבקשים להענשת הזבלים האלו, מחשש לפגיעה בבני הערובה, ויותר מזה, ייתכן ונצטרך לשחרר את הזבלים האלו כדי לקבל את חטופינו חזרה ולתת להם ערבות לחיים טובים וארוכים.

זה חלק מחוסר התפקוד של הקרקס המכונה ממשלת ישראל.

את אירוע החטופים אי אפשר היה לפתור לפני 

אין שום סיכוי בעולם שזה היה קורה 

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

לפרסם שאתה מרעיב,מתעלל ואונס את המחבלים, מסכן את חיי החטופים ובריאותם, לא פחות.

מי שאכפת לו מחיי החטופים היה חותר לעסקה כבר לפני חודשים. בינתיים רבים מהם כבר מתו, חלקם מאש צהל.

אם נתן להם שליטה על הכור בדימונה הם היו מחזירים את החטופים כבר אתמול 

Just now, Michazzz כתב:

תראו שידור חי באפיק 15 ביס או כאן:

i24NEWS VOD – live stream and video

למה אני מרגיש שממש לא כדאי לי...

פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אם נתן להם שליטה על הכור בדימונה הם היו מחזירים את החטופים כבר אתמול 

מה הם היו עושים בכור?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מעבירים חיילים שהיו צריכים להיכנס לעזה מוזעקים לבית ליד. "אוזלת היד" של המשטרה, היא התעלמות מכוונת, כי הפורעים הם הבייס של בן גביר.

המיליציה כבר לגמרי חיה ומתפקדת.

IMG_9328.jpeg

לפני שעה, עדי-אל כתב:

למה אני מרגיש שממש לא כדאי לי

למה? תראה. התפרקות של המדינה בשידור חי.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עד לרגע זה 0 עצורים.

טוב, בכל זאת פריצה לבסיס צהל, זה לא מסוכן כמו לעמוד על מדרכה עם שלט.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

התמונות מהיום מזכירות את התמונות של הצבא הטורקי, מגן הדמוקרטיה, בכישלונו המוחלט מול האספסוף של ארדואן. 

וגם את התמונות של הצבא המצרי אובד עצות באביב הערבי.

ובעצם נזכרתי בעוד תת תפקוד של צבא, שלא מצליח לבצע משימה. היה משהו כזה, באוקטובר, לא?

העיקר שהאספסוף שלנו צועק וצורח "רק ביבי!" ו"הרצי יא חמור לך הביתה".

מזל שיש לנו שרים בממשלה, שיכולים להאשים את הקפלניסטים באנרכיה. וואלה יופי. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
פורסם

מעניין מי זו האשה שצעקה על הרמטכ"ל, למי היא מצביעה ומה מניע אותה. רוע טהור. עוד כמה ימים יראיינו אותה והיא תסביר שהיתה בסערת רגשות וכמה היא אוהבת את המדינה ואת החיילים. גועל נפש ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות. לאן הגענו ומתי זה ייפסק? :brickwall:

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

חברים יקרים שימוש ותמיכה בהפקרות, סופה לחזור כבומרנג.

חלק מהציבור החליט שעבירות פליליות הן גבול שאפשר לחצות אותו מתי שצריך ואפילו מומלץ כי המטרה מקדשת את האמצעים (חסימות כבישים, פריצת מחסומי משטרה, מרי אזרחי וכו').

והיום אותו ציבור "מופתע"

ש "המדינה מתפרקת".

בימי ממשלת השינוי העליזים. כשחברי גוש הימין שיסו כל מסכן תורן (פעם זו אם שכולה ופעם זו אם חטוף ופעם זה נכים) בנבחרי הציבור, וחיללו את יום הזיכרון ואת הכבוד הבסיסי וההגיוני לראשי המערכת. הדוגמא שקופצת לי ישר לראש היא היחס  לרה"מ בנט בישיבת הממשלה הראשונה ובטקסי יום הזיכרון.

כבר אז כתבתי כאן שזה יחזור כבומרנג- וזה אכן קרה ע"ע הצעקות והביזוי של שרים ורה"מ. (למרות שאני נמנה על מצביעי הגוש) 

אותו דבר בדיוק קורה מול עינינו עם ההפקרות והאנרכיה שהשמאל הדגים בשנה האחרונה. 

וזה יתעצם שבעתיים אם הממשלה תתחלף ותעבור לגוש השינוי. 

איך הגדירה הגאונה מיארה- אין מחאה אפקטיבית ללא שיבוש אזרחי= בהצלחה לכולנו.

*** למען הסר ספק אני חושב שפריצה לבסיסים ותמונות עם חמושים רעולי פנים הם קו אדום. אבל קצת בינה וענווה בפרקליטות הצבאית היתה מונעת את הפסטיבל הזה. נכנסו לעצור רעולי פנים כאילו סיירת מטכ"ל חטפה מחבל בלב עזה. היו מזמנים לחקירה בצורה נורמלית והכל היה נמנע מראש.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 5
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...