Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 31 דקות, David32 כתב:

נו הנה, תסבירו את זה.

גונבים ידע, כול אחד יכול סייבר, ומה לא.

חברה יצרנית לא יכולה להיות כמו שספריאל מתאר.

יכולה גם יכולה.
חור שחור בין קוריאה הדרומית לסין, מספיק כמה מעבדות שיהיה להם חשמל, שאר האנשים לא צריכים חשמל.

כשהצפון קוריאנים יעשו מחקר וימצאו תרופה למחלה חשוכת מרפא אני אתחיל לחשוד שכולם שם בעצם אוכלים וואגיו לארוחת צהריים.

לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

למיטב הבנתי הרמטכ”ל ושר הבטחון אחראים על המינויים במטכ”ל.

מי ממנה את שר הבטחון?
היה ממנה איש אמון לשר בטחון וקובע לו מי יהיה הרמטכ"ל, עוד איש אמון.
זה היה ממנה מטכ"ל לפי ראות עיניו.

בנגביר עושה את זה במשטרה בתוך פחות משנה וחצי, משתלט עליה וממנה את מי שהוא רוצה.
אז ביבי לא יכול במשך 15 שנה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Renaultrap כתב:

את המשרות האלה מילאו בעשור וחצי האחרונים כל ראשי האופוזיציה.

מה קשור ששניים מהרמטכלים הם כיום באופוזיציה? 🙄

הא, שכחתי. אופוזיציה זה רע

פויה אופוזיציה

פויה להתנגד למאליכ

פויה פויה פויה!!

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פעם חשבתי שכץ קצת יותר חכם, מסתבר שהוא עוד אפס מאופס. הוא כמובן גם שוכח מי התחנף בסוף לאותו ארדואן, אותו אחד שבחר בחרפה שוב ושוב וקיבל גם את החרפה וגם את המלחמה. 

רק אותי ניב רסקין מעצבן? כמו רפי רשף הבלתי נסבל, לשניים יש שאלות שגורמות לי להעביר ערוץ. 

פורסם
לפני 9 שעות, Renaultrap כתב:

למיטב הבנתי הרמטכ”ל ושר הבטחון אחראים על המינויים במטכ”ל. את המשרות האלה מילאו בעשור וחצי האחרונים כל ראשי האופוזיציה. לבוא אחרי כל זה ולהאשים את נתניהו זה מובן פוליטית אבל לא רציני. הצבא שלנו מונהג מזמן על ידי אנשים שמתוכנתים להסדרות והכלות ולא לניצחון מכריע בשדה הקרב. עוד מהימים בהם לקחו אורחים רמי דרג לביקור במשטרת שדרות כדי להראות להם את אוסף הקסאמים שנורים מעזה.

להאשים את ביבי במשהו בכלליות זה לא רציני. איך אפשר להאשים מישהו כזה מוש, נכון?

אולי בכל זאת תצליח ליישב את הסתירה בין הטענה שלך, למה שהמלך אמר בכבודו ובעצמו ב-2008 וכבר צוטט כאן?

ציטוט

אם יש משמעות למושג אחריות, ראש הממשלה חייב גם הוא ללכת. אם אין משמעות למושג אחריות, יש להחזיר לאלתר את דן חלוץ ועמיר פרץ לתפקידיהם. בסרבו לפנות את מקומו, ראש הממשלה בורח מאחריות. רבותיי, לא יעזרו כל התירוצים ולא ההיתפסות לחלק קטן מהדו"ח תוך התעלמות מהקביעות הנוקבות על כישלון הדרג המדיני בניהול המלחמה כולה. גם לא יועיל הניסיון שבו חזינו עכשיו לגלגל את האחריות לעם, לאופוזיציה ואליי אישית. כולנו תמכנו ביעדי הממשלה. וגם היום לא חזרנו בנו.

"ראש הממשלה, לא אנחנו ניהלנו את המלחמה, אתה ניהלת אותה. לא אנחנו ניהלנו את החטיבות, האוגדות, הסיוע האווירי, את גיוס המילואים או אי גיוס המילואים. אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, את הפעלת הצבא, את הגנת העורף. ודבר זה היינו בטוחים שעשית. אני השתתפתי בהרבה פעולות צבאיות מעבר לקווי האויב וגם פיקדתי על כמה מבצעים, ונטלתי חלק בכמה וכמה קרבות.

בעצם אני יודע, אני יודע. אסור להשוות. לביבי המסכן אין את הכלים להתמודד עם מטכל של שמאלנים אנטישמים. אבל רגע. למה הוא מתעקש להיות ראש ממשלה כבר 15 שנה אם הוא לא יכול להשפיע?

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

מי ממנה את שר הבטחון?
היה ממנה איש אמון לשר בטחון וקובע לו מי יהיה הרמטכ"ל, עוד איש אמון.
זה היה ממנה מטכ"ל לפי ראות עיניו.

בנגביר עושה את זה במשטרה בתוך פחות משנה וחצי, משתלט עליה וממנה את מי שהוא רוצה.
אז ביבי לא יכול במשך 15 שנה?

מי שצריך להקים קואליציה?

אנחנו לא נצא מהלופ הזה, והוא מאד ילדותי.

ביבי אשם בכל מה שרע כאן ואין כאן שום דבר טוב ב-15 השנה האחרונות (כי מה שטוב זו רק סטטיסטיקה). בן גביר הפך את המשטרה למיליציה, אבל ביבי אשם שלא הפך את הצבא למיליציה. ביבי אשם שלא עשינו שום דבר עם תכנית הגרעין האיראנית, כשכל העולם רץ למיטה עם האיראנים ואנחנו בקושי יכולים אפילו להיכנס לרפיח כשהשלטון בארה"ב עויין.

אותה רמת הגיון של הטיעון שהשיירה של ביבי חסמה פעם צומת מרכזי עם אפס התחשבות בציבור, אבל החסימות השבועיות של אותה צומת ע"י מפגינים הן סבבה 

פורסם
לפני 12 דקות, Renaultrap כתב:

מי שצריך להקים קואליציה?

פה בדיוק הבעיה.

האם זה שאתה תהיה ראש הממשלה מצדיק הכל כולל מינוי אנשים שאתה יודע שמסוכנים למדינה?

האם הכיסא מקדש את הכל או שיותר נכון להגיד במחירים האלה אני לא מוכן להקים ממשלה גם במחיר שמישהו אחר יעמוד בראש והמפלגה שלי תהיה כוח משמעותי ורב השפעה בקואליציה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 50 דקות, שביט כתב:

מה קשור ששניים מהרמטכלים הם כיום באופוזיציה? 🙄

הא, שכחתי. אופוזיציה זה רע

פויה אופוזיציה

פויה להתנגד למאליכ

פויה פויה פויה!!

השאלה שלפני השיר הקצר ראויה לתגובה.

הכוונה שלי בפוסט, אם לא היתה ברורה, היתה שהלך הרוח במטכ"ל לא יכול להיות מיוחס לאדם אחד גם אם ממש ממש לא אוהבים אותו. האנשים שם מונו גם על ידי אנשים (כרמטכ"לים ו/או שרי בטחון)  שיושבים עכשיו באופוזיציה ויזכו לתמיכת המקטרגים לקראת הבחירות הבאות.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

פה בדיוק הבעיה.

האם זה שאתה תהיה ראש הממשלה מצדיק הכל כולל מינוי אנשים שאתה יודע שמסוכנים למדינה?

האם הכיסא מקדש את הכל או שיותר נכון להגיד במחירים האלה אני לא מוכן להקים ממשלה גם במחיר שמישהו אחר יעמוד בראש והמפלגה שלי תהיה כוח משמעותי ורב השפעה בקואליציה?

אני לא חושב שאלופי המטכ"ל "מסוכנים למדינה", ו/או מינויים של תתי אלופים למטכ"ל אמור לסנן בוגדים פוטנציאליים. הם לא היו מגיעים לשם אם היו. מה שמסוכן למדינה הוא שמגיעים לשם אנשים שברובם חולקים את אותה אג'נדה כי נוח למפקדים לבחור סגנים שלא יפריעו להם עם עצמאות מחשבתית. אני לא הסטוריון צבאי, אבל אני לא זוכר הרבה מאד מקרים של סערה פוליטית בגלל שמינויים של שר בטחון ורמטכ"ל נפסלים על ידי ראשי ממשלות בישראל.

בקשר לסוף דבריך, אני מפנה אותך לסבבי הבחירות האחרונים ולקואליציית השינוי עם הסניף המקומי של האחים המוסלמים.

פורסם
לפני 29 דקות, Renaultrap כתב:

אני לא חושב שאלופי המטכ"ל "מסוכנים למדינה", ו/או מינויים של תתי אלופים למטכ"ל אמור לסנן בוגדים פוטנציאליים. הם לא היו מגיעים לשם אם היו. מה שמסוכן למדינה הוא שמגיעים לשם אנשים שברובם חולקים את אותה אג'נדה כי נוח למפקדים לבחור סגנים שלא יפריעו להם עם עצמאות מחשבתית. אני לא הסטוריון צבאי, אבל אני לא זוכר הרבה מאד מקרים של סערה פוליטית בגלל שמינויים של שר בטחון ורמטכ"ל נפסלים על ידי ראשי ממשלות בישראל.

אתה זה שאומר שהמינויים שלהם הביאו לאסון אז אם מינית אנשים שלדעתך לא מתאימים בידיעה ברורה שזה עלול לגרום נזק לביטחון המדינה אז מה זה אומר עליך?

לפני 29 דקות, Renaultrap כתב:

בקשר לסוף דבריך, אני מפנה אותך לסבבי הבחירות האחרונים ולקואליציית השינוי עם הסניף המקומי של האחים המוסלמים.

בוא נשים בצד את העובדה שרע"מ לא היתה חלק מהממשלה, חוץ מזה שהם ערבים איפה הם פגעו במשהו?

ודווקא קואליצית השינוי היא הדוגמא הטובה ביותר. כשראו שאי אפשר לתפקד כראוי קמו ושמו את המפתחות על השולחן. לא נאחזו בקרנות המזבח, לא מכרו את ביטחון הציבור, לא פגען בכלכלה ולא מינו מכל הבא ליד העיקר הכיסא.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Renaultrap כתב:

מי שצריך להקים קואליציה?

הנה ביבי הקים קואליציה בלי אף אחד מ"השמאל" כשהיה צריך.
אם חשב שכל מערכת הבטחון חרא למה לא עשה זאת לפני?
אם חשב שכל מערכת הבטחון לא מבינה מהחיים שלה למה קיצץ בתקציב הבטחון שנה אחרי שנה? למה לא הנחה לקנות עוד טנקים ועוד מסוקים? למה לא הקים חייל טילים כפי ששר הבטחון שלו המליץ? למה לא יצא למלחמה בעזה כמו שאותו שר בטחון המליץ? הוא לא יכול? אז איך הוא קנה חופן ספינות טילים וצוללות בניגוד לעמדת מערכת הבטחון ובלי לשאול אותה? איך אישר צוללות למצרים בלי להגיד לאף אחד? איך ביטל את הסכם הגרעין בלי שום התייעצות עם אף גורם בטחוני ובניגוד לעמדה של המערכת הבטחונית?
כנראה שהמדיניות בשנים האחרונות היא לא בגלל הצבא ומערכת הבטחון, היא בגלל נתניהו, זו המדיניות שהוא התווה. לתת לחיזבאללה להתעצם, לתת ל"נכס" חמאס לגדול, אפילו לעזור לו עם העברות של מאות מיליוני דולרים, זו האמת, אתה פשוט איך לומר? פתטי? ילדותי? תבחר, ומתעלם מהמציאות.
מחזיר אותך שוב לדבריו של נתניהו עצמו לרה"מ לשעבר אולמרט:

"אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, את הפעלת הצבא, את הגנת העורף. ודבר זה היינו בטוחים שעשית"
"גלגול כזה של אחריות עוד לא ראיתי מימי. אחריות זה לא לדבר אחריות. אחריות זה לשאת באחריות. כשהכישלון במלחמה הוא כל כל רחב, כל כך יסודי, כשחלקים של הארץ נתונים יום יום באש טילים, הצעד ההכרחי המתבקש הוא החלפתו של ראש הממשלה שכשל"
"לפי דעתי, האחריות על ביטחון מדינת ישראל היא של הקברניט המופקד, ראש הממשלה. כמובן גם שר הביטחון, יש לו תפקידים חשובים. אבל ההנחיה של המדיניות, אתה נבחר לראש ממשלה על מנת לדאוג לביטחון של המדינה, ואתה צריך להיות אקטיבי גם בהנחיית הקונצפציות בין המלחמות וגם תוך כדי המלחמות"

בן גביר הפך את המשטרה למיליציה

הדבר היחיד שרשמת בשרשור הזה שהוא נכון.

ביבי אשם שלא עשינו שום דבר עם תכנית הגרעין האיראנית, כשכל העולם רץ למיטה עם האיראנים ואנחנו בקושי יכולים אפילו להיכנס לרפיח כשהשלטון בארה"ב עויין

כן ביבי אשם. אתה תולה את האשמה בגורמים אחרים, בעצם אומר ביבי לא מסוגל כי מפריעים לו, אם אתה לא מסוגל תפנה את הכסא למי שכן, עוף לנו מהחיים!

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

אתה זה שאומר שהמינויים שלהם הביאו לאסון אז אם מינית אנשים שלדעתך לא מתאימים בידיעה ברורה שזה עלול לגרום נזק לביטחון המדינה אז מה זה אומר עליך?

בוא נשים בצד את העובדה שרע"מ לא היתה חלק מהממשלה, חוץ מזה שהם ערבים איפה הם פגעו במשהו?

ודווקא קואליצית השינוי היא הדוגמא הטובה ביותר. כשראו שאי אפשר לתפקד כראוי קמו ושמו את המפתחות על השולחן. לא נאחזו בקרנות המזבח, לא מכרו את ביטחון הציבור, לא פגען בכלכלה ולא מינו מכל הבא ליד העיקר הכיסא.

ראש ממשלה לא מנחית מינויים במטכ"ל, אלא משאיר את אלה לשר הבטחון ובראש ובראשונה לרמטכ"ל. אנסה שוב, אף מינוי לכשעצמו אינו "סכנה למדינה". כל אלופי המטכ"ל הם אנשים שאוהבים את המדינה לא פחות ממני וממך. הסכנה למדינה היא שהתרבות בצבא היא של יסמנים מכילים, ומי שחורג מהשורה מודח או שמוזז הצידה במקום למעלה עד שהוא מתייאש ופורש.

אני חולק על כל חלק בפסקה השניה, אבל כבר דנו בזה בעמודים קודמים אז זה פחות מעניין. רק התייחסות לסיפא של הדברים כי זה קשור למינויים בצבא. למיטב הבנתי, הרצי הלוי הוא הרמטכ"ל הראשון אי פעם שמונה בתקופת ממשלת מעבר.

לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

כן ביבי אשם. אתה תולה את האשמה בגורמים אחרים, בעצם אומר ביבי לא מסוגל כי מפריעים לו, אם אתה לא מסוגל תפנה את הכסא למי שכן, עוף לנו מהחיים!

אתה מוזמן להוסיף לרשימת הטיעונים שלך את ההתחממות הגלובלית. ביבי האפס לא הצליח לעצור את זה, אז הגיע הזמן שיפנה את הכסא לך ולגרטה. עם סימן קריאה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
פורסם
לפני 16 דקות, Renaultrap כתב:

ראש ממשלה לא מנחית מינויים במטכ"ל, אלא משאיר את אלה לשר הבטחון ובראש ובראשונה לרמטכ"ל. אנסה שוב, אף מינוי לכשעצמו אינו "סכנה למדינה". כל אלופי המטכ"ל הם אנשים שאוהבים את המדינה לא פחות ממני וממך. הסכנה למדינה היא שהתרבות בצבא היא של יסמנים מכילים, ומי שחורג מהשורה מודח או שמוזז הצידה במקום למעלה עד שהוא מתייאש ופורש.

אני חולק על כל חלק בפסקה השניה, אבל כבר דנו בזה בעמודים קודמים אז זה פחות מעניין. רק התייחסות לסיפא של הדברים כי זה קשור למינויים בצבא. למיטב הבנתי, הרצי הלוי הוא הרמטכ"ל הראשון אי פעם שמונה בתקופת ממשלת מעבר.

מי שממנה את הרמטכל הוא הממשלה ומי שמביא את המינוי לממשלה הוא ראש הממשלה. בגלל זה שר הביטחון וראש הממשלה חייבים להגיע להסכמה (שר הביטחון צריך להציע מועמד שראש הממשלה יסכים להביא בפני הממשלה).

ומינוי הרמטכל היה דחוף כי איומי ה 7.10 היו על השולחן. לא סתם היתה דחיפות. אל תשכח שאם הרמטכל לא מתאים לדעת שר הביטחון או הממשלה הם יכולים להחליפו בכל עת (בחוק לא נקבע משך הכהונה שלו וזה נוהג שהיא 3 שנים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Renaultrap כתב:

ראש ממשלה לא מנחית מינויים במטכ"ל

ראש ממשלה במשך 15 שנה לא מצליח לממש את המדיניות שלו בכלל קציני מטכ"ל סמולנים שממנים רק את החברים שלהם? זה נשמע לך הגיוני?

בוא נגיד שגם אם זה נכון וראשי הצבא הם pussies שמעדיפים לאמץ טכנולוגיות הגנה והכלה, איך אתה כראש ממשלה שקורא לעצמו פרוטקטור אוף איזראל עומד 15 שנה בראש מערכת כזו?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התקציבים של אורית סטרוק הולכים למימון התיישבות של משיחיסטים בתל אביב.

איך היא אמרה? נעשה להם נס גדול.

IMG_9326.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...