Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

יש רק בעיה אחת קצנה ושולית בפיתרון שלך. קוראים לה החוק הבינלאומי והאמת=נות שאנחנו חתומים עליהן.

אם אתה רוצה את השטח הוא הולך עם האזרחים שעליו כאזרחים שלך.

איזה חוק בינלאומי? אני חייב לדאוג להם? הם לא אזרחי המדינה. הם פליטים. אז שיפלטו מפה.

לא אמרתי לסלק אותם. אבל לא לספק להם מה שאני לא מחוייב, לו שזה כלום בעצם. יש להם אדמה, חמצן ומי-ים. שישאר כך.

איזה אמנות? אלו שמאשימות אותנו בפשעי מלחמה ומעלימות עין ממה שקורה בסוריה, בעיראק, בחצי ממדינות אפריקה, ברוסיה, בסין?

תמשיך לבקש חיבוק ממי ששונא אותך בדמו. 

ראה: https://www.inss.org.il/he/strategic_assessment/the-un-and-israel-from-confrontation-to-participation/

ציטוט

"בכל שנה העצרת הכללית מקבלת החלטות חד-צדדיות נגד ישראל באופן עקבי. למשל, ב-2018 היא קיבלה 21 החלטות גינוי נגד ישראל והחלטה אחת נגד כל אחת מהמדינות הבאות: איראן, סוריה, קוריאה הצפונית, קרים, מיאנמר וארצות הברית. כלומר, נגד ישראל התקבלו 21 החלטות גינוי, ואילו נגד שאר מדינות העולם התקבלו שש החלטות גינוי בלבד (UN Watch, 2018). ב-2019 קיבלה העצרת הכללית 18 החלטות גינוי נגד ישראל והחלטה אחת נגד סוריה, איראן, קוריאה הצפונית, ארצות הברית, מיאנמר (אחת לכל מדינה) וקרים (שתי החלטות), כלומר יחס של 18 החלטות נגד ישראל ושבע בלבד נגד מדינות אחרות בכל העולם (UN Watch, 2019). על כך טען מורבצ'יק שישראל היא המדינה המופלית ביותר לרעה בארגונים בינלאומיים ובזירת האו"ם וסוכנויותיו השונות"

לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

הם תלוים בך כלכלית, בין אם בא לך, לבין אם לאו. בדיוק כמו שאתה תלוי בהם. קרא קצת על ענף הבניה בישראל, התלות שלו בחומרי גלם וגם פועלים ערבים. אבל זה לא העניין. העניין הוא שגלנט אמר את האובייסט: אין לישראל פתרון שהוא לא אוטונומיה ערבית בעזה וביו״ש. אפשר להתווכח אם זו צריכה להיות הראשות או מישהו אחר. אבל זו לא המהות. המהות היא שהמחנה שלך מתנגד לזה, בפעם המיליון, לא בגלל פחד מטרור, אלא כי אלוקים לא מרשה. ולזה מצטרפים גם לא דתיים, שאיכשהו לא מצליחים לגשר עם עצמם על הפער שבין החלומות על טרנספר וג׳נוסייד, לבין הכעס על הגויים שאומרים שזה לא יפה או איזו ציפיה הזויה שזה יקרה, אבל בשקט, בלי שידעו וישמעו.

מצד אחד אתה אומר "קרא קצת על ענף הבניה בישראל", אבל מסיים את המשפט ב"זה לא העניין". אז לקרוא או לא לקרוא? זה העניין או לא העניין?

כי לתחושתי אתה טועה או מחרטט. איזה ייצור יש של חומרי בניה יש ברשות הפלסטינית? 

לגבי עובדים פלסטינים אני מסכים שזה ידרוש התאקלמות, אבל בוא נשים דברים בפורפורציה - פלסטינים הם לא הבנאים היחידים בעולם. הם כח אדם זול, וזהו.

גם ביוון בונים, גם בקפריסין. מי שבונה שם - שיבוא לפה. בנאים ממלטה, מרומניה, מאוקראינה - באמת שלא חסר. זה תמימות לחשוב שאתה תלוי באנשים שאין להם כלום חוץ משנאה.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי אני לא.

אלו פלסטינים ואלו פלסטינים. הם לא צריכים להיות על אדמת מדינת ישראל.

ניסינו דו-קיום. נתנו להם עד חצי המלכות, הם החזירו לנו סטירה. לא עבד. הלאה. שיתפנו מכאן.

על השיטה אני מוכן לדון. על התוצאה המתבקשת - לא.

• אהבתי 3
פורסם

אתה כבשת את השטח איתם ואתה מחוייב לדאוג להם למזון, מים, חשמל, רפואה וכו'.

ובנוסף אסור לך להעביר אותם משם.

אתה גם חייב להפריד בין עצרת האום לאמנות שחתמת. אלה שני דברים נפרדים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא עזה ולא יהודה ושומרון הם אדמות ישראל.

יש לי הרגשה שלהודעה הזאת הולכים להיות הרבה דיסלייקים. אבל אלה העובדות.

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

אתה כבשת את השטח איתם ואתה מחוייב לדאוג להם למזון, מים, חשמל, רפואה וכו'.

ובנוסף אסור לך להעביר אותם משם.

אתה גם חייב להפריד בין עצרת האום לאמנות שחתמת. אלה שני דברים נפרדים.

ולהם מותר לרצוח, לאנוס, לשדוד ובעצם הכל מותר.

אם החוק תופס רק לגבי - אז תודה אבל לא תודה.

כמו שאמרתי, לא מעביר אף אחד. שיעברו בעצמם. שיתמודדו לבד עם רעב ומחלות.

אני לא מחויב לדאוג להם כמו שאף מדינה בעולם לא דואגת לפליטים שלה. אפשר להפסיק אם החדי קרן, קשת ונצנצים שאתם מנסים לפזר כאן.

וההייטרים ("דעת העולם" אתם קוראים לזה?) ימשיכו לשנוא אותנו No matter what. מי שלא חי פה לא יבין. מי שלא רצחו לו ביום אחד 1400 תינוקות, ילדים, אנשים ונשים - לא יבין. ואני לא מצפה מהם להבין, לפחות בעשור הקרוב עד שהמוסלמים יעלו גם שם. ואם לא טוב להם, שידאגו בעצמם לילד המחורבן הזה שיצא להם.

לפני 7 דקות, David32 כתב:

That's like, just your opinion man - The Nukemblog

עריכה אחרונה על ידי Ziv
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

לא לא, זאת לא הדעה שלי, אלה העובדות המוסכמות.

זה שאתה חושב שישראל זה גם עזה ויהודה ושומרון, זה your opinion man. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, David32 כתב:

שומע רגע?

לפי תוכנית החלוקה המקורית גם איזור הצפון לא, רמת הגולן, באר שבע וחצי מגבול מצרים. כולם אמורים להיות של "פלשתין".

לפי הפלשתינים גם תל אביב, ירושלים ואילת לא.

ואלה ה"עובדות". בפועל הם שלנו.

עכשיו השאלה איך מסלקים אותם משם והופכים גם את חברון לשלנו באופן מוחלט.
עריכה: וכמובן שהנייטרלים מהאו"ם היו אמורים לשלוט על ירושלים. רוצה לתת להם את גן סאקר?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 28 דקות, Ziv כתב:

ולהם מותר לרצוח, לאנוס, לשדוד ובעצם הכל מותר.

אם החוק תופס רק לגבי - אז תודה אבל לא תודה.

כמו שאמרתי, לא מעביר אף אחד. שיעברו בעצמם. שיתמודדו לבד עם רעב ומחלות.

אני לא מחויב לדאוג להם כמו שאף מדינה בעולם לא דואגת לפליטים שלה. אפשר להפסיק אם החדי קרן, קשת ונצנצים שאתם מנסים לפזר כאן.

וההייטרים ("דעת העולם" אתם קוראים לזה?) ימשיכו לשנוא אותנו No matter what. מי שלא חי פה לא יבין. מי שלא רצחו לו ביום אחד 1400 תינוקות, ילדים, אנשים ונשים - לא יבין. ואני לא מצפה מהם להבין, לפחות בעשור הקרוב עד שהמוסלמים יעלו גם שם. ואם לא טוב להם, שידאגו בעצמם לילד המחורבן הזה שיצא להם.

קודם כל אתה אחראי על אכיפת החוק שם אז למי בדיוק אתה בא בטענות?

ואתה כן מחוייב לדאוג להם לתנאי מחיה נאותים כי חתמת על זה.

ולגבי ה"הייטרים" שלך, אתה מוזמן להסתדר בלי חלפים למטוסים שכבר יש לך, בלי דלק לצוללות כל עוד הן כשירות בלי חלקי חילוף, בלי מיירטים לכיפת ברזל, בלי מכונות כדי לנסות לייצר פגזים מעץ ומבטון כי ברזל לא תקבל, בלי פחום לתחנות הכוח ואני יכול להמשיך עוד הרבה. כשתוכל להסתדר ככה זים עליהם זין אבל עד אז תחזור לגודל הטבעי שלך.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הופכים גם את חברון לשלנו באופן מוחלט

מממ אולי שבן גביר ישראל את ביבי איך הופכים את חברון לשלנו. מממ...

למה רק כמה מאות? אי אפשר לתת כסף לחולה נפש הזה שיקח כמה עשרות אלפים?

ממשלת זדון

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

שומע רגע?

לפי תוכנית החלוקה המקורית גם איזור הצפון לא, רמת הגולן, באר שבע וחצי מגבול מצרים. כולם אמורים להיות של "פלשתין".

לפי הפלשתינים גם תל אביב, ירושלים ואילת לא.

ואלה ה"עובדות". בפועל הם שלנו.

עכשיו השאלה איך מסלקים אותם משם והופכים גם את חברון לשלנו באופן מוחלט.
עריכה: וכמובן שהנייטרלים מהאו"ם היו אמורים לשלוט על ירושלים. רוצה לתת להם את גן סאקר?

הם שלנו כי טרחת לספח אותה על תושביה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 44 דקות, David32 כתב:

לא עזה ולא יהודה ושומרון הם אדמות ישראל

כל הגבולות במזרח התיכון הם שרירותיים וצעירים במונחים הסטוריים. 

הגבול בין ישראל למצריים למשל יכל לעבור 10 קמ מזרחה או מערבה וזה לא היה משנה כלום. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

היום ה 100 למלחמה: כלי התקשורת הישראלים משדרים תבוסתנות. כלי התקשורת של האויב מפמפמים בהצלחה מוטיבציה בקרב אנשיהם

לקורא הערבי הממוצע שעוקב אחרי ערוצי התקשורת הפלסטינים והערבים מתקבל הרושם הבוקר שישראל עומדת בפני קריסה ותבוסה ואילו הפלסטינים יחד עם הציר האיראני עומדים בפני הכנעתה ולקראת ניצחון אדיר.

לפני שאתם לועגים וצוחקים לרושם הזה, קחו בחשבון שחלק ניכר מהדיווחים הבוקר בערוצים הפלסטינים הוא ציטוטים מתורגמים באופן מדויק לערבית מפי התקשורת הישראלית. הערוצים הפלסטינים לא ממציאים כלום. מביאים עדויות לטענותיהם שישראל עומדת בפני הפסד מתוך התקשורת הישראלית - בשם אומרם. אין טיעון חזק מזה כשהם מציגים את הדברים לעוקביהם בשפה הערבית: "זה לא אנחנו אומרים. זה היהודים אומרים על עצמם... "

מספר דוגמאות מהבוקר:

1.מקום של כבוד תופס היום טור הפרשנות בידיעות אחרונות של "הסופר והעיתונאי המפורסם" (כך במקור-א"ע), נחום ברנע שהפך זה מכבר לחביב הערוצים הפלסטינים. כך נפתחים דבריו:
الكاتب والصحفي الشهير ناحوم برنياع يكتب في يديعوت أحرونوت: استقبل ملايين الإسرائيليين اليوم ال 100 من حرب غزة بحالة من الاكتئاب المزمن ..  والحقيقة أن الوضع محبط جدا
היום ה-100 למלחמת עזה פגש מיליוני ישראלים במצב של דכדוך כרוני. אכן, המצב מדכדך.

הפלסטינים השקיעו ותרגמו את כל הפנינים שלו..

2. ציטוטים נוספים מידיעות אחרונות הבוקר:

*يديعوت أحرونوت: تفاقم الخلافات في مجلس الحرب حول استمرار العمليات بغزة .. غانتس وايزنكوت يؤيدان صفقة أسرى واعطاء أولوية لذلك حتى لو على حساب وقف الحرب .. ونتنياهو وغالانت يريان أنه يجب مواصلة الضغط العسكري على حماس*
מתגברות המחלוקות בתוך קבינט המלחמה באשר להמשך הפעילות בעזה. גנץ ואייזנקוט תומכים בעסקת אסירים גם אם הדבר ידרוש את הפסקת המלחמה. נתניהו וגלנט מעוניינים בהמשך הלחץ הצבאי על חמאס.

"يديعوت أحرونوت": الخلافات بين نتنياهو وغالانت توصف أنها جبهة سابعة للقتال وهذه الجبهة تؤثر على الحرب  في غزة ومعنويات الجنود

המחלוקות בקבינט בין נתניהו וגלנט מתוארות כחזית שביעית של הלחימה וחזית זו משפיעה על המלחמה ועל המורל של החיילים.

3. ציטוטים רבים הבוקר של דברים מטעם ח"כ מתן כהנא, בתחום שמאוד מעסיק את העזתיים:
عضو الكنيست متان كهانا: لا وقت لدى المخطوفين، ويجب التوجه إلى صفقات حتى لو كان الثمن مؤلمًا.
אין לחטופים זמן. חובה ללכת לעסקאות גם אם המחיר כואב.

4. ציטוט של ההיסטוריון הישראלי אילן פפה:

المؤرخ الإسرائيلي، إيلان بابيه: "مؤشرات تؤكد على بداية  نهاية المشروع الصهيوني وهي مرحلة طويلة وخطيرة ويجب أن نكون جزءا من الجهود لتقصير هذه الفترة وعلى حركة التحرير الفلسطينية الاستعداد لملء الفراغ بعد انهيار هذا المشروع".

יש אינדיקציות לתחילת הסוף של הפרויקט הציוני. זהו שלב ארוך ומסוכן. אנו צריכים לפעול לקיצור תקופה זו. אש"פ צריך להערך למלא את החלל הזה לאחר קריסת הפרויקט הציוני.

###

אלה רק הבולטים מהבוקר.
תוסיפו לזה שני נאומים אתמול לרגל יום ה 100 מצד חסן נסראללה ומצד דובר הזרוע הצבאית של חמאס, שניהם יודעים להרים את המורל באופן משמעותי אצל עוקביהם הרבים במזה"ת ומחוצה לו.

בישראל כמדינה דמוקרטית לכל אדם יש זכות להביע את דעותיו בעיתון, בכלי התקשורת זה ידוע ברור ומובן. אני רק מביא לפניכם את הדרך שבה זה נראה מהצד השני ואומר בצורה ברורה ובאופן חד משמעי שיש לכך השפעה מורגשת על המוטיבציה של האויב מולו ישראל נלחמת. זה חזק יותר מהנשק הכי מתקדם שיש לישראל בארסנל הצבאי.
ככל שבישראל יעצימו את תחושת התבוסתנות כך תגדל המוטיבציה של האויב להמשיך ולהלחם מול ישראל מתוך הבנה שהניצחון שלו קרב וישראל עומדת בפני קריסה. ללא קשר למצב האמיתי בשטח.

התפיסה אצל האויב שהוא יכול לנצח את ישראל היא מה שגרמה לפתיחת המלחמה הנוכחית. הדברים שהוא קורא מדי יום בתקשורת הישראלית (והוא קורא כל אות ואות-א"ע) מחזקים אותו להמשיך בלחימה ומעלים את רף דרישותיו.

כדי להגיב לכתבה לחצו כאן

נלקח מאבו עלי.

העיקר שערוצי החדשות הרעילים השיגו את הרייטינג שלהם.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני שעה, Ziv כתב:

מצד אחד אתה אומר "קרא קצת על ענף הבניה בישראל", אבל מסיים את המשפט ב"זה לא העניין". אז לקרוא או לא לקרוא? זה העניין או לא העניין?

כי לתחושתי אתה טועה או מחרטט. איזה ייצור יש של חומרי בניה יש ברשות הפלסטינית? 

לגבי עובדים פלסטינים אני מסכים שזה ידרוש התאקלמות, אבל בוא נשים דברים בפורפורציה - פלסטינים הם לא הבנאים היחידים בעולם. הם כח אדם זול, וזהו.

גם ביוון בונים, גם בקפריסין. מי שבונה שם - שיבוא לפה. בנאים ממלטה, מרומניה, מאוקראינה - באמת שלא חסר. זה תמימות לחשוב שאתה תלוי באנשים שאין להם כלום חוץ משנאה.

כן, אני מחרטט. בשביל זה אני קם בבוקר. למה ככל שאנשים יותר ימניים, כך הם נוטים יותר לסמכותנות? בעצם אני יודע את התשובה. אבל היא כנראה תוביל לחסימה שלי. אז אשמור אותה לעצמי.

המדינה קבעה לפני בערך עשר שנים שללא מחצבות ביהודה ושומרון, ענף הבניה בישראל יהיה במשבר חמור. אתה יכול לחפש לבד, גוגל זמין לא רק לשמאלנים. נראה לי. ובוא נשים את הדברים בפרופורציה: כרגע ענף הבניה תקוע. בוודאי שאפשר בתאוריה להביא עובדים ממדינות אחרות. רק שעכשיו גם סין מסרבת לשלוח לכאן פועלים, לפי הפרסומים. וישראל מחפשת עובדים באפריקה. מקווה שתמצא.

ו״זה לא העניין״ כי בעיות מהסוג הזה אפשר לפתור בכסף - מה איכפת לנו לשלם יותר גם על דיור, חקלאות וכל דבר אחר, נכון? אנחנו נהנים מזה - זה ״לא העניין״, כי המהות היא שבין אם אתה מנתק אותם ממך כלכלית לחלוטין - הם עדיין ישארו כאן פיזית, בטח אותו שטח ארץ. והפנטזיות הילדויות שלכם על טרנספר נאיביות בערך כמו הפנטזיות על חומוס בשכם, שיובל פה הזכיר. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...