Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

אבו עלי, ארץ הג'יהאד, מורן טי ופארוק

מסתבר שאם תמיד תרשום שהפלסטינים רוצים להרוג יהודים, מתישהו תצא צודק. הפתעה.

ספציפית לגבי מורן, כי לא טרחתי לעקוב אחרי האחרים, התחלתי לעקוב אחריה לפני כמה שנים כשלמדתי ערבית. היא צירוף נדיר של גזענות וטיפשות, בכסות של ידיעת השפה הערבית. מתישהו נשברתי והשתקתי אותה. אם אלו המקורות שלך, זה באמת מסביר חלק ממה שאתה כותב פה. בעיקר את התמיכה באידאולוגיה הגזענית פשיסטית של בן גביר (גם אם התנערת מהאיש עצמו).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אם הייתי עוקב רק אחרי מוחמד מג'אדלה אולי היית יותר מבסוט..

אני אוסף מידע מכל מיני מקומות ומרכיב לעצמי תמונה, למרות המחשבה שלך פינדר. תודה על הדאגה.

עריכה:

אגב הרכבת תמונה, מכל הדיונים פה קיבלתי רושם מאוד חזק שאתה איש שמאל קיצוני. זכותך, אבל תבין שבגלל זה לא מתרגש מזה שאתה קורא לי או לבן גביר פאשיסט.

זה כמו שזהבה גלאון תגיד לי שאני טועה.. אוקי, נרשם, הלאה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

רוב התכנון שלך מתבסס על אמונה ותקווה.

לא הבנתי את העוקצנות. אתה לא מאמין בעליונות של צהל? אם לא, בתור ימני, מה מחזיק אותך כאן? חלומות על טרנספר? הרי כל תפיסת העולם שלך מבוססת קודם כל על היכולת להכריע את הצד השני צבאית. אני עוד לפחות חולם על זה שיום אחד לא נצטרך את זה.

לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

מה שאתה מקווה יביא בהכרח יישות טרור על כביש 6 ראש העין, כפר סבא וכו'+ הפיכת בקעת הירדן למובלעת בסגנון כפר דרום ונצרים

אתה רוצה לשלוט על הרבה מאוד תושבים עוינים. בדיוק כמו שעשינו בעזה.

פתרונות שיובילו אותנו לאבדון. לא ריאלי לא רציונלי ולא מעשי. 

הייתי אומר אפילו משיחי 

מה? מה שאני מציע זה מה שיש עכשיו, מינוס נערי גבעות מופרעים וחיכוך אזרחי בין ערבים לבינם. מכיוון שכבר הראתי בפירוט רב שלנוכחותם של נערי הגבעות בשטח אין תרומה חיובית לבטחון - אני לא מבין מה הטענה שלך. היום אנחנו לא שולטים על הרבה מאוד תושבים עוינים? דווקא במה שאני מציע יש יותר רציונל, ממה שמציעים החברים שלך מהסוג של דניאלה וייס, שחושבים שנקים מדינה עד הפרת, בלי זכויות הצבעה לערבים, או חברה סמוטריץ׳, שחושב שנגרש מפה את מי מהם שלא יהיה מוכן להיות ציוני. 

אני גם לא רוצה כלום, חוץ מדרכון זר, לפני שהימין יתעורר ויעביר חוק שאוסר על ישראלים להחזיק בעוד אזרחות. החיבה הזו של ימניים להפוך על הפוך מוזרה. שאלו אותי אם רק נוכחות צבאית זה משהו שהייתי מקבל ואמרתי שכן. בפועל סביר יותר שאנחנו הולכים לאפרטהיד או פתרון מחורבן אחר שיכפו עלינו. זה לא שיש לי מה לעשות מול השליטה של המשיחיים בחיים שלי ובגורל המדינה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

קיבלתי רושם מאוד חזק שאתה איש שמאל קיצוני. זכותך, אבל תבין שבגלל זה לא מתרגש מזה שאתה קורא לי או לבן גביר פאשיסט.

באמת מצער שתמיכה בזכויות אדם, זה שמאל קיצוני היום. העמדות שאני אוחז בהן היו עד לא לפני הרבה שנים, המיין סטרים של הציונות בארץ.

אני קיצוני כמו בן גוריון, אלתרמן ושאר החברים.

אני לא צריך לקרוא לבן גביר פאשיסט, הפעולות והאמירות שלו מדברות בעד עצמם.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מצד שני "מומחי המזרח התיכון" של השב"כ, צה"ל, מל"ל ומוסד שעשו איזה תואר שקר כלשהו לא זיהו את אירועי ה7.10 לאוקטובר וחשבו שחמאס מורתע.

זה פשוט לא נכון.

אתה לא מדבר מידיעה מבפנים אלא ממה שמפמפמים בתקשורת. 

קשה לפרט בפורום ציבורי מעבר אבל ממה שהבנתי עד עכשיו המומחים (בהגדרתם ככאלו, בגופים שציינת) ידעו, ניירות עמדה נכתבו והופצו, וחלקם בכלל לא היה מופתע ממה שקרה מהצד של האויב אלא דווקא מההלם בצה"ל והתגובה האיטית.

אכן, מודיעינית אכלנו אותה בזיהוי התזמון המדויק לפעולה כזו, וחמאס כמו שכתבתי ב-7/10 עשה לנו בית ספר ותחבולה שעוד ילמדו עליה בקורסים למודיעין בכל הגופים בעולם.

מה שהפתיע רבים היה העיכוב בכניסת הכוחות הסדירים. זה באמת היכה את המומחים שרובם עובדים בשוטף עם בעיקר אנשי היחידות המיוחדות שמגיבים במהירות מדהימה, והם לא מכירים את צה"ל האיטי, המסורבל והמסואב שחשב שהגיוני להסיע פלוגות חצי מדינה באוטובוסים במהלך טבח במקום להקפיץ מסוקים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

באמת מצער שתמיכה בזכויות אדם, זה שמאל קיצוני היום. העמדות שאני אוחז בהן היו עד לא לפני הרבה שנים, המיין סטרים של הציונות בארץ.

אני קיצוני כמו בן גוריון, אלתרמן ושאר החברים.

אני לא צריך לקרוא לבן גביר פאשיסט, הפעולות והאמירות שלו מדברות בעד עצמם.

אתה מתבסס על עמוד הטוויטר של בצלם בתור מקור מידע בחייאת יא פינדר.

באמת, תסתכל קצת על עצמך לפני שאתה מזלזל באחרים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די שקוף שבנגביר הוא סוג של פשיסט שעלה לגדולה וכרגע המערכת לא מאפשרת לו לבצע את כל הפנטזיות שלו. למזלנו הדבר היחיד שהוא יודע לעשות בהצלחה זה להביא עוקבים בטיקטוק, לי קשה להאמין שהוא יהיה שוב בממשלה אי פעם.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

זה די שקוף שבנגביר הוא סוג של פשיסט

מסתבר שזה לא כזה ברור..

לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

באמת, תסתכל קצת על עצמך לפני שאתה מזלזל באחרים.

אין לי בעיה להגיד שבטווח הדיעות של היום אני נחשב שמאל קיצוני. למרות שאני מכיר שמאלנים יותר קיצונים ממני. אני למשל לא קורא להפסקת אש.

אתה מסוגל להודות שאתה הצבעת לפאשיסט?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לא הבנתי את העוקצנות. אתה לא מאמין בעליונות של צהל? אם לא, בתור ימני, מה מחזיק אותך כאן? חלומות על טרנספר? הרי כל תפיסת העולם שלך מבוססת קודם כל על היכולת להכריע את הצד השני צבאית. אני עוד לפחות חולם על זה שיום אחד לא נצטרך את זה.

מה? מה שאני מציע זה מה שיש עכשיו, מינוס נערי גבעות מופרעים וחיכוך אזרחי בין ערבים לבינם. מכיוון שכבר הראתי בפירוט רב שלנוכחותם של נערי הגבעות בשטח אין תרומה חיובית לבטחון - אני לא מבין מה הטענה שלך. היום אנחנו לא שולטים על הרבה מאוד תושבים עוינים? דווקא במה שאני מציע יש יותר רציונל, ממה שמציעים החברים שלך מהסוג של דניאלה וייס, שחושבים שנקים מדינה עד הפרת, בלי זכויות הצבעה לערבים, או חברה סמוטריץ׳, שחושב שנגרש מפה את מי מהם שלא יהיה מוכן להיות ציוני. 

אני גם לא רוצה כלום, חוץ מדרכון זר, לפני שהימין יתעורר ויעביר חוק שאוסר על ישראלים להחזיק בעוד אזרחות. החיבה הזו של ימניים להפוך על הפוך מוזרה. שאלו אותי אם רק נוכחות צבאית זה משהו שהייתי מקבל ואמרתי שכן. בפועל סביר יותר שאנחנו הולכים לאפרטהיד או פתרון מחורבן אחר שיכפו עלינו. זה לא שיש לי מה לעשות מול השליטה של המשיחיים בחיים שלי ובגורל המדינה.

לא עניין של אמונה. לחשוף את מדינת ישראל לטילים ואולי הצבא יתגבר על הכל זה לא חכם. להכניס את עצמך לבור רק כי אתה מאמין שאפשר לצאת משם?

אתה רוצה להאמין שיגיע איזה משיח מוסלמי ויגיד שמוחמד התגלה אליו ואפשר לאפשר למדינת ישראל להתקיים? 

אמנם קם מנהיג (ברק) שהסכים לתת להם הכל אבל הם סירבו. מה גורם לעצמך לחשוב שעכשיו הם יסכימו?

זוכר את שלושת הנערים החטופים? תוך ימים בודדים הצליחו למצוא את הגופות שלהם לפחות. את גלעד שליט חמש שנים לא הצליחו למצוא אותו. בלי עסקה ששוחררו בה 1000 מחבלים עוד 50 שנה לא היינו מוצאים אותו. עכשיו יש לך 240 חטופים, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה איתם בעתיד.

עכשיו אתה רוצה להקים מדינת טרור על הראש שלנו. זה סיבה אמיתית למצוא אזרחות זרה, לא הדמיונות שלך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אתמול קצת רפרפתי בדיווחים על ארסנל הנשקים של חיזבאללה. במידה וזה נכון שיש להם סביבות 30 אלף טילים עם ראש קרב של 600 קילו(זלזל,פתאח, סקאדים) שכול אחד כזה בעצם מוריד חצי רחוב.

מה בדיוק האפשרויות שלנו? 

אני שואל רציני, אם למישהו יצא קצת לקרוא על זה. כמה באמת מיירטים יש מבחינת חימוש(קלע דוד/חץ)? 

אני מנסה להבין אם אימות בצפון שווה למחיקת חצי גוש דן כולל האזרחים?

כולם גיבורים ואף אחד לא מדבר על זה, אבל אני באמת לא מבין מה המצב מבחינת הסיכון לעורף…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

לא עניין של אמונה. לחשוף את מדינת ישראל לטילים ואולי הצבא יתגבר על הכל זה לא חכם. להכניס את עצמך לבור רק כי אתה מאמין שאפשר לצאת משם?

אתה רוצה להאמין שיגיע איזה משיח מוסלמי ויגיד שמוחמד התגלה אליו ואפשר לאפשר למדינת ישראל להתקיים? 

אמנם קם מנהיג (ברק) שהסכים לתת להם הכל אבל הם סירבו. מה גורם לעצמך לחשוב שעכשיו הם יסכימו?

זוכר את שלושת הנערים החטופים? תוך ימים בודדים הצליחו למצוא את הגופות שלהם לפחות. את גלעד שליט חמש שנים לא הצליחו למצוא אותו. בלי עסקה ששוחררו בה 1000 מחבלים עוד 50 שנה לא היינו מוצאים אותו. עכשיו יש לך 240 חטופים, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה איתם בעתיד.

עכשיו אתה רוצה להקים מדינת טרור על הראש שלנו. זה סיבה אמיתית למצוא אזרחות זרה, לא הדמיונות שלך.

מדינת טרור כבר יש לנו פה. אחת מפותחת והשניה לא ממש. 

כל עוד הם פה, זה ימשיך להיות ככה. לא משנה מה תעשה. לגרש אותם אי אפשר, זאת לא אופציה ריאלית.

הדבר היחיד שאפשר זה לתת להם לחיות את החיים המעפנים שלהם ולדכא בכח כל ניצני טרור. עדיף לעשות את זה כשאין לנו אזרחים שחיים שם בניהם כי חבל על החיים שלהם.

הבעיה שלנו, שמשום מה לא עושים כלום בלי שאנשים נרצחים ונחטפים.

לפני 10 דקות, Giant_TA כתב:

מה בדיוק האפשרויות שלנו?

מניח שאנחנו בונים על השמדת רוב התחמושת הרצינית שלהם לפני.

אם הם יהרסו חצי גוש דן זה אומר שאין יותר חיזבאלה, וזה משהו שאיראן לא יכולה להרשות לעצמה במיוחד אחרי שחמאס עם רגל אחת בקבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, Giant_TA כתב:

אתמול קצת רפרפתי בדיווחים על ארסנל הנשקים של חיזבאללה. במידה וזה נכון שיש להם סביבות 30 אלף טילים עם ראש קרב של 600 קילו(זלזל,פתאח, סקאדים) שכול אחד כזה בעצם מוריד חצי רחוב.

מה בדיוק האפשרויות שלנו? 

אני שואל רציני, אם למישהו יצא קצת לקרוא על זה. כמה באמת מיירטים יש מבחינת חימוש(קלע דוד/חץ)? 

כולם גיבורים ואף אחד לא מדבר על זה, אבל אני באמת לא מבין מה המצב מבחינת הסיכון לעורף…

מלחמה בלבנון חייבת להפתח עם מכת מנע שלנו, אם לא זה ייגרר למלחמה שבה ישראל תספוג מכה משמעותית ולבנון תחרב עד היסוד.

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אין לי בעיה להגיד שבטווח הדיעות של היום אני נחשב שמאל קיצוני. למרות שאני מכיר שמאלנים יותר קיצונים ממני. אני למשל לא קורא להפסקת אש.

אתה מסוגל להודות שאתה הצבעת לפאשיסט?

גם לקיצון יש דרגות, אתה אמנם לא קורא לצה"ל רוצח, אבל הבנו שאין לך בעיה לקרוא לציבור שלם שמשרת בצהל "מתנחבלים".

אני מוכן להודות שהצבעתי למפלגה של טיפשים, שמשחררים הצהרות שהן ברמת הפיגוע לאומי, שדיברו הרבה ועשו מעט, חלק גדול ממנו בתחום הביטחון לאומי (כמו התמונות של חלוקת נשקים לכיתות כוננות, תן להם נשק ו6 מחסניות ולך הביתה). אם להתייחס לסמוטריץ כחלק מהמפלגה אז גם נזק כלכלי עשו.

אנחנו חלוקים לגבי הקטע של הפאשיזם, אומנם יש לו יציאות בכיוון לפעמים או יותר נכון אי יציאות, לדוגמא הסרטון עם האהבלים שהלכו להוריד דגל זה משהו שהוא היה חייב לגנות ולדרוש מעצר שלהם, אבל התחושה שלי היא שאתם מגזימים לגבי הקריאות סטייל מוסוליני. הוא לא עוצר סתם ערבי שעובד בשופרסל למרות הדאגה שלך לשלום תומכי הטרור.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, Giant_TA כתב:

מה בדיוק האפשרויות שלנו? 

המספר שנקבת בו נראה מוגזם גם ביחס להערכה הפסימית ביותר שקראתי. כמובן זו לא סיבה להקל ראש באיום. בכל אופן, צריך להבין שבמצב של פתיחת חזית מצפון, תינתן עדיפות מבחינת מיירטים להגנת בסיסי צבא ומתקני תשתית חיוניים. לא מדובר על מחיקת חצי גוש דן, אבל בהחלט המצב יהיה חמור בסדר גודל אחד לפחות ממה שקורה מול עזה, במיוחד בצפון עד קו חיפה.

כאן תוכל לקרוא הערכה יותר ריאלית של ההשלכות הצפויות. https://www.makorrishon.co.il/magazine/dyukan/664643/

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, קורן בן אשר כתב:

המספר שנקבת בו נראה מוגזם גם ביחס להערכה הפסימית ביותר שקראתי. כמובן זו לא סיבה להקל ראש באיום. בכל אופן, צריך להבין שבמצב של פתיחת חזית מצפון, תינתן עדיפות מבחינת מיירטים להגנת בסיסי צבא ומתקני תשתית חיוניים. לא מדובר על מחיקת חצי גוש דן, אבל בהחלט המצב יהיה חמור בסדר גודל אחד לפחות ממה שקורה מול עזה, במיוחד בצפון עד קו חיפה.

כאן תוכל לקרוא הערכה יותר ריאלית של ההשלכות הצפויות. https://www.makorrishon.co.il/magazine/dyukan/664643/

צריך להבין שההערכות האלה מדברות על מכת פתיחה של חיזבאללה. אפשר להניח שהיום כל הצבא על הרגליים, וכנראה בשיתוף האמריקאים כל סנטימטר וכל איזור שיכול לצאת ממנו שיגור תחת מעקב.

תוסיף לעניין את פינוי איזור הצפון הקרוב לגבול מאזרחים אז העיקרון של כוח רדואן יימח שמו ושם זכרו גם הולך לפח.

זה מצטרף לעניין שחמאס דיי איבד את היכולת הרקטית שלו ומתחבא במנהרות, יאפשר לישראל לעשות מיני עצירה בעזה ולהפנות את רוב היכולות של חיל האוויר ותותחנים צפונה. 

קיצר - נחטוף אבל הם יחטפו יותר.

*כל זה רלוונטי למלחמה עכשיו, ולא בעוד שנה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...