Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אחרי 12 שעות, חתמו על הצו להפסיק להם את החשמל.

אסור לחתום בשבת. יצאה שבת חתמו על הצו. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שמעתי ממשהו שצפה באחד מערוצי הטלגרם. שהחמס ניסה להגיעה לירושלים.

חיסלו שניים על אופנועים. בכביש 443. 

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 15 דקות, SurfHigh כתב:

אני חיפאי. מה למשל?

אתה באמת שואל?

למשל השתלטות חזירי הבר על העיר(הם היו פה לפנינו), הזנחה וזבל בכול מקום, מצב הכבישים.

ביטול פרויקטים גדולים, כמו למשל המטרונית עד האוניברסיטה. היא גם ניסתה לבטל את הרכבלית.

תאמין לי לא סתם בסקרים יש לה 5 מנדטים.

פורסם
לפני 57 דקות, Coro כתב:

שכל מי שתמך בפגיעה בכשירות הצבא שיגיד טעינו, הגזמנו. הלכנו רחוק מדי.

אני לא אומר שאין אחריות לרה"מ ולגורמים אחרים, אבל אי אפשר להעמיד פנים שמי שבחודשים האחרונים תמך בסרבנות המודיעין, פתאום יעמיד פנים שהוא לא קשור לזה.

גם אם אתה צודק ,ואתה לא, כל זה דווח והיה ידוע לראש הממשלה. אם הוא בחר להתעסק עם מהפכה משפטית ולא בביטחון ,כל מה שקורה זו אחריות אישית שלו.

• אהבתי 2
פורסם

אוריו, תמכת או לא תמכת באנשי 8200 שאמרו שהם מפסיקים להתנדב ושבלעדיהם תפגע יכולת המודיעין של צה"ל?

Just now, Uri-G כתב:

גם אם אתה צודק ,ואתה לא, כל זה דווח והיה ידוע לראש הממשלה. אם הוא בחר להתעסק עם מהפכה משפטית ולא בביטחון ,כל מה שקורה זו אחריות אישית שלו.

נכון מאוד. הוא אחראי מספר 1. אבל זה לא אומר שאנשים אחרים לא צריכים לעשות חושבים ולהסתכל מה הם עשו שלא בסדר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אנשים נשחטים מהבוקר והעיקר שרכבת לא נוסעת בשבת. לא צריך להוריד קודם כמה ראשים פה לפני שנכנסים לשם?

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

וכדומה

אני מאודממקווה שזה פשוט כי גנבו להם את הפלאפונים בזמן שהתחבאו בממד.

למרות שכבר ראיתי תיעודים מזעזעים

• תוכן חדש...