Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לפחות הרפורמה טובה לכלכלה. אה, רגע, השקל והבורסה יורדים? לא נכון!

image.jpeg.d2f6e9b3fd86a9d893b3fc85d6753066.jpeg

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 33 דקות, PinkDolphin כתב:

מי מדבר רק על שחיתות? זה היה במידה מסויימת בכל הממשלות תמיד, מאז 1948.
מדובר בדיקטטורה תיאוקראטית כמו איראן. אין בחירות של ממש (כלומר יש פרלמנט, אבל היקף הסמכויות שלו מאד, מאד מצומצם).
ויותר גזענית מאיראן. יחליטו מנהלית שאי אפשר לאבטח קלפיות בישובים הערביים, אז יסגור את רובן. זה ייעשה בהחלטת ממשלה, לא בחוק, אז לא תהיה לזה ביקורת שיפוטית.
אני מצפה להחלטות ממשלה שאוסרות לשבות ללא אישור פקיד ממשלה כלשהו ואוסרות הפגנה ללא רשיון (שייתנן רק ל-1% מהבקשות, כדי שאפשר יהיה לטעון שיש חופש ביטוח) תוך שבועות.

בגדול בארסנל הכלים של בג"ץ יש עוד הרבה כליפ נוספים בהם ניתן להשתמש כדי לפסול החלטות כדוגמת אלה שנתת. לא רק סבירות. בגלל זה אני מדבר בעיקר על שחיתות.

אז אם מסתכלים על עילת הסבירות בלבד מפרספקטיבה מאוד מאוד צרה בפני עצמה - קטסטרופה רק בעקבותיה כנראה לא תהיה. לפחות זו דעתי.

אבל כמובן אי אפשר להתעלם מבליץ החקיקה שמטרתו העברת סמכויות לזרוע המבצעת, מניעת ביקורת, הכפפה של גופים. בקיצור בליץ חקיקה שאומר במשפט אחד - אנחנו נעשה מה שבא לנו ואף אחד לא יגיד לנו מה לעשות. אז יש חלק אופטימיים שאומרים שלא יעבירו דברים נוספים ללא הסכמה. אני לא מאוד אופטימי, אבל נראה.

פורסם

כמו שאתם רואים במעלה השרשור, יש לי נטיות פסימיות ביותר.

למדתי מאבא שלי, גישה כזו הצילה אותו. 

אני מקווה שלפחות דבר אחד ייצא מהחקיקה ההזו, וזה שמורשעים בעבירות שחיתות יזכו לענישה הרבה יותר כבדה, כדי להרחיקם מהציבור.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, Nemesis כתב:

אז יש חלק אופטימיים שאומרים שלא יעבירו דברים נוספים ללא הסכמה. אני לא מאוד אופטימי, אבל נראה.

ביבי אמר שההמשך יהיה בהסכמה. אמר לביידן, אמר לבר דוד, אמר לסוכנויות הדירוג, אמר לכולם.
צריך לעשות לזה Not ואז תקבל מה באמת יהיה.
ההמשך יגיע ולא יהיה בהסכמה.

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, Coro כתב:

רוב השמאל גזענים וחלקים בימין (ישראל ביתנו) - למה אתה לא נגד זכות הבחרותם? למה רק גש ביבי?

בתמונה: "מרוקאית" כקללה.
image.thumb.png.c5a429d7bf4c7c927f048283a43ab6f8.png

נראה לי שהוצא מהקשרו. אולי היא באמת מרוקאית?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

יאללה התחלנו

IMG_7734.jpeg

בחיי שאני לא מבין את האנשים הללו, עוד לא יצאה אפילו עשירית פקודה בלתי חוקית, עוד לא הוכח שמטרות צהל השתנו והדרג המדיני משתמש בו לטובתו.

הם עושים תמות נפשי עם פלישתים (כביטוי, לא מול אויב).

זה יום כל כך עצוב למדינה.

פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

הבורות כאן מדהימה אותי.
-- העבודה היא מפלגת מרכז קלאסית עם תמיכה חלשה ברשתות בטחון סוציאליות (הרבה פחות מכל מפלגות בדמוקרטיות המערב-אירופיות), העתקה של המפלגת הלייבור בריטית של טוני בלייר (מה שנקרא שם Third Way). זה המצב
איך רואים? אין שום ייצוג לועדי עובדים במפלגה. זה המצב שם מאז 2007 בערך, אז עמיר פרץ הגיע למקום שלישי אחרי עמי איילון ואהוד ברק (שני אנשי צבא שפתחו אח״כ בקריירות עיסקיות), והמפלגה ביטלה את ההסכם הקיבוצי עם העובדים שלה עצמה. הקשר עם ההסתדרות התאיין זמן קצר אח״כ.
-- מרץ היא מפלגת מרכז נטו, בורגנית לחלוטין, עם דגש חלקי על זכויות הפרט. ל-״מ״ בשם שלהם, שמקורו במפ״מ, אין כבר זכר עשורים.

לגבי הסיכסוך המזרח תיכוני, אין הבדל בין המדיניות הרשמית הבסיסית שלהם לזו של הליכוד: כל ה-3 תומכות ב-״2 מדינות ל-2 עמים״ (למי שלא ידע, זו העמדה הרשמית של ביבי).

איש מחאה קלאסי - לכאורה מדבר יפה, בתאכלס מזלזל בכל מי שמולו. "רק אני יודע".

יום טוב.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

די נו. מת על זה שאתם עושים הנחות כשמתאים לכם.

כמו שאיציק זרקא הזה יצא טיפש עם הקללות שואה שאי אפשר לסלוח לו, ככה אי אפשר לסלוח למטומטמת שמשתמשת בקללות גזעניות. היא אמרה מרוקאית והתכוונה לזה.

או שהיא שתולה של מאי גולן. גם אפשרות.

פורסם
לפני 3 דקות, GTאי כתב:

בחיי שאני לא מבין את האנשים הללו, עוד לא יצאה אפילו עשירית פקודה בלתי חוקית, עוד לא הוכח שמטרות צהל השתנו והדרג המדיני משתמש בו לטובתו.

הם עושים תמות נפשי עם פלישתים (כביטוי, לא מול אויב).

זה יום כל כך עצוב למדינה.

על מכת מנע שמעת?

בהחלט יום עצוב למדינה. ראש ממשלה עם עמוד שדרה של אמבה חולה שמוביל אותנו לעברי פי פחת, ואתה אומר שירה.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

איש מחאה קלאסי - לכאורה מדבר יפה, בתאכלס מזלזל בכל מי שמולו. "רק אני יודע".

יום טוב.

די נו. מת על זה שאתם עושים הנחות כשמתאים לכם.

כמו שאיציק זרקא הזה יצא טיפש עם הקללות שואה שאי אפשר לסלוח לו, ככה אי אפשר לסלוח למטומטמת שמשתמשת בקללות גזעניות. היא אמרה מרוקאית והתכוונה לזה.

או שהיא שתולה של מאי גולן. גם אפשרות.

כנראה שאתה צריך קצת חברה של מרוקאים כדי להבין את ההומור שלהם. לפחות אלה שאני מכיר.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

הנה הוידאו, לצערי מערוץ 14..

זה חלק משורת קללות שהיא זרקה בפני מאי גולן.

אני לא רואה טמבלוויזיה.

מי שלא מאמין שהשמאל מקדם גזענות ורוצה הוכחה. שיחכה לראות אם יש גינויים מקיר לקיר והבעת זעזוע וסלידה מהפוליטיקאים והפרשנים בתקשורת.

ניחוש שלי - יהיה איזה אזכור קצר ויבש ותו לא.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

כנראה שאתה צריך קצת חברה של מרוקאים כדי להבין את ההומור שלהם. לפחות אלה שאני מכיר.

נשוי לאחת, תודה.

אם אתה לא מבדיל בין בדיחה של חברים לכינויים שמפגינה זורקת לשרה, הבעיה אצלך חבר.

פורסם

אני לא מסתכל על ערוץ 14, והפריים הבודד הזה אכן מחוץ להקשר.

הסרטון הזה מצביע על טמטום.

במקרה גם אני נשוי למרוקאית, ומכיר היטב את ההומור העצמי של המשפחה הזו. מצד שני, בכל אותו שבט גדול אין אף ערס, והפריחה היחידה היתה זו שהשם פריחה ניתן לה על ידי הוריה לפני 100 שנה בהרי האטלס.

That said - מאי גולן היא בושה לישראל בכלל ולעדה המרוקאית בפרט.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

נשוי לאחת, תודה.

אם אתה לא מבדיל בין בדיחה של חברים לכינויים שמפגינה זורקת לשרה, הבעיה אצלך חבר.

יש המון מרוקאים ביביסטים, זו עובדה.
הם מטומטמים לפי דעתי האישית (כמו כל ביביסט אחר).
המון מרוקאים בוחרים ליכוד על עיוור, לא משנה כמה מחרבנים להם על הראש. לא משנה שצועקים עליהם בישיבה בפריפרייה שהם "משעממים" את הוד מלכותו.
כנ"ל צרפוקאים שקיבלו "חינוך" מבני המשפחה כשעלו לארץ בשנים האחרונות.
מרוקאים כנראה אוהבים שיש להם מלך אשכנזי.
תשאל את דוד לוי מה הוא חושב על האחים המרוקאים שלו.

אני מרוקאי.

לגבי מאי גולן. קודם כל נמתין לראות שלא מדובר בשתולה.
דלא כל מה שנאמר שם לא רחוק מהמציאות.
עכשיו מה אתה רוצה סימטריה? אתה רוצה שנשווה את זה לבהמה ממרכז הליכוד?
על כל בהמה מ"השמאל" אני אמצא לך 10 בימין. אל תתחיל את המשחק הזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

אני מקווה שלפחות דבר אחד ייצא מהחקיקה ההזו, וזה שמורשעים בעבירות שחיתות יזכו לענישה הרבה יותר כבדה, כדי להרחיקם מהציבור.

התחושה שלי שזו תקוה תמימה.

מעט מאוד חקירות שחיתות שלטונית נפתחות בשנים האחרונות, הסיבה פשוטה, יוזם החקירה לא מקודם יותר במשטרה, והרמז הובן.

מצבו של רוה"מ הנבחר לא ברור.

ביטול חוק "הסבירות" עבר בקלות יחסית.

מי ששולט בפועל מקדם רעיונות של פורום כלבת.

אין מי שמרויח מהמצב הזה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

כל מי שמצביע עיוור הוא מטומטם. מה אתה חושב שבשמאל אין אנשים שמצביעים עיוור?

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

מרוקאים כנראה אוהבים שיש להם מלך אשכנזי.
אני מרוקאי.

מי המלך שלך? 😉

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...