Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, David32 כתב:
לפני כשעה, GTאי כתב:

האם מה שקורה היום טוב? לא

האם החקיקה הזו היום טובה? לא

אבל אם אחרי כל כך הרבה שנים זה מה שיש, אז עם זה צריך להתקדם ולכן בלד כבד מאוד אני בעד.

ואם השמאל היה מבין שנדרש שינוי אני הייתי נגד, אבל כשזה חד צצדי לפעמים אין ברירה

אז אתה מסכים שזאת חקיקה רעה, אבל מוכן שיעבור משהו רע רק בשביל שיהיה שינוי וכדי לעשות ל''שמאלנים'' דווקא.

גישה מעניינת. הצפרדע המתבשלת מעלה את הלהבות רק כדי שיהיה שינוי.

לא, ממש לא דווקא.

השמאל הפך את זה למלחמת חורמה ולא השאיר הרבה ברירות אלא לבחור צד. בתנאים האלו מצביעים בעד בחוסר חשק.

כמו שרשמתי, הלוואי והחוק לא היה צריך להיות מחוקק.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

שוב לפיד אשם.

שתומך רפורמה יפגין למען פשרה. גם הנציגים שלו לא רוצים פשרה. הנה, גם גלנט חטף 'לא' בפנים.

אבל פשרה.

ולפיד אשם.

הפוך גוטה - לפיד רצה להתפשר, אבל הקולות מהשטח איימו עליו שלא יחשוב לשבת עם ביבי לשיחה.

פורסם

שיר שנכתב לפני שנים. כמה מתאים להיום.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 דקות, GTאי כתב:

זו בושה אמיתית. הם היו צריכים לצאת בשקט החוצה ולא לשמוח לאיד.

תקשיב לראיונות, הרוב הימיני השפוי לא חוגג, הוא פשוט אומר "היינו צריכים להעביר את זה, לא היתה לנו ברירה".

דווקא התייחסתי לפרצופים שלהם כשהם הצביעו, הצד המתון נראה לא בנוח בכלל. תסתכל על גלנט, איך שהוא זז בחוסר נוחות מוחלט.

אני מאוד (מאוד) לא מסכים לא המשפט האחרון. היו להם הרבה ברירות. פשוט אין עמוד שדרה לצד המתון, זה ש"הרוב" באמת הצביע לו. אין מנהיג לדפוק על השולחן לאפס את כל הבלאגן הזה. יש מי שנהנה מזה, יש מי שחושב שהוא יחמוק ממשפט. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

משפט ראשון במגילת העצמאות:

"בארץ-ישראל קם העם היהודי, בה עוצבה דמותו הרוחנית, הדתית והמדינית, בה חי חיי קוממיות ממלכתית, בה יצר נכסי תרבות לאומיים וכלל-אנושיים והוריש לעולם כולו את ספר הספרים הנצחי."

(הדגשות שלי)

הרשות המכוננת (הכנסת הראשונה):

מפא"י, החזית הדתית המאוחדת, המפלגה הפרוגרסיבית, ספרדים ועדות מזרח

--

אבות אכלו בוסר וזה..

איפה כתובה המילה "כפייה" לפני הדתית?ושהמדינה צריכה ללכת לפי הדת?

פורסם

השאלות שלך טובות, אבל הן לא מה ששאלת לגביו קודם. ביקשת להוכיח שהמדינה הוקמה בין היתר על יסודות הדת היהודית, נתתי סה"כ 2 דוגמאות שמרמזות שאכן כך הדבר. לדת היהודית היה ועדיין יש משקל משמעותי בזהות של מדינת ישראל.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
Just now, Gosser1860 כתב:

ביקשת להוכיח שהמדינה הוקמה בין היתר על יסודות הדת היהודית

זה שאתה בחרת לנסח את דבריי בצורה שונה לגמרי זאת בעיה שלך לא שלי.

אני כתבתי בצורה ברורה את מה שביקשתי.

פורסם

אממ, התייחסתי לזה:

image.thumb.png.1ae6856234411a9236e61232246a14e1.png

אבל אוקיי?

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

אני רואה 64 בעד, 56 נגד. זו השיטה שהשמאל שורף למענה את המדינה כבר חצי שנה.

איזה אנס? על מה לכל הרוחות אתם מדברים?

אין שום שמאל במדינה כבר 25 שנה. די לשקר.
בני בגין זה שמאל? דן מרידור? רובי ריבלין? מאיר שטרית?  כולם מפגינים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, PinkDolphin כתב:

שוב מגיב בלי לעשות שיעורי בית?
תעשה לעצמך טובה. תקרא בבקשה את כל 200 החוקים שבקנה. כולם.
פרט לכמה תיקונים בירוקרטים (הארכות של צוי פיקוח מחירים), 180 מהם
-- או מעודדים שחיתות״ חוק המתנות, חוק דרעי 2/3, גניבת הארנונה של יישובים והעברתם רק ליישובים חרדיים או ביו״ש; החוק לאפשר לקרוב המשפחה של דרעי לרוץ לבחירות בטבריה ללא תקופת צינון; מינויים ללא בקרה (כל המינויים של אמסלם ורגב, ללא יוצא מהכלל,  חדלי אישים וימיטו אסון על המדינה)
-- או גזענים: התיקון לחוק נגד אפליה;
-- או מעודדים דיקטטורה: תיקון לפקודת המשטרה שמאפשר לה להקים מאגר מצלמות ולבלוש אחרי כל אזרח וכל רכב במדינה, ללא צו שופט, רק בהחלטה של קצין משטרה בדרגה בינונית-מינוס; השתלטות על בחירות עתידיות (ועדת הבחירות המרכזית תמונה ע״י הממשלה); השתלטות על מקצוע עריכת הדין (במקום לישכת עוה״ד הסטטוטורית, מועצה ממונה ע״י הממשלה); השתלטות על כל התקשורת הציבורית עד כדי ביטולה, ושליטה בשוק התקשורת הפרטי (ערוץ 14 עכשיו קיבל מתנה של 20 מליון ש״ח)
-- או מקדמים תיאוקרטיה: מגדילים את מס׳ הרבנים שמקבלים משכורת מהמדינה, וש״ס תקבע את כולם; נותנים לבתי דין רבנים לפסוק מזונות בגירושין; נותנים להם לפסוק בדיני נזיקין; הפרדה מגדרית בשמורות טבע ובמרחב הציבורי

כל עוד מדובר רק בשחיתות, ניחא. כולי תקווה שיקבלו את עונשם בריבית קצוצה בבחירות הבאות. מושחתים כבר היו לנו מכל הכיוונים.

הקו האדום הוא בפגיעה בזכויות אדם ופגיעה במנגנון הבחירות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...