Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

מתי תפסיקו עם "אבל אצלכם היה ככה"? עוד 10 שנים

מודה, מתנצל, שקשה לי להתייחס לתגובות שלך ברצינות אז אשתדל להתייחס פחות, אבל לזה מגיעה התייחסות.

אתה באמת לא מבין שאי אפשר לתקן בשנה כל נזק שנעשה במשך עשור יותר?

זה לא "אבל אצלכם היה ככה".

זה "השלטון של המלך ביבי הראשון יצר את המציאות הזו. ותפסיקו להיות מופתעים מזה שקשה לתקן את זה עכשיו".

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

איך אני מת על הריצה שלך להגן על הממשלת שמאל.

ניתקלתי היום במשהו ישן שדי מסכם לדעתי את התגובות שלך פה:

image.thumb.png.8637c26b30438e0301906ed090c15623.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה יודע מה ההבדל? שיש לי ים ביקורת על ממשלות ה"ימין".
יש לי במשפחה ובסביבה ליכודניקים, כל פעם שהם מתחילים לדבר על כמה רודפים את ביבי, אני אומר להם למה הוא לא טיפל ב-12 שנה האחרונות במערכת משפט. 
או איפה הוא היה כשהדרום הלך לאיבוד. או למה לא פירק את הועדים.
מה הבעיה? שמחנה המרכז-שמאל לא הצליח להעמיד מולו אפילו מנהיג אחד נורמלי. כל אחד יותר טיפש מהשני.
ואין אף אחד שבא ואומר "רגע, אולי גם אצלנו יש משהו לא בסדר?", כל היום מדברים על כמה שהשיח התדרדר ואיזה שפה נמוכה יש לימין, אבל כשאנשי שמאל מוציאים אמירות גזעניות ונוראיות נגד הימין, תמיד מנסים להגיד "הם לא מייצגים", "הוא לא התכוון", "לא הבנתם אותו נכון" (זוכר את הקדיש בערוץ 12?).
לעומת זאת, כשיאיר נתניהו אומר משהו קיצוני הראשונים שיגידו שהוא ילד *** זה אנשי ימין.
וההליכה לקיצון השמאלי של המפה מרחיקה אותי ועוד הרבה אנשים טובים שאני מכיר מלהצביע ליאיר לפיד או גנץ
אין מה לעשות - אני לא יכול להצביע לבן אדם שרוצה להסתמך על הרשימה המשותפת, אותה אחת ששלחה את חנין זועבי ימח שמה לתקוף את לוחמי השייטת על המרמרה, או את עופר כסיף שתוקף לוחמי מגב.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ואין אף אחד שבא ואומר "רגע, אולי גם אצלנו יש משהו לא בסדר?"

ההבדל הוא שבליכוד, חוץ מאלו שפרשו והפכו לסמולנים, ביבי הוא אלוהים. ממש. עוד רגע מקימים לו בית מקדש ומשתווחים 3 פעמים ביום לכיוון קיסריה.

ובשמאל מחליפים את המנהיגים כמו גרביים וגם יש חוסר פרגון וכבוד עצום למי שנבחר להנהיג.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לעומת זאת, כשיאיר נתניהו אומר משהו קיצוני הראשונים שיגידו שהוא ילד *** זה אנשי ימין.

לא נכון.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

וההליכה לקיצון השמאלי של המפה מרחיקה אותי ועוד הרבה אנשים טובים שאני מכיר מלהצביע ליאיר לפיד או גנץ

כי אתה עסוק בלא לצאת פראייר ולא להיות חלש ולא במה שטוב לך. נסה לחשוב על החיים עצמם ומה שחשוב לך ביום יום. ואולי לפחות תצליח להתחבר יותר לאנשים פה בשרשור שמעידים על עצמם שהם ימניים ומעדיפים את הממשלה הנוכחית על פני האלטרנטיבה.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

ההבדל הוא שבליכוד, חוץ מאלו שפרשו והפכו לסמולנים, ביבי הוא אלוהים. ממש. עוד רגע מקימים לו בית מקדש ומשתווחים 3 פעמים ביום לכיוון קיסריה.

ובשמאל מחליפים את המנהיגים כמו גרביים וגם יש חוסר פרגון וכבוד עצום למי שנבחר להנהיג.

בשמאל מחליפים את המנהיגים, אבל הבסיס נשאר, זה אותם אנשים בדיוק כמו בימין.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

לא נכון.

טוב.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

כי אתה עסוק בלא לצאת פראייר ולא להיות חלש ולא במה שטוב לך. נסה לחשוב על החיים עצמם ומה שחשוב לך ביום יום. ואולי לפחות תצליח להתחבר יותר לאנשים פה בשרשור שמעידים על עצמם שהם ימניים ומעדיפים את הממשלה הנוכחית על פני האלטרנטיבה.

לקחת את ההתחלה והתעלמת מההמשך בצורה שנוחה לך.
יכול להתעלם מזה שגנץ הוא שודד פנסיות, אבל לא יכול להתעלם מזה שזורמים עם להכניס את המשותפת, מרעאנה (שרוצה למחוק את זכרון יעקב ונוסעת בצפירות), יאיר גולן שקורא לטובי האזרחים פה תתי אדם, או מוכנים להסתמך על כסיף, טיבי ועודה שפוגעים שוב ושוב בחיילי צהל ושוטרי ישראל.
אתה קורא לזה לא לצאת פראייר, אני קורא למי שמוכן להצביע להם לוזר חסר ערכים.
גנץ ולפיד הם אנשים שימכרו את אמא שלהם רק בשביל לשבת על הכסא. 

בחייאת ראבק, אבו מאזן קרא לו פושע מלחמה והוא הכניס אותו לסלון שלו, כמה חסר עמוד שדרה צריך להיות?? איך אפשר בכלל להסכים לדבר עם מנ מניאק שמשלם למחבלים?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

לקחת את ההתחלה והתעלמת מההמשך בצורה שנוחה לך.

לא, התייחסתי בדיוק לעמדה שלך כפי שבאה לידי ביטוי פה פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם.

לא מעניין אותך שום דבר שחורג מלא לצאת "לוזר חסר עמוד שדרה" (סליחה, זה המינוח הנכון. לא "פראייר"). ואתה חושב שזה מייצג "ערכים", כי כמו רבים אחרים, ובלי לחפור יותר מדי, גדלת לחשוב ש"ערכים" = "סבל".

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

לא, התייחסתי בדיוק לעמדה שלך כפי שבאה לידי ביטוי פה פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם.

לא מעניין אותך שום דבר שחורג מלא לצאת "לוזר חסר עמוד שדרה" (סליחה, זה המינוח הנכון. לא "פראייר"). ואתה חושב שזה מייצג "ערכים", כי כמו רבים אחרים, ובלי לחפור יותר מדי, גדלת לחשוב ש"ערכים" = "סבל".

שמע, מכל השטויות שכתבת, זה הכי מטומטם.

אם לא חשוב לך הערכים שלך, ואתה מוכן לוותר על הכל רק בשביל לקבל עוד קצת כסף או איזה טייטל, אתה לוזר.
אם אתה מוכן שיהיה לך בוס שמשתין עלייך רק כי יש עוד כמה ספרות במשכורת ואופציות, אתה לוזר.
אם אתה מוכן להכניס לממשלה אנשים שתוקפים את חיילי צה"ל, תומכים בטרור, ומנסים לפגוע בריבונות מדינת ישראל כי זה יעזור לך עם "רק לא ביבי", אתה האמ-אמא של הלוזר.

זה כמו שאני אחתוך אותך בכביש, אקלל אותך את את אשתך ואת הילדים שלך, ויום אחרי אגיע אלייך בעקבות מודעת מכירה של הרכב ואתה תמכור לי כי מוכן לשלם את מה שאתה דורש.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה מוכן שיהיה לך בוס שמשתין עלייך רק כי יש עוד כמה ספרות במשכורת ואופציות, אתה לוזר.

אוקיי, אז הלוזר ילך לנגב את הדמעות עם השטרות. לך תיהיה וינר במפעל במשכורת מינימום.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אם לא חשוב לך הערכים שלך, ואתה מוכן לוותר על הכל רק בשביל לקבל עוד קצת כסף או איזה טייטל, אתה לוזר.

אפילו בן גביר התמתן, אז הוא לוזר לא כך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה האמ-אמא של הלוזר

אתה האמ-אמא של הישראלי הסטריאוטיפי.

לא לצאת לוזר. לא להיות פראייר.

תוסיף לעשרת הדברות:

לא תצא לוזר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אוקיי, אז הלוזר ילך לנגב את הדמעות עם השטרות. לך תיהיה וינר במפעל במשכורת מינימום.

החיים לא שחור ולבן.
במקום להרוויח 30 במקום חרא, תלך להרוויח 20 במקום טוב. לא צריך לרדת ישר למשכורת מינימום.
זה לא אומר שהכל צריך להיות לאבי דאבי בחיים, אבל יש גבול.
אפשר לשבת עם מירב מיכאלי הגמורה ולשמוע אותה מחללת את השפה העברית, אבל לא עם מחבלים ותומכי טרור.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

בן גביר  הפיל את הרעיון של ממשלת ימין בתמיכת רע"מ, אז כנראה שהוא עוד מסוגל לשמור על הערכים שלו ולא למכור אותם בשביל כיסא. בגלל זה יקבל את הקול שלי עוד חודש.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אתה האמ-אמא של הישראלי הסטריאוטיפי.

לא לצאת לוזר. לא להיות פראייר.

תוסיף לעשרת הדברות:

לא תצא לוזר

טוב אחי.

פורסם

כשפלוני מכנה אדם זר ׳לוזר׳ על בסיס אי הסכמה, פלוני מעיד בעיקר על עצמו.

לא מבין איך אתם ממשיכים לקרוא ולהגיב להבלים האלו 🤷‍♂️

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 22 שעות, David32 כתב:

איך הוא עשה לך נזק ליאור?

העלאת מיסים ששיגרה חלק גדול משוק הצריכה לעליית מחירים.

חתימת הסכם גרוע עם המורים ככה שלא ייפתרו הבעיות שגרמו למחסור של אלפי מורים.

במקביל הוא לא חתם על הסכם עם הגננות, ככה שהמצב בגיזרה הזו עוד יותר גרוע.

עוד עליית מיסים.

ועוד אחת.

העברת כספים בצורה בלתי מבוקרת לרשויות הערביות - כדי שארגוני הפשיעה הערביים יהנו גם מהתקציבים.

להמשיך?!

לפני 21 שעות, Gosser1860 כתב:

אה רגע. אנחנו מדברים על ימין במובן הכללי או הפרטני קרי ישראלי?

מה ז"א? הוא שר אוצר של מדינת ישראל.

אז בוודאי שימין במובן הישראלי, תרגיש חופשי לתאר מה הוא עשה שזה ימין כלכלי ומה עשה שזה ימין מדיני-ביטחוני.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

זה שני דברים לא קשורים.

באותה מידה יכלת לטעון שבגין היה 29 שנים הימני הבכיר בכנסת, ישב כל השנים הללו באופוזיציה, ובכל זאת לא הוחלף, הקימו לו בית מקדש והשתחוו לו 3 פעמים ביום?

באותה תקופה ממש השמאל שהיה בשלטון החליף מבן גוריון, לשרת, חזרה לבן גוריון, לוי אשכול, וגולדה מאיר.

פשוט לשמאל יש תרבות של סכינאות, זה לא חדש. ואין לזה קשר לכך שמחליפים את המנהיגים כמו גרביים או שלא.

לפני 42 דקות, David32 כתב:

אני אפרשן את יובל - להחליף אידיאולוגיה זה לא לוזריות, לשנות את האידיאולוגיה זה לא לוזריות.

להחזיק באידיאולוגיה אבל בפרגמטיות עד אין קץ זה לוזריות.

דוגמא - היית שמאלני, ובזמן הזה דבקת באידיאולוגיה השמאלית, ואז החלפת אידיאולוגיה ("התפכחת") לימין, ומאז דבקת באידיאולוגיה הימנית - זה לא לוזריות.

אבל להחזיק באידיאולוגיית ימין, ובו בזמן לעשות מעשים שמאלניים מרוב הפרגמטיות שלך, זה לוזריות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שמע, מכל השטויות שכתבת, זה הכי מטומטם.

מעבר לזה שאני לא בטוח מה נותן לך את הפריוולגיה להתייחס למשהו בעולם כ"מטומטם", אבל נניח, לא הבנת את מה שכתבתי.

אתה חושב ש"ערכים" זה "לא להיות לוזר". אני חושב שיש דברים אחרים בעולם.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה כמו שאני אחתוך אותך בכביש, אקלל אותך את את אשתך ואת הילדים שלך, ויום אחרי אגיע אלייך בעקבות מודעת מכירה של הרכב ואתה תמכור לי כי מוכן לשלם את מה שאתה דורש.

אנלוגיה מתאימה שמסכמת יפה את הפערים בינינו. נדמה לי שהדבר שהכי מפחיד אותך בעולם זה שיחתכו אותך בכביש. אני הפסקתי להתייחס לזה די מזמן.

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

פשוט לשמאל יש תרבות של סכינאות, זה לא חדש. ואין לזה קשר לכך שמחליפים את המנהיגים כמו גרביים או שלא.

כאילו.. כן, ברור. זו בעיה שלא קשורה לביבי. אבל זו אחת הסיבות, לדעתי, שבגללן נראה שבשמאל אין מנהיגים.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

כאילו.. כן, ברור. זו בעיה שלא קשורה לביבי. אבל זו אחת הסיבות, לדעתי, שבגללן נראה שבשמאל אין מנהיגים.

סביר לחלוטין, חוץ מהעובדה שמחנה השמאל עצמו מצטמק (ובכך מאגר המנהיגים הפוטנציאליים מידלדל), ההחלפה התכופה "שורפת" את המאגר המדולדל גם כך.

וככה בסוף מסיימים עם הורוביץ ומיכאלי 🤣

אבל בסופו של דבר, מחנה השמאל מצטמק לא בגלל היעדר מנהיג, אלא בגלל אובדן דרך (מרצ ועבודה) - מה שמביא אותם לתופעות הזויות (כמו חברת כנסת שייצגה מחבלים בבתי המשפט הצבאיים, או היכנעות מוחלטת בנושאי להט"ב למועצת השורא ולקו הניצי של וואליד טאהא - ולא רק בנושא הזה).

ומצד שני אלה שלכאורה כן מנהיגים בשמאל, אין להם מחנה מספיק גדול כדי אי פעם להגיע לשלטון, ולכן הם נאלצים לשים רגל בימין ורגל בשמאל, להגיד שהם גם וגם. פעם לקרוץ לשמאל ופעם לימין. וכנראה שאין מספיק אנשים סתומים כדי להאמין שאפשר להיות גם ימין וגם שמאל.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

העלאת מיסים ששיגרה חלק גדול משוק הצריכה לעליית מחירים.

עליית המחירים גלובלית כפרה. לא קשור לשום מס.

לפני 27 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חתימת הסכם גרוע עם המורים ככה שלא ייפתרו הבעיות שגרמו למחסור של אלפי מורים.

במקביל הוא לא חתם על הסכם עם הגננות, ככה שהמצב בגיזרה הזו עוד יותר גרוע.

זה עשה לך נזק? מה אתה רציני?

כאילו אני הייתי הראשון שכתב פה על ההסכם. אבל בוא, נזק זה לא עשה. זה פשוט לא עשה את המהפכה שצריך.

לפני 28 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני אפרשן את יובל - להחליף אידיאולוגיה זה לא לוזריות, לשנות את האידיאולוגיה זה לא לוזריות.

להחזיק באידיאולוגיה אבל בפרגמטיות עד אין קץ זה לוזריות.

דוגמא - היית שמאלני, ובזמן הזה דבקת באידיאולוגיה השמאלית, ואז החלפת אידיאולוגיה ("התפכחת") לימין, ומאז דבקת באידיאולוגיה הימנית - זה לא לוזריות.

אבל להחזיק באידיאולוגיית ימין, ובו בזמן לעשות מעשים שמאלניים מרוב הפרגמטיות שלך, זה לוזריות.

עדיף שלא תפרשן אנשים אחרים.

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אנלוגיה מתאימה שמסכמת יפה את הפערים בינינו. נדמה לי שהדבר שהכי מפחיד אותך בעולם זה שיחתכו אותך בכביש. אני הפסקתי להתייחס לזה די מזמן.

למה שלא תעמוד על (אההה) העיקרון שלך (יעני כבוד יעני, כמו של הערבים) ותפסיד כסף? להפסיד כסף זה של וינרים.

לפני 37 דקות, oryo כתב:

לא מבין איך אתם ממשיכים לקרוא ולהגיב להבלים האלו 🤷‍♂️

לצחוקים, מדי פעם להזכיר לעצמך עם מי אתה חי. מלא סיבות. לפעמים משעמם בעבודה. לפעמים סתם סבבצ'יק לקרוא את זה שכולם לוזרים חוץ מזה שאתה הולך לבחור בו כי אתה זה שמחליט מי לוזר ולא עומד באיזו הגדרה. מה רע?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...