Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבים לא שקולים, רעיוניות.

אבל אנחנו כבר לא שם.

מנהיגים ישראלים די בולטים קוראים לפגוע בפלסטינאים כעם וזה אכן גם מה שקורה פעם אחר פעם. אני גם לא חושב שהמבצעים שיש בעזה פעם בשנה משיגים משהו אחר, גם אם עקרונית יש להם מטרה מוצהרת אחרת, וברור לי שבאופן רשמי ועקרוני צהל לא נכנס לעזה לפגוע באזרחים.

מספיק לקרוא היום מה קורה בעמוד הפייסבוק של חנוך דאום ואנשי ימין אחרים, כדי להבין באיזה עולם אבסורדי אנחנו חיים.

מסתבר שאנשי ימין בישראל הם בכלל "מתנגדים לאלימות מכל סוג". סתם מדי פעם המנהיגים שלהם מבקשים לפגוע בערבים כעם, או מספרים שהפלסטינאים כולם הם האויב, או מצדיקים אוטומטית כל מקרה של הרג שנעשה על ידי הצבא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המנהיגים חייבים לעשות את זה כדי לצבור פופולריות בקהל בעזרת המטומטמים (תמיד הם הרוב, אין מה לעשות).

הם תמיד יגידו מה שאנשים הכי רוצים לשמוע באותו זמן.

אבל זה לא נכון לשייך לאנשים אמירות של המנהיגים-לכאורה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסתבר שאנשי ימין בישראל הם בכלל "מתנגדים לאלימות מכל סוג". סתם מדי פעם המנהיגים שלהם מבקשים לפגוע בערבים כעם, או מספרים שהפלסטינאים כולם הם האויב, או מצדיקים אוטומטית כל מקרה של הרג שנעשה על ידי הצבא.

או שסתם הם מחייכים חיוך מדושן עונג כשהעם מוביל בכיכר ארון קבורה של ראש הממשלה החי מאוד והמכהן מאוד.

או ששודדים את הציבור הישראלי כדי לממן את פעולותיהם (המחתרות הרויזיוניסטיות), או שמחסלים ב"כיפה אדומה" אחים ישראלים, שותפים למטרה שלא באים להם טוב בעין (אליהו גלעדי) או שמסרבים במרד גטו ורשה לחבור לקבוצת המרד הראשית והשאירו אותם עם מורדים אבל בלי נשק (זה כנראה היה רק קדימון למה היה קורה אם האלטלנה הייתה מורשה לעגון כמו שרצתה).

הימין הקיצוני אשם בשואות ישראל עוד מהימים שהקיצוניים האלה נקראו החשמונאים/ מכבים/ בר כוכבא/ סיקיריקים וכו'.

אבל הכי קל זה להאשים את הסמול! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המצבים לא שקולים, רעיוניות.

אבל אנחנו כבר לא שם.

מנהיגים "פלסטינים בולטים קוראים לפגוע ביהודים כעם וזה אכן גם מה שקורה פעם אחר פעם.

מספיק לקרוא היום מה קורה בעמוד הפייסבוק של חנוך דאום ואנשי ימין אחרים, כדי להבין באיזה עולם אבסורדי אנחנו חיים.

עכשיו זה מדויק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רגונב, אם איילת שקד היא מנהיגת הפלסטינאים בשבילך, אז מעולה.

וכן, בגירה. קראתי עכשיו מאמר של קלמן משמו (ליבסקינד?) שסיפר שבעקבות ההסתה הבלתי מרוסנת של השמאל אחרי רצח רבין, ימניים פחדו להרים את הראש ונערים דתיים פחדו להסתובב עם כיפה בתל אביב (!!!). אתה מבין לאיזו רמה הגענו?! הנפגעים האמיתיים מרצח רבין, מסתבר, הם נערים דתיים. לא האיש שנרצח, משפחתו או כל אחד אחר בכלל.

פורסם

נו גם עכשיו הנפגע האמיתי מפיגוע הדקירה זה הימין שנמצא תחת מתקפת ציד מכשפות חסר תקדים, שאל את סמוטריץ' הוא יספר לך

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
המנהיגים חייבים לעשות את זה כדי לצבור פופולריות בקהל בעזרת המטומטמים (תמיד הם הרוב, אין מה לעשות).

הם תמיד יגידו מה שאנשים הכי רוצים לשמוע באותו זמן.

אבל זה לא נכון לשייך לאנשים אמירות של המנהיגים-לכאורה שלהם.

הרוב לא מטומטם אלא נאיבי. והרוב הזה הוא כללי - ללא הבדל מה נטייתו הפוליטית. כלומר, הרוב הן בימין והן בשמאל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נאיביות זו הפעם הראשונה, טמטום זה כל הפעמים שאחריה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חס וחלילה. אני לא התכוונתי לבחירות אלא ליציאות של ה"מנהיגים במגזרים השונים" בכל פעם שקורה משהו.

אני משתדל שלא למיין את האנשים לימין ושמאל כי במציאות זה הרבה יותר מורכב.

פורסם

אמרת וצדקת. "מנהיגים", כי בסך הכל מדובר על פוליטיקאים ציניים שלא מעניין אותם כלום מלבד הון פוליטי, וכאן אני מדבר על כולם, ימין ושמאל.

פורסם

זה לא עניין של טמטום או חכמה. רוב מכרי לא טיפשים, בטח לא יותר טיפשים ממני, והם עדיין ימניים. זה הגיוני, ברור ומובן.

בכל זאת, כשמישהו כמו חנוך דאום מפרסם סטטוס מרגש על כמה שהמחנה שלו מתנגד לאלימות מכל סוג, ואז מעלה תמונה מלבבת של מתנחלים מתפללים לשלום המשפחה הפלסטינאית שפגע בסופש, ראוי שאנשים נורמטיביים שבאמת מזדעזעים מרצח תינוק, (שזה הרוב אני מקווה), יעצרו וישאלו עצמם מה לעזאזל מציעים חנוך דאום ומנהיגי המחנה שלו, חוץ מאלימות - לא משנה אם מאורגנת, ממוסדת בחסות החוק, או פרטית - כמו במקרה הזה?

פורסם

ברגע ששרשור הופך לטענות זהות, פחות או יותר, של כל צד כלפי משנהו - זה special olympics (במובנם האינטרנטי כמובן) לכל דבר ועניין. תחשבו על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
רוב מכרי לא טיפשים, בטח לא יותר טיפשים ממני, והם עדיין ימניים.

לי לצערי אין כמעט חברים/מכרים ימניים שאני יכול להגדיר חכמים (בלי קשר לדעות הפוליטיות שלהם), היו אצלי בארוחת ערב לפני כמה חודשים זוג (האישה למדה איתי), הבעל היה ימני חכם (שוב, מחזיק בדעות ימניות וגם בחור חכם בלי קשר), וזה היה ממש מרענן לדבר איתו ולשמוע טיעונים בשפה שאני מבין לטובת דעות שלעיתים שונות משלי.

*למען הסר ספק: אני לא טוען שאין דבר כזה ימנים חכמים, מן הסתם, אני רק מציין שאני לא מכיר כאלו מהחבורה/צבא/אקדמיה/קריירה ושזה די מוזר החד-גוניות הזו. יש לי חבר ימני בעבודה אבל כשאנחנו מדברים על דברים ניכר שהוא ימני על הנייר אבל בפועל הדעות שלו הן די "מרכז"...

**אני אישית לא בדיוק שמאל, טרם הצבעתי למפלגת שמאל, והדעות הכלכליות שלי נוגדות את השמאל לחלוטין. אז זה לא שאני סמולן מניאק שמנסה לגמד את המחנה היריב עם טיעונים אישיים.

פאק הדיון הזה נפיץ

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

להגמיד? :roflmao::roflmao::roflmao: (בטח התכוונת לגמד)

בכל מקרה, יש לי חברים רבים שהם ימניים שפויים וחכמים ונחמדים ונהדרים, למען האמת, סאם אוף מי בסט פרינדז...

אבל כמובן שלאף אחד פה אין בעיה לא עם הימין ולא עם השמאל השפויים, הבעיה היא עם השוליים שבימין הם בבונים ורצחניים ובשמאל הם הזויים, סהרוריים ולא פעם ולא פעמיים, הם ממש אנטי ציוניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...