Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום לקחתי על עצמי משימה - לנסות למכור את האוטו של סבתא שלי.

מבקש את עזרתכם בתמחור..

מיצובישי סופר לנסר.

היא בקושי נהגה עליה ב10 שנים האחרונות .. שנת 1997 עם 80,000 ק"מ, שמורה ממש (יד שניה אחרי 3 שנים אצל הבעלים הראשון)

הערכה לפי חיפושים ביד 2 שאני יכול לקבל סביב ה - 10K.. מה אתם אומרים לנסות לקפוץ מעל הפופיק לתמחור של 12K בגלל שהיא שמורה ממש? או שזה יבריח קונים פוטנציאלים?

תודה לעוזרים !

נ.ב

אני יודע שזאת לא בקשה ל"יעוץ ברכישת רכב" אבל אני מניח שיוכלו לעזור לי עם התמחור שלה.

פורסם

סופר לנסר דווקא ראיתי לאחרונה מאוד אוהבים אותם בתור ערס מוביל. הבעייה שקונים אותם ילדים שאין להם כסף, הם יקנו את הרכב הכי זול וישקיע בסאב וג'נטים של אוטובוס העיקר שיהיו נוצצים. כמובן גם אורות דמוי קסנון.

אתה יכול לדרוש על הרכב כמה שאתה רוצה, אם יש קונים הרווחת. רכב 2007 עם ק"מ נמוך יכול לעניין אנשים שרוצים רכב משפחתי שלא מספיק להם כסף לגרד לרכב שנת 2000+. בכל אופן המצב בשוק קשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוער לך למכור את הרכב במהירות?

אם לא, פרסם את הרכב במחיר הנראה לך שהרכב שווה, ותראה מהי התגובה של השוק.

לרדת במחיר תמיד תוכל.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

אני יכול לומר לך בוודאות שרכב שנת 97 ק"מ שעבר 80,000 ק"מ זה ממש לא בריא. סביר להניח שיש הרבה דברים שצריך להחליף שם.

רכב זו מוכנה שנועדה לעבוד ולנסוע, ברגע שהיא עומדת במקום הבלאי גדול יותר.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

לא תבריח קונים , לדעתי הרכב מציאה במידה ובמצב חיצוני טוב ולא עבר תאונות. אם תפרסם ב 10 בסוף תמכור ב7-8 כי תמיד אנשים מנסים להוריד את המחיר, תתחרי ב 12 אולי בסוף תצליח למכור ב 9-10 אם יגיע קונה שיבין שהרכב מציאה.

אם לא ילך תמיד תוכל להוריד את המחיר ההתחלתי ל 10

פורסם

אני לא חושב שזה יבריח,הקמ בהחלט נמוך לשנה ויד נמוכה,אם חיצונית הרכב שמור,למה לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לעונים..

yulianx אני לא יודע מה מצב הרכב פרט למצב החיצוני שלו, פשוט בגלל שלא נהגתי עליו חוץ מאתמול למשך -10 דקות.

אני מקווה שזה שהנסועה, שהיא ממש נמוכה, לא תביא לזה שברגע שהאוטו יתחיל "לטחון" הוא יתפרק

פורסם
אני יכול לומר לך בוודאות שרכב שנת 97 ק"מ שעבר 80,000 ק"מ זה ממש לא בריא. סביר להניח שיש הרבה דברים שצריך להחליף שם.

רכב זו מוכנה שנועדה לעבוד ולנסוע, ברגע שהיא עומדת במקום הבלאי גדול יותר.

שנת 97 זה הרבה.

אני נסעתי ברכב שעבר 60KKM משנת 2002 יד 1, והוא מצב דנדש.

אני מאמין שבאוברול פשוט, הרכב יחזיק הרבה מאוד!

כמובן, אם החליפו לו לפחות פעם בשנה שמנים וכו'.

פורסם

ידני יחטפו אותו אני מאמין שלא!

תכתוב 1000 מעל המחירון ותגיד גמיש טיפה ותמכור מחירון תאמת אני לא הייתי קונה ק''מ כזה הרכב בקושי נסע וזה לא בריא ובטח לא החליפו שם שום חלק

בהצלחה.

פורסם

על איזה רכבים נוהגים במשפחה ומה המצב שלהם?

אם המיצובישי הזו באמת שמורה כל כך אולי פשוט עדיף לכם לשמור עליה לעוד כמה שנים עד הגריטה ולבינתיים למכור רכב אחר שיחזיר לכם יותר לארנק?

זה כמובן במידה ויש רכבים אחרים במשפחה למכור.

אני אוהב לחשוב "קצת אחרת" בכל פעם שאני נכנס לשרשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה אוטו שנחטף,ולא ע"י אנשים שהיינו רוצים...

את הסופר לאנסר הישנה של חברתי מכרתי למישהו שהתמהמה על 7000 שח שביקשנו.

בסוף הורדתי ל6000 בא שילם כסף והעברנו בעלות.

האוטו היה יד 3 או 4 עם 100K קילומטר.

ולסבא של חברתי יש סופר לנסר שהעביר למישהי מהמשפחה,יד ראשונה שנת 96 עם 60 אלף קילומטר!

סבא שלה סמך על מוסך מורשה שהוא ביצע את כל הטיפולים לאוטו בזמן וביעילות מירבית.

כשהעביר את הרכב למישהי מהמשפחה ופתחו את מכסה המנוע,נחרדנו מהמחזה.

הכול מפוצץ קורוזיה,חלודה,צינורות החלו להתפורר,לאחר מכן הלך גיר ומנוע ואין סוף בעיות.

האוטו נמכר לאחר גיר ומנוע ששופצו אצל איזה חבר של הזוג באיזה כפר בצפון בעלות של כמה אלפים,הרכב הועף כמו טיל ב5000 שח. כולה עם 63 אלף קילומטר,ואפילו לא!

אם אתה לא לחוץ,אתה תמכור מעל המחירון.

רוב האנשים שמתעניינים זה באמת בני דודים

פורסם

אני דווקא חושב שאפשר למכור מעל המחירון, אבל מחירון השוק.

מה ז"א? לצורך העניין אם לוי יצחק מתמחר אותה ב-10K, אבל בפועל כולן נמכרות ב-6K לאחר מיקוח, אז אם תמכור ב-8-9 זה הישג גדול.

ההמלצה שלי - תשקיע 250 ש"ח בפוליש ווקס וניקיון פנימי, צלם כמה תמונות טובות ותעלה ליד 2 עם כל הנתונים.

תתחיל מ-2000 ש"ח מעל המחירון ותמכור לראשון שמציע לך מעל 8K.

פורסם

הזכירו פה את החברים למעלה.

הם המתעניינים הראשיים.

המטרה שלהם לקנות ב~4 מודל 97.

מעניין אותם מנוע וגיר. זהו.

כל השאר הם מקמבנים.

מדבר מנסיון.

יפעע..

• תוכן חדש...