Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הצעה שקיבלתי מאלבר:

נתוני הפתיחה:

סיריון 2011 יד ראשונה מליסינג עם 68,000 ק"מ

מחיר שהם מציעים: 58,000 שקל. (מאד דומה למחירון יד 2 לפי מה שהסתכלתי)

1) באופן כללי ובהנחה שהרכב עובר את כל הבדיקות זו עסקה סבירה?

אני מתכנן להשתמש באוטו כזה לפחות 3 שנים (בהנחה שלא יהיו צרות מיוחדות) בנסועה לא גבוהה (סדר גודל של 10K בשנה)

מראש התקציב שחיפשתי היה בסביבות ה50-55 אלף, השאלה אם בשביל רכב חדש יחסית עם אחריות יבואן לשנה וחצי (לפי המוכר שהציע לי) שווה לחרוג מעט?

על מה חלה אחריות יבואן לאחר כמעט 70,000 קילומטר?

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

פורסם

אם אתה תסע מעט - הק"מ שתעבור "יכסה" במשהו על כך שהרכב הזה נסע הרבה עד עכשיו.

אני חושב שהרכב שלך יהיה עדיין באחריות יצרן (לא בטוח, אבל זה 3 שנים או 100000 ק"מ, מה שקודם ואשמח שמישהו יאשר או יעדכן בדיוק). האחריות אמורה לכסות כל תקלה, למעט בלאי / שבר / נזק שנגרם מהתקנה לא מוסמכת / רשלנות (נסעת ללא מים לדוגמה).

alfa 156 2.5.

פורסם

מכיוון שהאחריות בדייהטסו אינה מוגבלת בק"מ אלא רק בזמן מכאן שהאחריות לאחר 70K ק"מ היא כמו זאת לאחר 7 ק"מ. כל החלקים שאינם בעלי בלאי טבעי כמו חלקי גומי (מגבים, צמיגים), מצבר וכו'. כל זאת עד שהרכב יהיה בן 36 חודשים ממועד עלייתו לכביש.

דייהטסו אינה משווקת יותר בישראל, או בכל מקום חוץ מיפן.

אני לא צופה מחסור בחלקים כיוון שהרכב מאוד נפוץ.

מצד שני חושב שחוסר הייצוג של הרכב בארץ יכול להרחיק קונים פוטנצאליים בעתיד.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

באופן כללי לנהג שמחפש רכב אמין זו נראית לכם עסקה טובה? ראיתי בפורום שהסיריון די מומלצת אבל מה שאני שואל הוא האם כדאי לחכות לרכב מעט "זקן" יותר אבל שעבר פחות?

מבחינת שוק ליד שניה וכו' השיקולים מובנים לי אבל זה כרגע מבחינתי בעדיפות שניה.

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

פורסם

הסיריון נחשב רכב טוב גם בקילומטרז גבוה. למרות ש 70 אלף ק"מ בשנה וחצי זה לא מעט (אם אפשר כדאי לבדוק אם הרכב היה בשימוש סוכן מכירות כלשהוא, או טכנאי - "הוט" משתמשים בסיריון).

אם אתה הולך לקזז את הקילומטראז בזמן שהרכב יהיה בבעלותך העסקה משתלמת.

פורסם

לגבי הק"מ אין לך מה לדאוג זהו רכב אמין וללא בעיות מוכרות.

לגבי העיסקה יכול להיות שתמצא 2010 בפחות מ-50000 אלף ש"ח פחות או יותר באותו ק"מ ותחסוך כ-10000 ש"ח,

בגדול זה יהיה אותו רכב ולא תחרוג מהתקציב שלך

פורסם

לפי הסתכלות היד 2 קיבלת מחיר די טוב,סך הכול יש לך עוד אחריות יצרן,הרכב עצמו נחשב לאמין,הם עושים השבחה כלומר צריכים לתקן ליקוים,גם כמו צמיגים שחוקים במידה ויש.

ואם אתה נוסע קמ ממוצע בכללי הקמ שלך לא יהיה חריג מאוד אחרי מספר שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...