Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם בארה"ב דבר כזה היה מזכה רטרואקטיבית כמה נהגים שקיבלו דו"חות על שטויות..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעניין כמה היו חוטפים מכות+מעצר בארצות הברית, אילו היו מתנהגים לשוטרים שם באותה צורה שהם מתנהגים כאן.

עזוב את ארצות הברית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המפכ"ל למעשה מודה שבגלל המכסות נרשמו כל שנה כמעט 700K דוחות שלא היו אמורים להרשם.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000809371

"שלא היו אמורים להרשם " - מאיפה המצאת את הנפיחה הזאת ?

כל מה שאני מצליח לקרוא שם הוא שעבירות שמעכשיו נאכפות ביעילות ע"י מצלמות ייפנו את זמן השוטרים לאכיפת עבירות אחרות.

פורסם
"שלא היו אמורים להרשם " - מאיפה המצאת את הנפיחה הזאת ?

כל מה שאני מצליח לקרוא שם הוא שעבירות שמעכשיו נאכפות ביעילות ע"י מצלמות ייפנו את זמן השוטרים לאכיפת עבירות אחרות.

מפה:

"מטרת המשטרה היא להילחם מלחמת חורמה בתאונות הדרכים ולעשות ככל שניתן למנוע הרוגים ונפגעים, ולא לתת דוחות לאזרחים שומרי חוק שלא אותתו או שלא נשאו מסמכים", נכתב בדף הפייסבוק של משטרת ישראל היום

וגם מפה, בעקיפין:

מפקד משטרת התנועה, ניצב ברונו שטיין, הוסיף במהלך הסיור כי "השינוי הוכיח את עצמו. בשנה האחרונה רשמנו מיליון דוחות פחות - אולם 86% דוחות יותר נרשמו על מהירויות גבוהות המסכנות חיים. שוטרי התנועה התפנו לעבודה מול העבריינים והעובדות בשטח מדברות - השנה נרשמו 4,000 נפגעים פחות בתאונות הדרכים ובנוסף כמאה הרוגים פחות".

שוטרי משטרת התנועה התפנו לעבודה מול העבריינים, או במילים אחרות, עד עכשיו הם לא ממש עשו את זה, כי היו צריכים לתת X דוחות לכולם, על דברים כמו נסיעה בלי השובר של הביטוח, שזו אולי עברה ברמה העקרונית, אך בפועל לא מזיזה לאיש. ד"א, לגבי מישהו ששכח ניירת בבית, אני מסכים שטוב שמותרים עליו. איתות זה משהו שחבל מאוד שלא אוכפים אותו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברונו שטיין: "השנה נרשמו 4,000 נפגעים פחות בתאונות הדרכים ובנוסף כמאה הרוגים פחות".

הלמ"ס: "בין ינואר ונובמבר עלה מספר התאונות הקשות ב-16% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. עלייה דומה נרשמת במספר הנפגעים קשה - 15.8%".

כן, מספר ההרוגים ירד (וזאת בזכות מכוניות בטוחות יותר, שירותי חירום טובים יותר ושיפור במערכי הטראומה ולא כתוצאה מאכיפה של משטרת תנועה), בזמן שמספר תאונות הקשות עלה...

פורסם

ציטוט מתוך הכתבה:

"ומה לגבי הטענה של 86% יותר דוחות על "מהירויות המסכנות חיים"? מהירויות כאלה הן מטבע הדברים מהירויות של "הזמנה לדין", כלומר אין ברירת משפט. אך מסתבר שבסך הכל נרשמה בשנה החולפת עלייה צנועה של 4% בלבד בדוחות הללו - ולא 86%."

אומרים מה שבא להם, הרי ממילא אף אחד לא בודק...

פורסם

אושרי,צריך להוסיף למה שציטטת שרק 4% מהתאנות נגרמות בגלל מהירות מופרזת..

דווקא שם הגבירו את האכיפה...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

להזכירכם - רק תמול שלשום הורשע מפכ"ל לשעבר במרמה והפרת אמונים, ומפכ"ל אחר נתפס נוסע על 180 קמ"ש והעניין טואטא מתחת לשטיח.

אייל05 כבר נתן לכם רמז.

• תוכן חדש...