Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של JL AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי לקנות יד 2 את המגבר 300/4 JLAUDIO וכמה הוא שווה יד 2? ואני לא מכיר אותו אני מכיר את ה300/4V2

אז רציתי לדעת מה ההבדל?? והאם יש באמת הבדל בין המגבר 300/4 JL-AUDIO

2a1db5d8a6540bcd9e251f0e283bc7d1.jpg?1322528317

ל JL-AUDIO300/4V2

attachment.php?attachmentid=242600&d=1306395228

תודה

פורסם

הוכנסו כמה שינויים קטנים במעגלים פנימיים ב V2.

השיפור העיקרי הוא ביכולת התרמית של המגבר, ל V2 קירור משופר והוא לא ייכנס לפרוטקשן באותה הטמפ' שה V1 ייכנס.

מעבר לכך- שניהם מגברים טובים, כמובן שהכל יחסי :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רכיבים חשמליים עובדים טוב יותר כשהם קרים יותר, אז תיאורטית, ישנם הבדלים. מעשית- אני לא חושב שיהיה הבדל שמיע או ניכר, יש המון דברים שישנו יותר מזה.

המחיר גם הוא בסדר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השאלה אם שווה לקנות את המגבר V1 ב1000 שקל יד 2 או לקנות מגבר אחר יד 2 ב1000 שקל ?

אני מחפש איכות

הבנתי שבJL AUDIO יש לו פילטרים שמסננים טוב את המוזיקה יש הרבה אפשריות של כיוון וכו

• תוכן חדש...