Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי רכב תקין עם מערכת מתלים תקינה ומקורית אך נתקלתי במקרים מסויימיים "בריחוף קל" בייחוד בפניות ארוכות ובמהירויות חוקיות , כן יש נדנוד מוגזם אפילו בנסיעה על חניון הביתי עם אבניים משתלבות, המדד שלי היא פקוס 1.6 אוטו מודל 2000 המשמש כרכב משפחתי נוסף ויש לו בולמי מונרו שעברו 70000 ק"מ והוא נהדר.

האם בילשטיין B4 מתאים יפתור את הבעיה לחלוטין או שעדיף B6 ?

אין כרגע בשוק, לדגם המסויים שלי, משהוא שמופיע בצורה תקינה בקטלוגים זולת בילשטיין.

בקרב חובבי הנהיגה בפורומים בארה"ב, מקובל לחשוב שאיכות השיכוך של הבולמים המקוריים היא "פאטתית" (כנראה KYB)

ופה ושם מנמיכים את הרכב על אייבך אבל אין לי רצון לבצע זאת.

(בכדי לא ליצור מהומה מיותרת והאפשרות שאני טועה ולא יודע על מה אני מדבר,אני מעוניין שלא לפרסם את דגם הרכב)

תודה

GP

פורסם

עדכון:

מצאתי כתובים שמגבים את הרגשתי ואני מרגיש חופשי לאמר שהרכב הוא פוקוס טיטניום וזה משנכתב עליו במגאזין CNET:

For ride quality, the Focus is all sharp edges covered in foam rubber. There is an odd softness to it that's unlike other cars. It does not bounce with long-suspension travel; rather it stays reasonably planted. And while you feel bumps and holes in the road, the jouncing is muffled. It is like the Focus wants you to know the road is there, but also wants to protect you from it.

Put into tricky corners, the Focus softly leans outward, stabilizer bars holding it from getting out of sorts but not entirely keeping out the roll. When really pushed, it shows some slight desire to rotate in a turn, with its rear, unpowered wheels stepping out--a good omen for the upcoming ST version.

הרכב נקנה מראש בידיעה שהוא לא מושלם אלא "חבילה טובה מאד" אך עם פוטנציאל לשיפור.

עדיין שואל: B4 או B6 ?

תודה

GP

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

I couldn't quite understand what the problem is, the car is unsteady over uneven surfaces?

If you want to improve the handling, stability and response of your car there are several options: stiffer springs with shocks, coilovers, and/or stiffening of the chassis.

Bilstein shocks are amazing but maybe coilovers would work better for you, it all depends on what you are trying to improve on.

Some coilovers are adjustable for shock and rebound which would enable you to set up the car just the way you like it.

Read this if you have time:

motoiq.com/tech/the_ultimate_guide_to_suspension_handling/lapg-448/2.aspx

Hope it helps.

• תוכן חדש...