Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מצאתי רנו מגאן דגם 2.0 PR למכירה בעיר שלי. באוטו יש כל אופציה אפשרית חוץ מסאנרוף.

הרכב עבר רק 90,000 ק"מ, יד 2, אחרי טיימינג, טסט לשנה, ו4 צמיגים חדשים לפני 3 חודשים. יש קבלות על כל טיפול במוסך מורשה.

הכול נראה מצוין והרכב במצב טוב.

הבעיה היא המחיר הסופי: 27,000 ש"ח.

הבנתי שהשוק לא חזק לדגם הזה ואני מוטרד שבעוד שנתיים, 3 שנים אצליח לקבל רק 10,000!

חוץ מהפריט האחרון לגבי המחיר, הרכב ממש עונה על הדרישות ורצונות שלנו.

בנוסף, האם יש המלצות נוספות עבור רכב משפחתי בתקציב הזה (20000-25000 בערך) שלא מאובזר בצרוה דלילה ועם מנוע עד 2.0.

אשמח לייעוץ והכוונה!

בנוסף

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

פורד פוקוס עם מנוע 2000 (די נדירה) או פיג'ו 307 עם מנוע 2000 (יש המון במחירים נמוכים יותר מזה שנדרש על הרנו)

לגבי מחיר המכירה בעתיד - כל מה שתקנה ירד המון - לדעתי כדאי שתוציא את השיקול הזה משיקולי הרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדגם הזה של רנו נדיר ומיוחד בשביל 30 אלף שקל אתה מקבל ממנו המון.

היה לי את הרכב הזה ועד היום אני מצטער שמכרתי.

פורסם

יש לי את הרכב הזה מודל 2006

אחלה רכב.

רכב מפנק ונוח מאוד

אני מחזיק אותו כבר שנה וחצי ונהנה ממנו מאוד.

לא נראה לי שבסכום שהוא שווה אני יכול למצוא משהו יותר טוב ממנו.

תבדוק אם הוחלפו השסתומים בגיר

באזור ה 100K ק"מ בדרך כלל מתחילות בעיות של שסתומים עלות החלפה באזור 2000 ש"ח.

פורסם

יש לי כזה, מודל 2006. רכב נהדר, תמורה מצוינת לכסף.

החיסרון העיקרי של הרכב זה צריכת דלק גבוה בנסיעה בתוך העיר.

המחיר המבוקש די גבוה, בשביל לשלם מחיר כזה, הרכב צריך להיות במצב מושלם עם הסטוריית טיפולים מסודרת ומלאה.

אם היית קונה אותו במחיר השוק, ירידת הערך לא הייתה גבוה בהרבה מהממוצע בקבוצה.

במחיר הזה סביר להניח שירידת הערך תהיה די משמעותית, אולם ניתן להניח בוודאות גבוה שגם ברכבים אחרים באותה הקטגוריה ירידת הערך לא נהיה נמוכה משמעותית, בטח לא בסיגמנט של מנועי ה-2.0 ליטר

(אלא אם תשמור על הרכב במצב חדש ותמצא משוגע כמונו שירכוש ממך את הרכב).

פורסם

היי חבר

מדובר במכונית מעולה ומפנקת כמו מכונית מנהלים אמיתית

קח בחשבון שהמכוניות האלו נמכרות הרבה מתחת למחירון

קח בחשבון דבר נוסף ומאוד חשוב

אם הגיר לא שופץ או הוחלף עד כה והוא לא עושה בעיות,הבעיות יתחילו אצלך

ותהיה בטוח שזול זה לא יהיה

מאותו הדגם,המנוע,ורמת האיבזור עם מחירים נמוכים יותר

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הרנו סניק היא הרבה יותר מעניינת!!!

בהצלחה.

פורסם

תודה על כל התגובות עד כה חברים.

היום יצא לי לראות 2 רכבים כאלה: אחד הוא הרכב שציינתי בהודעה הראשונה. השני הוא אותו דגם אך עם סאנרוף.

הרכב מההודעה הראשונה בדיוק כמו שהוא ציין למעט: 98000 ק"מ במקום 90000 ויד 3 ולא יד 2. המוכר טוען שהוא חשב ש02 ברשיון רכב התכוון ליד2... אבל חוץ מזה, הרכב אכן במצב נדיר ושמור כפי שציין. הוא לא הסכים להוריד שקל על המחיר ולכן אני חושב לוותר לאור מצב השוק והעובדה שזה בכלל מעל מחירון.

השני מודל 2004, יד 4, 150,000 ק"מ גם דגם מנוע 2.0 PR אבל כולל גג פנורמי. יש גם מערכת סטריאו משודרגת. יש קבלות על כל הטיפולים ממוסך מורשה. סה"כ, האוטו לא במצב שמור ונדיר כמו הראשון אבל גם לא "גמור." הייתי אומר טיפה מעבר לבלאי הטבעי, אבל לא "התעללות." נדרש לעשות טיימינג ב-180,000 אבל יש טסט לשנה. המוכר טוען שהחליף חיישן בגיר לפני שנה אבל לפעמים האוטו או לוקח שניה להיכנס להילוך ברמזור אדום או סביבות ה-2700 סל"ד קופץ ל-3000 ומעביר הילוך. נסעתי על הרכב ואני חייב לציין שלא הרגשתי שום בעיה ואם הוא לא מציין את הבעיה בחיים לא הייתי עולה על זה. הוא חושב שנדרש להחליף עוד חלק קטן ולא מדובר על שיפוץ גיר -- לוקח את האוטו למוסך כדי לוודא את זה ביום א' הקרוב. הוא דורש 20000-21000 ש"ח, שזה כבר 7000 פחות מהראשון והרבה יותר ידידותי לארנק שלי.

האם הרכב השני שווה לקחת לחשבון? או אני סתם מכניס את עצמי לצערות מיותרות..?

פורסם

אני לא יודע מה מצב התיבת הילוכים ברכב הזה אבל אתה צריך לקחת בחשבון ששיפוץ תה"ל עולה בין 4.5-9 אלף שקל תלוי ברמת העבודה והחלפים.

פורסם

יש גם סיטרואן C5 .

רכב מאוד מפנק ,במחיר סימלי, עם הרבה יותר פינוקים.

צריכת דלק מעולה ואמינות טובה עם טופל בצורה טובה.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
יש גם סיטרואן C5 .

רכב מאוד מפנק ,במחיר סימלי, עם הרבה יותר פינוקים.

צריכת דלק מעולה ואמינות טובה עם טופל בצורה טובה.

אני מכיר, אבל חושש שצריכת הדלק תהיה משמעותית יותר גבוהה... האם אני טועה?

• תוכן חדש...