Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה על אותו סגנון כמו בטנק מרכבה3 רק שזה קטן ולא שימושי לדעתי ...טוב בעצם אולי בתוך העיר כן...

אפשר להתווכח על זה ...

הדרך לגהנום רצופה בפסי האטה

פורסם

רציתי לשאול את כרובי או כל אחד אחר שניסה את המוצר אם המוצר יעיל ואם הם חושבים שירכשו אחד כזה ברמת הקונספט ?

אני בזמנו , כמו שכתבתי , הייתי בקשר עם אחד השותפים והפניתי אותו לפורום אופנועים כדי לבדוק היתכנות עם הלקוחות העתידיים אבל דעתי האישית אז הייתה שהמוצר הומצא על ידם מכיוון שאינם אופנוענים . כי אם הייתי רוצה מזגן אז כנראה שהייתי נוסע בפחית אבל אני נהנה מהרוח ומההתחברות לטבע ובקיצר , מבחינתי האישית ......מזגן לאופנוע הורס במידת מה את הקטע האופנועני כמו בערך שהקטנועים עם הגג לא תפסו ממש , ואני ממש מסכים שזה מבאס להזיע בקיץ או לקפוא בחורף אבל מזגן ?!

פורסם

הנה סיטואציה: פחיון מדבר עם חבר שלו, רוכב. "מה, לא חם לך בקיץ?"

" תראה, כן . אבל במיוחד בשבילך המציאו מזגן לאופנועים/קטנועים."

השלב הבא, הפחיון הולך לבדוק "הכצעקתה".

"וואלה! המזגן עובד. בוא נקנה קטנוע. נרוויח עוד שעה שינה בבוקר ונחסוך את הכסף של החניה."

וכך נוסף עוד רוכב לענף.

הרעיון גאוני. אבל הוא ידבר יותר למר פחיון וחבריו שרוצים דו"ג אבל לא רוצים לוותר על המזגן בפחית.

אופנוענים מנוסים לא יצטרכו את זה. למרות שלחבר דבר כזה לחליפת עור, בקיץ בערד, נשמע רעיון טוב מאוד.

אני עדיין מחכה שיגיע מעיל של דיינזה עם הפטנט של מרחב. השלב הבא בבטיחות אופנועים.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

"וואלה! המזגן עובד. בוא נקנה קטנוע. נרוויח עוד שעה שינה בבוקר ונחסוך את הכסף של החניה."

וכך נוסף עוד רוכב לענף.

הרעיון גאוני. אבל הוא ידבר יותר למר פחיון וחבריו שרוצים דו"ג אבל לא רוצים לוותר על המזגן בפחית.

אופנוענים מנוסים לא יצטרכו את זה. למרות שלחבר דבר כזה לחליפת עור, בקיץ בערד, נשמע רעיון טוב מאוד.

אני עדיין מחכה שיגיע מעיל של דיינזה עם הפטנט של מרחב. השלב הבא בבטיחות אופנועים.

בשביל מה אתה מקפיץ ת'רד עתיק?

ואללה קראת, נהנת,יופי.

גם הדיינזה עם הפטנט של מרחב (שכבר לא שלהם כמה שנים אגב) כבר יצא לשוק מזמן וכמו כן יצאו מעילים אחרים בעלי הפטנט הזה אך לא תפסו בשוק פה ולא בעולם עד כמה שידוע לי.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
בשביל מה אתה מקפיץ ת'רד עתיק?

ואללה קראת, נהנת,יופי

טיגר ?

הכל בסדר ?

בא לך לנהל את הפורום הזה גם ?

:-P

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

וכך נוסף עוד רוכב לענף.

נשמע שכל מה שעומד בין נהירה המונית לדו גלגלי, היא החשש מהחום...

ובכן נועם, מצטער לאכזב אבל:

"זה" הרבה (הרבה!) יותר מפחד זה או אחר של נהגי ישראל מפני פגעי מזג האוויר.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
טיגר ?

הכל בסדר ?

בא לך לנהל את הפורום הזה גם ?

:-P

:p

זה כל מה שאתה מקבל ממני עד שאני לא רואה פאוזי מורכבת.

חוץ מזה שהיה לי בוקר קשה,

הכלב במוסך, האישה לא התניעה, האופנוע בבית.

אין לי כוח למטומטמים פה יותר!!!

זהו. עכשיו אחרי שהוצאתי את זה, אני יכול ללכת ברוגע ובנעימות לכיוון קיר הבטון הקרוב ולדפוק שם את הראש.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

טייגר, אתה בסדר.

לגבי הפחד- נכון. חלקית.

כמות נכבדה מהאנשים שדברתי איתם על מעבר לדו"ג לצרכי ניוד יומיומי העלו את הבעיה של מיגון. ואחריה- נכון - "חם/קר עם המיגון".

אז, כמו שהבנקים שמו לב לקיומינו בסופו של דבר, כך גם "האדם הסביר" יעשה 1+1 ויגיע למסקנה ההכרחית, דו"ג הוא הדרך הנכונה להתנייד.

אותנו לא צריך לשכנע.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
טייגר, אתה בסדר.

לגבי הפחד- נכון. חלקית.

כמות נכבדה מהאנשים שדברתי איתם על מעבר לדו"ג לצרכי ניוד יומיומי העלו את הבעיה של מיגון. ואחריה- נכון - "חם/קר עם המיגון".

אז, כמו שהבנקים שמו לב לקיומינו בסופו של דבר, כך גם "האדם הסביר" יעשה 1+1 ויגיע למסקנה ההכרחית, דו"ג הוא הדרך הנכונה להתנייד.

אותנו לא צריך לשכנע.

טייגר אחותך על TS עם ג'אנטים מרובעים ואגסוסט לחץ.

טיגר.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...