Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, בקרוב אהיה אבא, ובשל הסיכון בנסיעה בכביש

ארצה לרכוש רכב בטיחותי.

כסף חסר, אך אני מעוניין להשקיע עבור רכב שיספק תמורה מצויינת.

אין לי בעיה עם רכבים בעלי שנתון נמוך, הכי חשוב שיהיה בטוח.(וחסכוני אם אפשר)

אשמח לעצתכם, וגם לינקים רלוונטים יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

אני מעודד רכישת כלי רכב בטיחותיים, כל הכבוד שאצלך זה ראש הדרישות.

אני רק מוסיף לשיקוליך את עניין עלות האחזקה השוטפת, קרי ביטוחים, תיקונים וטיפולים.

בזמנו הלכתי על סיטרואן C5, על קורותיי איתה ניתן לקרוא בקארספורום.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה.

שכחתי להיות ספציפי יותר לגבי תקציב:

עד 25k- תקציב שאוכל לעמוד בו.

עד 50k- בעייתי, אבל אפשרי.

מעל 50k- אם ממש אין ברירה, אצטרך להתארגן על כך.

פורסם

רנו מגאן מ-2008 או 2009 נמכרת במחירי בדיחה בחברות הליסינג והמגרשים, איפשו בין 30 ל-40 אלף שקלים. זאת אפשרות שכדאי לבדוק אותה, בעיקר בטרייד אין של קרסו שמציע גם אחריית.

אם אתה או קרוב משפחה בדרגה ראשונה חברים בהסתדרות המורים אז יש עוד הטבות.

פורסם

ההבדל בין 25,000 ל-50,000 הוא גדול לא רק בכסף,אלא בעיקר בהיצע הרכבים שאפשר להעלות כאן כאפשרויות טובות עבורך.

במגרשי אופרייט ליס,יש מבחר עצום של מגאנים 2008-9-לגבי מחיר,כדאי לגשת אליהם למגרש ולבדו (הם חברת ליסינג אמינה ולא מגרש חאפר).

אם אתה מחפש פרטיות- מאזדה 3 החל משנת 2007 באה עם 6 כריות אוויר וזכתה לציון של 5 כוכבי בטיחות.

סביר להניח ,שהיא תהיה זולה לתחזוקה מהרנו (במאזדה אין רצועת טיימינג,לא מחליפים שמן גיר) ומעט יותר אמינה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום LMC,

בפחות מ-50 אלף ש"ח תוכל לרכוש פורד פוקוס סדאן או האצ'בק משנת 2008-9. מדובר ברכב בטיחותי מאוד שבדגמי 2009 והלאה מגיע עם 6 כריות אוויר ובקרת יציבות. הדגם אף זכה ל-5 כוכבים במבחני היורו-אנקאפ (מצורף קישור). הרכב מרווח מאוד, תא המטען גדול ובאופן כללי מדובר ברכב משפחתי מצוין ולא יקר לאחזקה.

אופציה בטיחותית נוספת, ומעט זולה יותר, היא סיטרואן C4. גם לדגם הזה יש 6 כריות אוויר, בקרת יציבות וחמישה כוכבים במבחן הריסוק. הוא מעט קטן יותר מהפוקוס אך גם מעט חסכוני יותר בדלק, בזכות שימוש בגיר אוטומטי חכם שמשפר את צריכת הדלק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...