Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה vs יונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

אני סטודנט בן 27 ואני מעוניין לקנות את אחד מהרכבים שבכותרת (פורד פיאסטה או יונדאי I20)

ביצעתי בשניהן נסיעות מבחן, היה נחמד לא הצלחתי להגיע למסקנה איזו מכונית נוחה יותר.

מבחינת I20: נראה רכב יותר משפחתי, מרווח מבפנים, 4 חלונות חשמל, מראות מתקפלות, הצורה החדשה, מערכת ושליטה מההגה, צבע המראות והידיות בצבע הרכב, מחשב דרך, כניסת AUX למערכת, נראה סביר בפנים, לא להיט אבל גם לא יותר מדי מכוער. בפיאסטה הרבה יותר יפה. מנוע זהה בנפח וקצת יותר כ"ס מאשר בפיאסטה. ניתן לקבל מרימי שמשות, חיישני רוורס, קודן כתוספת ללא תשלום.

מבחינת הפיאסטה: נראה רכב צעיר יותר, יותר מעוצב וקטן (קומפקטי) מאשר ה I20 מבחינה חיצונית, מעוצב יפה מבפנים, הישיבה די נוחה למרות שאין אפשרות לכוונן את הכסא למעלה ולמטה. רק 2 חלונות חשמל. מראות וידיות בצבע שחור, לא נשארו גם הרבה צבעים לבחירת הרכב (שחור/אפור/לבן/כסף וזהו) כניסת USB/AUX למערכת. תוספת של מראה עם מצלמה לאחור+GPS במראה ללא תוספת תשלום.

הפיסאטה לפני מתחית פנים שאמורה להגיע מתישהו.. אין לי מושג מתי (מישהו יודע?) דבר שדי מבאס לקנות רכב חדש שבעוד זמן לא רחוק יתחלף בחדש יותר. ה-I20 נמצאת כבר לאחר מתיחת הפנים.

סדר העדיפויות שלי מבחינת רכב: נסיעה טובה, זריזה ויציבה. שמירת/ירידות ערך לאחר 3/4 שנים. תקלות, מחירי טיפולים וצריכת דלק.

אשמח מאוד לעזרה.. אני באמת בדילמה קשה :)

תודה מראש לעוזרים

פורסם
אם ביצעת נסיעת מבחן בשתיהן ואהבת יותר את הפיאסטה אז על מה ההתלבטות?

לא אהבתי יותר את הפיאסטה..

רשמתי:

ביצעתי בשניהן נסיעות מבחן, היה נחמד לא הצלחתי להגיע למסקנה איזו מכונית נוחה יותר.

פורסם

לא ציינת את זה אבל מבין השורות שלך אני מבין שמדובר בדגמים הידניים?

הפיאסטה החדשה אמורה להגיע לפי מה שאני מבין בתחילת 2013 אבל כמו שכתבת, זה בעיקר מתיחת פנים ולא אמור להיות שינוי קריטי במפרט של הרכב. יונדאי i20 עברה כבר את המתיחת פנים, מוקדם יותר השנה.

מבחינת שמירת ערך קשה להגיד לך מה יהיה בעוד 3-4 שנים עם הרכבים הידניים, אלו רכבים שבאופן כללי רק בשנה-שנתיים האחרונות נכנסים חזק לשוק. אתה יכול לנסות לקבל איזה שהוא קנה מידה אם תסתכל היום על מחיר מחירון של יונדאי i20 בת 3-4 מול מחירון של פורד פיאסטה בת 3-4. הדגמים האוטומטיים שלהם עלו כמעט אותו הדבר כשהיו חדשים. אבל כמובן שזה רק קנה מידה מאוד כללי ותמיד יכולות להיות הפתעות בעתיד, לכאן או לכאן.

אני באופן אישי באמת חושב ששני הרכבים טובים. הפיאסטה יותר מתאימה לדעתי לנהג צעיר והיונדאי היא יותר משפחתית ובוגרת.

אגב, בדקת גם את רנו קליאו הידנית? יש עליה מבצעים מצוינים כרגע ומחיר מצוין.

פורסם

היי אופיר, תודה על התשובה.

אכן דיברתי על הדגמים הידניים.

הרנו קצת חלשה מבחינת כ"ס ונפח המנוע. כמו כן אני פחות מתחבר אליה מבחינת מראה חיצוני

• תוכן חדש...