Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי פונטו שנת 96 הדגם עם 75 כוחות סוס, הגה כוח, נעילה מרכזית.

לקחתי אותו למוסך וזה מה שהמוסכניק אמר שצריך לתקן:

משולשים תושבות אם 150x2

פעמון צד שמאל 130

תושבת מנוע צד ימין 170

דיסקיות קדמי 80

תושבות בולמים קדמי (2X100)

בולמים אחורים (2X180)

קיט טיימינג 230

זה המחיר של החלקים בלבד, רציתי לשאול האם זה מחירים הגיוניים לפונטו 96'?

על כל העבודה הוא רוצה בסביבות ה-900 שקל כולל כיוון פרונט.

סה"כ יוצא לי בסביבות ה-2,000 שקל, לא כולל זוג צמיגים שאני צריך להחליף וטסט להעביר בעוד חודשיים.

אשמח לשמוע חוות דעת של חברי הפורום לגבי המחיר, האם הוא הגיוני? (נמוך או גבוהה במיוחד?)

פורסם

נשמע מחיר סביר לחלקים, שים לב שהמשולשים שעולים 150 שח הינם סינים כנראה, קראתי לא מעט תלונות ודעות רעות על המשולשים הסינים ושהם מסוכנים לנסיעה, הם לא עוברים בדיקות מקיפות והם חלק מאוד חשוב בהיגוי הרכב

חפש משולשים לא תוצרת סין, אני באותו הסרט עם הרכב שלי.

פורסם

תודה רבה על התשובה, אני אשאל אותו לגבי המשולשים, למרות שהוא גם הציע במקום לקנות אפשר ללכת לפירוקייה ולקחת...

עוד שאלה קטנה, יש לי כמה בעיות חשמל ברכב: אין איתות, פנס שמאל טיפה יותר חלש מפנס ימין (אבל אור גבוה זהה),

נאמר לי שכל אחד יכול להחליף את זה וזה עניין של כמה דקות, אבל לי אין מושג איך לעשות את זה... בנוסף החלונות חשמל לא נסגרים לפעמים וצריך לשחק במגעים מתחת לדשבורד כדי שיינעלו. האם המוסכניק שלי יכול לתקן את זה או שאני צריך לקחת את האוטו מהמוסך לחשמלאי?

• תוכן חדש...