Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה אני הולך לקניות עם היונדאי אקסנט של אישתי :)

שנת 97, הלקה התקלפה לה מזמן, רוב האוטו קילופים ושריטות.. גם אם יכנסו בה מאחורה ומקדימה אני אפילו כנראה שלא אדע ..

תענוג לשים אותה בחניון ;)

גם תענוג לתת לאישה .. כולה 5 אלף שקל אוטו, מביא אותה כבר מעל לשנה וחצי מכל נקודה לכל נקודה, לא דואג שהיא תשרוט לא דואג שהיא תנשק טמבון אחר ..בקיצור - חוויה ;)

הטמבון האחר הוא של האיביזה של פותח השרשור והשריטה היא של זה בעל הפאביה וכו׳ וכו׳

רכב ישן וחבוט שאפשר לחבוט איתו ברכבים אחרים הוא לא הפתרון, בעיקר מכיוון שהרכבים האחרים ש״נענשים״ בסופו של דבר מגיעים לפה כסיפורים.

הכיף האמיתי ברכב ישן הוא למשל, כשמישהו פותח עליי דלת, אני יכול לפתוח עליו דלת חזרה, ועוד הרכב שלי (פונטו 99) לבן. אם מר ישראל ישראלי יחליט שהוא מזלז ברכב שלי, אני ארשה לעצמי לזלזל בשלו.

אגב, תתפלאו כמה לאנשים אכפת כשהפגיעה היא ברכב שלהם. כל עוד הם פותחים דלת על רכבך שלך הכל בסדר, אם תפתח דלת על שלהם.. אסון של ממש.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קורה לטובים ביותר..

לאנשים במדינה הזאת אין ערך לרכוש, ובמיוחד למכוניות.

יושבים על מכוניות, משפשפים ולא משאירים פרטים, אלו מהם שכן נתפסים אומרים "זה כלום לא רואים"

הנה משהו שקרה לי שבוע שעבר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=450073

האוטו בן 3 חודשים

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
הטמבון האחר הוא של האיביזה של פותח השרשור והשריטה היא של זה בעל הפאביה וכו׳ וכו׳

רכב ישן וחבוט שאפשר לחבוט איתו ברכבים אחרים הוא לא הפתרון, בעיקר מכיוון שהרכבים האחרים ש״נענשים״ בסופו של דבר מגיעים לפה כסיפורים.

הכיף האמיתי ברכב ישן הוא למשל, כשמישהו פותח עליי דלת, אני יכול לפתוח עליו דלת חזרה, ועוד הרכב שלי (פונטו 99) לבן. אם מר ישראל ישראלי יחליט שהוא מזלז ברכב שלי, אני ארשה לעצמי לזלזל בשלו.

אגב, תתפלאו כמה לאנשים אכפת כשהפגיעה היא ברכב שלהם. כל עוד הם פותחים דלת על רכבך שלך הכל בסדר, אם תפתח דלת על שלהם.. אסון של ממש.

אתה צודק, או שפשוט לצבוע מחדש את הטמבונים כל 3 שנים וזהו,

שתבין התקנתי אצלי מצלמה מהגינה לצד השכן שרואים את המווח של הדלת שלי והדלת שלו,

כמה פעמים לפני הרכב החדש שרכשתי הבן שלו החייל היה פותח בעוצמה את הדלת האחורית כדי להכניס את הקיטבאג

(יש להם מגאן לבנה) והיה משאיר לי דנטים מפחידים על הלאון ועל המונדאו, באתי אליו לפחות 3 פעמים, אמרתי לו, תקשיב לי טוב,

הרכב חונה כאן כל היום ובסוף היום אני רואה מעיכה, בקיצור הוא הבין (שכן הודי מקסים דרך אגב)

ובכלל שהראיתי לו את המצלמה, המצב נרגע לחלוטין, אני תמיד עוקב שהוא פותח בזהירות, ושהוא פותח לילדים שלו.

פורסם
+ נוסיף 3 משאיות שמחנות ליד הבית שלי ומעירות אותי כל בוקר ב 5. (על זה אפתח שרשור נפרד.)

תבדוק עם העיריה את הנושא הזה,

בדרך כלל מקצים להם חניה מרוחקת ומרווחת כדי למנוע תופעות מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תודה על הברכות אבל אתה יכול להשאיר אותם לעצמך.

עדין לא יצא לי להיתקל בחניות רחוקות שסובלות ממחסור, את העצבים שלך אתה יכול להפנות לאותם אנשים שחונים על חניות של נכים,באמצע הכביש או על חניה כפולה שהיא מטר מהחנות.

בגלל הגישה שלך והמחמאות שאתה מחלק שיגיע היום ותחליף לרכב "מכובד" תזכה בדיוק באותם "ברכות".

כמו שאמרתי אף פעם לא יצא מצב שבגלל שאני תופס חניה כפולה,לא נשארו מקומות חניה.

כשאני מגיע למקומות פעם ראשונה או שאני לא יודע מה מצב החניות שם כברירת מחדל אני אחנה בחניה אחת-קח לדוגמא את נמל ת"א ביום שבת בצהריים, חניון רידינג עמוס ,זה לא אומר שאני שם ז*ן ואחנה על 2 חניות.

באותו יום איזה ליצן בחר להשעין את האופניים שלו על הרכב שלי , אני שואל למה? הרי הייתי בסדר וחניתי על חניה אחת.

כי לא היה לאופניים מספיק מקום,אז הוא השעין אותם על הרכב שלי.

מצטער אלון הסבלנות שלי ניגמרה, אני גר במקום שסובל מבעיות חניה רק בגלל שכל אחד ואחד חונה על שתי חניות.

ואני עדיין חושב שאין סיבה לתפוס 2 חניות,לא משנה מה אתה חושב על המצב חניות כרגע,תעשה מה שאני עושה, חפש חניה רחוקה ליד עמוד כך שתהיה לפחות מוגן מצד אחד ותראה שהפגיעות שלך ירדו משמעותית.

בקשר למה שקרה לך עם האופניים, זה לא שזה לא היה יכול לקרות לך אותו הדבר גם אם הייתה תופס 3 חניות.

זה כמו שבסופר לא משנה כמה רחוק ועל כמה חניות תחנה, תמיד יש סיכוי שתצא ותהיה לך עגלה בתוך הדלת.

ואל תדאג בקשר ל"רכב מכובד" הרכב סופ"ש שלי הוא הרבה יותר ממכובד וגם הוא תופס רק חניה אחת כשאני יוצא איתו.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
יכול להיות שכשהוא חנה כפול החניות בסוף החניון היו ריקות, אבל בעוד שעה יגיעו יותר אנשים והכל יתמלא, ואז?

צורת מחשבה אנוכית ומגעילה שבגללה החברה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

בד"כ מי שאכפת לו רק מעצמו גם לא מאותת, לא חוזר לימני אחרי עקיפה ובכלליות מתנהג כמו איזה ערס מסריח, לא רק בכביש.

גם אני דואג לרכב שלי ואני חונה הכי רחוק, אבל על חניה אחת ותמיד בסוף השורה או בין עמודים, איפה שיש רק מקום אחד.

משריטות זה יכול להציל, אבל ממכות של דלתות כנראה לא.

תתפלא אבל אני כן מאותת וחוזר לימני ואני ממש רחוק מלהיות ערס מסריח.

הכי קל לשפוט בן אדם דרך המחשב, יכלתי גם לרשום עליך מגילה של מילים מלוכלכות.

זה שאני חונה כפול לא אומר שום דבר עלי כבן אדם אבל זה שאתה מדבר מסריח אומר עליך הרבה כבן אדם .

:)

לילה טוב

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

היה לי שקט משריטות ברכב, אלא שפתאום אני מוצא שריטה במקום לא הגיוני, שאי אפשר לדפוק שם את הדלת, אלא כנראה מישהו משועמם/קנאי/ונדליסט שרט לי בקטנה מעל הידית של הדלת.

זה לא יורד.

יש לי גם מגנים בקליאו, מפלסטיק, שתפקידם להגן מפתיחת דלתות של רכבים אחרים, הרכב כולה בן חצי שנה, אני משתדל תמיד להחנות את הרכב במקומות רחבים, בחניה אני חונה ליד ההורים שלי לרוב, בבסיס אני חונה עם מרווח של דלת וחצי (אין מקומות מסומנים וכולנו חונים ככה כדי לא לפתוח אחד על השני דלתות), ואיכשהו בסוף יש דפיקות של דלתות אדומות, שחורות ושאר ירקות.

המזל זה שזה רק על הפלסטיק ולא על הצבע עצמו של הרכב.

זה מעצבן, כל מיני אנשים עם גרוטאות ורכבי ליסינג פותחים את הדלתות כאילו אין מחר. :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איך אני מתגעגע לפעמים לדובלו שלי,חיצונית היא הייתה עם כמה מכות,תיקוני צבע שקצת בלטו,אבל לא פחדתי לחנות איפה שאני רוצה,אם כבר אנשים אחרים פחדו לחנות לידי.:twisted:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תתפלא אבל אני כן מאותת וחוזר לימני ואני ממש רחוק מלהיות ערס מסריח.

הכי קל לשפוט בן אדם דרך המחשב, יכלתי גם לרשום עליך מגילה של מילים מלוכלכות.

זה שאני חונה כפול לא אומר שום דבר עלי כבן אדם אבל זה שאתה מדבר מסריח אומר עליך הרבה כבן אדם .

:)

לילה טוב

אני אומר מה אני חושב על האופן בו אתה נוהג לחנות את רכבך ולהתעלם ממצוקת חניה של אחרים.

לאחר מכן אני מוסיף את דעתי הכללית על צורת המחשבה הזו: מי שחושב רק על עצמו ולא אכפת לו מאחרים מתנהג בצורה ערסית מסריחה.

זה שאתה חונה כפול אומר עליך שאכפת לך רק מעצמך. לפחות אתה ישיר ומודה במה שאתה עושה.

זה שאני "מדבר מסריח" אומר עלי שאני סובל מהתופעה של אנשים שתופסים 2 חניות, בדיוק כמו שאתה סובל מאלה שפותחים דלתות על הרכב שלך. בהודעות הקודמות קראת להם "נבלות". זה לא נחשב ל"דיבורים מסריחים"?

לילה טוב גם לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך אני מתגעגע לפעמים לדובלו שלי,חיצונית היא הייתה עם כמה מכות,תיקוני צבע שקצת בלטו,אבל לא פחדתי לחנות איפה שאני רוצה,אם כבר אנשים אחרים פחדו לחנות לידי.:twisted:

זה גם למה אני מתגעגע לגטס, היו לו גם ככה שפשופים, שריטות, מכות חניה שאחרים השאירו לי, אז עוד אחת, למי אכפת? גם ככה יורידו במחירון.

(והורידו)

תכלס היה אפשר לחנות ככה חפיף, כלומר בלי לדאוג (לא חפיף במובן של לחנות על שני מקומות וכו'), עם הקליאו אני בסרטים שלא ידפקו לי את הרכב, חונה עוד שניה ק"מ מהמקום שאני צריך להגיע אליו, רק שלא ידפקו את הרכב (ואיכשהו גם אז הישראלים החכמים מצליחים להגיע אליך).

מצד אחד זה גורם לך להתייחס לאוטו כחתיכת פח, אבל מצד שני כשיש לך רגש כלפיי הרכב זה קצת באסה שדופקים והורסים לך אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני אומר מה אני חושב על האופן בו אתה נוהג לחנות את רכבך ולהתעלם ממצוקת חניה של אחרים.

לאחר מכן אני מוסיף את דעתי הכללית על צורת המחשבה הזו: מי שחושב רק על עצמו ולא אכפת לו מאחרים מתנהג בצורה ערסית מסריחה.

זה שאתה חונה כפול אומר עליך שאכפת לך רק מעצמך. לפחות אתה ישיר ומודה במה שאתה עושה.

זה שאני "מדבר מסריח" אומר עלי שאני סובל מהתופעה של אנשים שתופסים 2 חניות, בדיוק כמו שאתה סובל מאלה שפותחים דלתות על הרכב שלך. בהודעות הקודמות קראת להם "נבלות". זה לא נחשב ל"דיבורים מסריחים"?

לילה טוב גם לך.

קראתי לאותם אנשים שפותחים דלתות על רכבים אחרים "נבלות" כי זאת עובדה ולא דעה.

ממש לא איכפת לי רק מעצמי, ואני גם יסביר לך- אני חונה את הרכב במרחק יפה מהרכבים שלצידי והרבה פעמים אני חונה ליד רכבים שמורים,לא פותח דלתות על רכבים אחרים,לא משאיר סימנים או שריטות על רכבים אחרים בכוונה.

מה זה אומר שאני חושב רק על עצמי?

ואם כבר דיברנו על אגואיסטיות,למה אתה לא מסתכל על הצד השני של המטבע-בגלל שאני חונה את הרכב רחוק אני מתחשב בכל אותם נהגים שרוצים להחנות את הרכב,בכל אותם אנשים מבוגרים או בנהגים בעלי מוגבלות שלא נשארו להם מקומות חניה מסומנים.

לתפוס חניה כפולה שהיא רחוקה לא נקרא אגואיסטיות, מה לעשות שאנחנו חיים במדינה עם תרבות עולם שלישי.

גם ככה אנחנו משלמים בערך 40% יותר עבור רכבים משאר מקומות בעולם (ארה"ב,גרמניה,איטליה...) אז במקום לשמור ולהעריך רכבים האופי במדינה הזאת זה להרוס ולהשחית.

ועד שהמצב ישתנה....

פורסם

נגיד בשכונה שלי לאנשים אין ערך בכלל לרכוש של אחרים,פותחים דלתות על רכבים,ילדים שורטים רכבים עם מפתחות,מכות ושריטות מאופניים וקורקינט ומה שבכלל משגע אותי שהופכים את הרכב שלך לספסל.

במקום כזה אני כן משתדל ותמיד מחפש חניה כפולה ! אחרת זה יגמר במכות וקילופי צבע רעים כי אנשים פשוט פותחים דלתות בלי לדפוק חשבון.

אני גר באיזור שיש לו שם לא מי יודע מה מבחינת איכות אבל אצלנו זה לא קורה. אני לא מדבר רק על הפונטו, למרות שהיא בד"כ נקייה ונראית לא רע, אלא על כל מי שאני מכיר מהאיזור. כנראה שלא צריך לחיות באיזור עם מוניטין לא טוב כדי שזה יקרה לך.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לגבי ענין של החניה הכפולה,

אני חייב לציין שזה תלוי באיזה אזור אתה גר,

אם אתה גר במרכז אז כמובן שזה הרבה יותר בעייתי ולא במקום,

אני למשל גר בדרום, ולא חסר מקומות חנייה,

ולמשל אם אני יוצא לקניות אני חונה רחוק בחניה כפול ולאף אחד לא מציק ולא חסר מקומות חנייה,

ואני לא מחשיב את עצמי כערס, כי אני ההפך ממנו, בחור מלומד שיודע מה רוצה מעצמו.

אני עושה את זה כדי שאותו ישראלי לא יחנה לידי ויפתח עליי דלת בצבע לבן. כי עוד פעם אין פה תרבות.

הייתי בתאילנד, בבנקוק, צפיפות שלא יאומן , המון מכוניות המון אופנועים, אבל לא ראיתי דבר כזה סימן של דלת (וחיפשתי להתענינות)

שם יודעים להעריך רכוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קראתי לאותם אנשים שפותחים דלתות על רכבים אחרים "נבלות" כי זאת עובדה ולא דעה.

בדיוק אותו דבר אפשר להגיד על מי שתופס 2 חניות. כל מי שלא מתחשב באחרים הוא נבלה בעיניי.

ממש לא איכפת לי רק מעצמי, ואני גם יסביר לך- אני חונה את הרכב במרחק יפה מהרכבים שלצידי והרבה פעמים אני חונה ליד רכבים שמורים,לא פותח דלתות על רכבים אחרים,לא משאיר סימנים או שריטות על רכבים אחרים בכוונה.

מה זה אומר שאני חושב רק על עצמי?

כן, כי אתה בכל זאת תופס 2 מקומות שבפועל מוקצה לך רק 1.

ואם כבר דיברנו על אגואיסטיות,למה אתה לא מסתכל על הצד השני של המטבע-בגלל שאני חונה את הרכב רחוק אני מתחשב בכל אותם נהגים שרוצים להחנות את הרכב,בכל אותם אנשים מבוגרים או בנהגים בעלי מוגבלות שלא נשארו להם מקומות חניה מסומנים.

לא מתחשב ולא נעליים. כי כשהחנייה תתמלא והמקום היחיד שישאר זה 2 החניות שתפסת אתה יודע מה שווה ה"התחשבות" שלך.

לתפוס חניה כפולה שהיא רחוקה לא נקרא אגואיסטיות, מה לעשות שאנחנו חיים במדינה עם תרבות עולם שלישי.

כבר הסברתי למה זה כן אגואיסטי והתנהגות אגואיסטית כזאת רק מנציחה את המצב ולא תשפר אותו.

גם ככה אנחנו משלמים בערך 40% יותר עבור רכבים משאר מקומות בעולם (ארה"ב,גרמניה,איטליה...) אז במקום לשמור ולהעריך רכבים האופי במדינה הזאת זה להרוס ולהשחית ולחנות כפול כמו סוציומט.

ועד שהמצב ישתנה....

כלום לא ישתנה אם אנשים לא יתחילו להתחשב יותר אחד בשני

התגובות שלי באדום.

לא תצליח לשכנע אותי שמה שאתה עושה מקובל כי זו פשוט חוסר התחשבות.

זה בדיוק כמו אלה שדופקים דלתות- הם גורמים לך נזק מתוך חוסר התחשבות.

מי שחונה כפול גם מתנהג בחוסר התחשבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התגובות שלי באדום.

לא תצליח לשכנע אותי שמה שאתה עושה מקובל כי זו פשוט חוסר התחשבות.

זה בדיוק כמו אלה שדופקים דלתות- הם גורמים לך נזק מתוך חוסר התחשבות.

מי שחונה כפול גם מתנהג בחוסר התחשבות.

המטרה לא הייתה לשכנע אותך.

זאת רק הייתה תגובה להודעה שלך.

שים לב כמה אנשים מזדהים עם המצב הזה -חניה כפולה בהתאם למקום לא מעיד על חוסר התחשבות.

ציינתי כמה פעמים שבחניות עמוסות,או כשאני במרכז אני לא חונה כפול.

עדין לא ניתקלתי במקומות שאני חונה בחניה רחוקה כפולה וכשחזרתי כל החניה הייתה עמוסה, אתה יודע למה? כי אלה מקומות שאני יודע מראש שהם לא יתמלאו עד אפס מקום.

אני יתן לך דוגמא קלאסית,החניה של מתחם G (סינמה סיטי) בראשון לציון בסופי שבוע עמוסה, זה לא אומר שאני אחנה על חניה כפולה למרות שיש שם הרבה חניות שהם רחוקות ממש רחוקות שאף אחד לא רוצה להחנות שם כי אנשים מתעצלים ללכת את כל זה ברגל.

מתחילת השרשור כתבתי שאני לא אחנה בכל מקום על חנייה כפולה ,תלוי במקום.

תן לי סיבה אחת למה לא להחנות על חנייה כפולה (לדוג' בשכונה שלי כמו שכתבתי בהודעה הקודמת) כשאתה יודע שאף אחד לא יחנה שם?

אם זה עושה לי טוב ואף אחד לא מחנה שם למה לא?

אם אחד השכנים יבקש ממני לא להחנות כפול כי יצא מצב שהוא לא מוצא חניה, אז אני אחנה רגיל.

עד אז אני יהנה מחניה כפולה.

• תוכן חדש...