Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווקס עקב שריטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, אני יודע שבסעיף הווקס כולם הרימו גבה ושאלו את עצמם: "עוד פעם???" , אז לא.

לאחר כמה וכמה שטיפות ידניות אצל מכוני שטיפה באיזורי (באר שבע) הבנתי שכל מה שיוצא לי מזה הם שריטות על גבי שריטות בפח ובמיוחד נראה לעין במכסה המנוע.

אז מה אני מחפש? אני מחפש ווקס שיהיה עמיד לאורך זמן, איכות סבירה, וקל לשימוש...לנקות מכסה, למרוח ווקס ולנגב עם מיקרו-פייבר.

האם אפשר להשתמש בווקסים הנפוצים של טרטל ווקס או car plan או אילו עוד אופציות יש?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ווקס לא מונע שריטות וגם לא מוריד שריטות.

בנוסף הווקס של טרטל בכלל לא ברמה של הווקסים של קארפלן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יודע אם ההגדרה המדויקת של זה זה שריטות כי לא בכל שעות היום רואים את זה... צריך את תנאי התאורה וזווית השמש המתאימים ואז רואים קווים חלקם מעוגלים וחלקם ישרים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא מתפלא , זאת בדיוק הסיבה שאני שוטף ידנית בעצמי, נכון אני יודע שיש אנשים שאין להם את הזמן וגם את האפשרות לזה, אבל כל מתקני השטיפה האלה זה על הפנים .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...