Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מסלול התחיל מצוין, מזג אויר מעונן חלקי, מירוץ ה NASCAR שהתקיים בסוף שבוע השאיר שכבה דקה של גומי לאורך כל המסלול שמקנה אחיזה מצוינת וקבוצה קטנה יחסית של נהגים שנרשמו לאירוע, מה שאומר שלא אמור להיות פקקים על המסלול.

הסטודנט שלי להיום היה בחור צעיר עם 1997 E36 328I, הרכב עם כ 300,000 ק"מ אך במצב שמור ומטופח ובסה"כ ללא שיפורים משמעותיים.

שני המקצים הראשונים שלי היו מצוינים, עם זמני הקפה טובים, ותנועה מועטה. שני המקצים עם הסטודנט גם כן ללא אירועים מיוחדים, הבחור מקשיב, מיישם והתוצאות לא איחרו לבוא, מהר מאוד הוא הקיף את המסלול בקצב מספק.

במקצה השלישי התחילו הבעיות, לקראת סוף הסרטון אפשר לראות אותי "רודף" אחרי נהג הקורבט Z06 שמתאמץ קשות לברוח ממני תוך כדי שהגלגלים האחוריים שלו מנסים לעקוף אותו מהצד (אך ראוי לציין שהוא עשה עבודה טובה והצליח לשמור את הרכב על האספלט), באחת ההקפות שאני אחריו רואים אותו עוקף M3 E46 כסופה לפני סוף הישורת, ואני מאחוריו לא הספקתי לעקוף ונאלצתי להשאר מאחורי ה M3, החלטתי להאט את הקצב ולהשאר מאחורי ה M3, מה שבמהרה הסתבר כהחלטה גורלית, מספר שניות לאחר הפנייה שמובילה לישורת האחורית ראיתי שנהג הM3 ירד מהמסלול ונוסע ללא שליטה של העפר בצידי המסלול, במבט נוסף הבחנתי בפגיעה קשה בצד ימין של הרכב והגלגל הקדמי שבור לחצי (!). במצב כזה המרשלים מניפים דגל אדום לסיום המקצה. לאחר שירדתי מהמסלול ראיתי התקהלות של אנשים סביב הקורבט Z06, מסתבר שלקורבט נשבר טלטל על המסלול (ועכשיו אפשר לראות את הטלטל דרך החור בבלוק מנוע) מה שגרם לו לשפוך שמן על המסלול, וכן, אותה שלולית שמן גרמה לנהג ה M3 לאבד שליטה על הרכב להכנס בקיר בטון ולהשבית את רכבו, אם הייתי ממשיך לרדוף אחרי ה Z06 זה כנראה הייתי אני שפוגש את הקיר. אחרי הכל, דברים כאלה קורים במסלול לפעמים, לכן חשוב לציית להוראות הבטיחות, הבחור היה חגור ולבש קסדה, כך שלמרות שנכנס בקיר במהירות של 150-160 קמ"ש, יצא ללא פגע מהתאונה. אולי הסוף קצת כואב, אבל הכאב הוא בעיקר פיננסי, ואת זה אפשר לתקן.

הפעם לא צילמתי הרבה תמונות כי לא היה הרבה מה לצלם, מה שתפס את תשומת ליבי הפעם זאת ה M5 עם קיט סופרצ'רג'ר שמיועד לאנשים ש 400כ"ס כבר לא "עושה" להם את זה...תהנו.

IMG_9241.jpg

IMG_9242.jpg

IMG_9243.jpg

IMG_9244.jpg

IMG_9248.jpg

IMG_9255.jpg

IMG_9256.jpg

IMG_9250.jpg

פורסם

תענוג!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לפי התמונה זה לא נראה כאילו הוא שם ציפוי בגלל stone chips כי האיזורים שחוטפים את זה הכי הרבה חשופים:

קצוות הכנפיים הקדמיות, טמבון קדמי ומכסה מנוע (כמובן גם שמשה קדמית אבל אי אפשר לדעת מהתמונות אם יש עליה ציפוי).

חבר שלי עשה ב-M3 שלו ציפוי מלא לכל הפרונט בדיוק בגלל זה.

גם אצלי ברכב יש כמה שריטות מכוערות מנסיעות של יום ראשון, כולל שמשה קדמית עם הרבה chips....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גוגו,

מה ההסבר לכך שהבעלים של הבמוו הכסופה ציפה אזורים נבחרים במסקנטייפ כחול.

ניחוש שלי מניעת PAINT CHIPS מאבנים על המסלול, אני צודק?

looks like he covered the areas around the wheels to protect from rock chips flying from his own tires.

Many drivers will sometime tape their headlights if it's made of glass, so if it breaks on the track you won't spread glass chips all over the track.

• תוכן חדש...