Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני הייתי מסתוב בחצי ערום בחניה היו אוסרים אותי תוך חמש דקות.

חוץ מזה, שלא יפה להעביד נשים הרות!

חוץ מזה עבודה יפה ורכב יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חס וחלילה, לא מעביד את אישתי ההריונית, היא ירדה לראות מה קורה איתי וביקשה לעזור אז נתתי לה את החלק הקל ביותר שממש אין בו מאמץ.

לגבי המכונת פוליש יש דבר שחשוב לציין- אם אין לכם מצבר חזק לא ממליץ להשתמש כי זה עלול לגמור לכם את המצבר וזה יהיה לא נעים.

במקרה שלי מדובר במצבר גדול ובן שנה (גמרתי אותו בדיטיילימג הקודם כששמעתי מוזיקה לאורך כל הטיפול :lol: ) כך שלא חששתי מכך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה מדהים, תמשיך לשמור ולהשקיע

אגב, טיפ לשנה הבאה שים את התמונות של "לפני" וספר שזה "אחרי" הרכב נראה מושלם גם לפני! :-)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עבודה יפה, רכב מעולה.

כמה גרם פלסטלינה צריך בערך לפעם אחת?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הפלסטלינה שקניתי הינה 250 גרם (אם אני לא טועה), השתמשתי בחצי פחות או יותר וזה הספיק.

למען האמת לאחר שעברתי על חצי מכונית נפלה לי על הרצפה חתיכה שגודלה כשליש מכלל החומר בו השתמשתי, המשכתי לעבוד עם ה-2 שליש שנותרו לי ביד וזה הספיק.

אבל,

הרכב אצלי היה במצב מצויין וללא יותר מדי משקעים חיצוניים, יכול להיות שברכב שחונה כל הזמן בחוץ ובאבק תצטרך לעבוד עם יותר חומר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עבודה יפה ומושקעת.

קניתי פעם מכונה כזו באוטודיפו. מההתלהבות של הקניה עשיתי פוליש עד שלא נשאר צבע בכל מיני מקומות ברכב. צריך לדעת מה עושים כשעובדים עם מכונה כזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...