Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניות זה עוד מילא (אם כותבים את זה ככה). קורה לי הרבה פעמים שבכביש של 2 נתיבים פתאום מופיע רכב בנתיב שלי באמצע עקיפה ולא רק שהוא לא חוזר לנתיב שלו, הוא גם מנסה לסיים מהר את העקיפה שלו לפני שאני יגיע:brickwall: ...

(אני גר באזור שיש בו הרבה בני דודים אז מצבי קשה מהרגיל).

פורסם
לא לחינם זו אחת מהעבירות שגורמות ליותר תאונות.

הבעיה היא, שלא אוכפים את החוק כנגד העבירה הזו...

מאוד ברור למה זה קורה. רב האנשים אינם מודעים למה שקורה סביבם בזמן נהיגה.

כמה דוגמאות:

1. ליסוע ממש, אבל ממש צמוד לרכב לפניך כשאתם בפקק. כאילו שאם תיצמד אליו, הוא יוכל לסוע יותר מהר. מה שאני עושה במקרים כאלו, זה לשמור יותר מרחק מהרכב לפני.

2. לזגזג בפקק בלי להסתכל במראות. ייחודי לנהג הישראלי. לא מספיק שאין לך לאן למהר, הרי יש לפניך עוד כמה מאות של רכבים שנוסעים לאט, אתה גם גורם להאטה בגלל שאנשים לא יודעים מה אתה מתכוון לעשות.

3. לחסום מישהו שמאותת לעקיפה. כאילו שזה ישנה לך אם תרים את הרגל מהגז לשניה ותאפשר לו להיכנס.

4. אי שמירה על נתיב. לא משנה אם זה בקו ישר או בסיבוב. זה תמיד קורה.

בקיצור, צריך לשלוח את כולם ללמוד נהיגה...:?:cry:

ןהכי חשוב, מספר 5:

מעבר בין נתיבים מתבצע כך:

הפניית ההגה

התחלת המעבר

הסתכלות במראות

שמיעת הצפירות

שבירת ההגה בחדות ומלמול לנוסעי הרכב: ״עוד משוגע על הכביש״.

הוצאת היד מהחלון, פתיחת אצבע שלישית, ולשאוג ״הלו״.

פורסם

כאשר יש שני נתיבים לאותה הפנייה, אני תמיד דואג לפנות כאשר אין מכונית מקבילה אליי. כאשר יוצא לי להיות הראשון להמתין לפנייה, אני אף פעם לא יוצא ראשון ונותן מכונית המקבילה להיות ראשונה.

נהגת שכמעט העיפה אותי לקיבינימט, לימדה אותי להיות סבלני:oops: .

פורסם

אני שונא במיוחד את העובדה שמי שמכר לי את הרכב לא טרח להודיע לי שהוא בלתי נראה וזה יוצר המון בעיות, בדרך כלל נהגי הסעות כאלו ואחרים כולל נהגי מוניות עוברים נתיב כאילו אני לא נמצא שם. אם זה היה לחתוך אותי אז מילא. אבל הם פשוט מצפים לדחוף אותי מחוץ לכביש כשהם נכנסים ואני במקביל אליהם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כנ"ל כמו אחד האנשים שכתבו כאן, יש לי תחביב להבהיל את אותם אנשים, שזה כמעט כולם. תוך כדי פני כשרכב נמצא לצידי, למרות שאני יודע שהוא הולך לסטות, אני נשאר לידו ולא מאט, איך שאני רואה שהוא מתחיל לסטות לנתיב שלי, אני דופק לו צפצוף, אולי ככה הוא יתעורר על החיים שלו.

ברור לי שזה לא יעזור, מי שסוטה לנתיב בלי איתות לעולם לא יאותת ובטוח שהוא עושה עוד הרבה עבירות, גם ברור לי שאני קצת מסכן את עצמי אבל רבאק, מישהו צריך לעורר את האנשים האלה.

פורסם

רוב הנהגים בארץ נוהגים בהתאם לאופי של האוכלוסיה.

אני רואה את הנהגים בישראל כך:

30 אחוז - אולי לא יודעים את כל החוקים כנראה גם לא איכפת להם.

60 אחוז - יודעים אבל פשוט לא איכפת להם.

10 אחוז - שיודעים ומשתדלים/רגילים לשמור על כמה שאפשר.

אשמח לדעת מה אתם חושבים.

כמובן חוסר באכיפה/פחד מלבצע משהוא אסור אינו קיים/לא איכפת.

ולכן הרבה נוהגים כך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אמנם אני נהג חדש ואפשר להגיד הרבה דברים על נהגים חדשים , אבל בעוד שאני מקפיד על החוקים כחוקי ברזל , זה פשוט מרתיח אותי שאנשים זולגים לי לנתיב או פשוט חותכים בלי לאותת ובלי מבט למראות מה שהכי מעצבן זה שכשאני עובר את אותם נהגים או עוצר לידם ברמזור הם עם טלפון ביד

• תוכן חדש...