Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עכשיו ראיתי את התרד הזה. קרוס מעניין. דרגה שניה לLOW PASS לוופר, דרגה שניה ל-HIGH PASS למיד ודרגה רביעית ל-LOW PASS למיד ודרגה רביעית לHIGH PASS לטוויטר. מעניין. אני מאמין שתקבל תוצאה טובה עם טוויטר שלא יורד נמוך (איתמר יש לך הרבה יותר נסיון עם מותגים :-) ). עוד נראה לי שכדאי לוודא שטוויטר ומיד קרובים מאוד. מעניין איך דרגה רביעית משפיעה על צורת פיזור הסאונד של טוויטר. נראה לי ON-AXIS מתבקש כאן בגלל אלומת פיזור צרה של טוויטר עקב דרגה רביעית. הורדה של נגד לפני הוויטר דווקא נראית הגיונית מאחר ואתה לא עובד כאן עם טוויטרים של פוקל.

ולגבי שינוי מופע וכתוצאה השהיה - לדעתי אדי נתן הסבר טוב.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

מעבר לכך - סלופ גבוה לטוויטר גם מהווה כמסנן רעשים נהדר ומעקב את הטוויטר בחצי אורך גל כלפי הוופר וגם כלפי המיד (היות והמיד נחתך כאן ב12DB בקצה העליון שלו)

אהבתי את העובדה שהם נתנו סלופ משתנה למידריינג' - הקצה התחתון הוא ב24DB ולכן צריך להפוך לו את הקוטביות היות והפער בינו לבין הוופר באזור החיתוך הוא 180 מעלות.

היות והפער בין הגבול העליון של המיד לבין הטוויטר גם כן הפוכים ב180 מעלות - היפוך הקטבים יעשה את אותה פעולת היישור גם שם.

חייב לציין - קרוס אובר פשוט גאוני!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גאוני או לא גאוני, לאחר ניתוח המעקפים שעשיתי לנגד הקרוס עושה עבודה פנטסטית.

אתמול יצא לי לנהוג כמעט 300 קילומטרים לבד, כלומר המערכת עבדה קשה :wink:

התוצאה הרבה יותר טובה ממה שחשבתי. פשוט נהנתי לשמוע מוזיקה אתמול, דבר שלא קרה הרבה מאוד זמן.

חסר סאב וגם צרמו לי צ' וס' אז היום סירסתי קצת את המידים (ולא את הטוויטרים, הם בד"כ לא אשמים בזה אבל אני לא פוסל שגם הם יצטרכו ריסון קל), נקווה שזה יפתור את הבעייה.

אני מצרף את נקודות החיתוך של הקרוס שלקוחות מה MANUAL שלו (שאגב נברתי שעות ברשת כדי למצוא אותו).

שימו לב לנקודות החיתוך ובעיקר לנקודת חיתוך המאוד מדוייקת של הטוויטר למרות שאין שימוש במעגל LPAD שאדי כל כך אוהב :wink:

איתמר.

crsovrponts.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...