Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

התחילה אצלי תופעה מעצבנת של נקישות מהגיר (האוטומטי) בעיקר בזמן עמידה ב D. בניוטרל זה נעלם. הנקישות זה יותר כמו תיקתוקים מעצבנים כאלה. מה גם שזה לא קורה כל הזמן, יותר כמו 70-80% מהפעמים שאני עוצר.

אני חייב לציין שהאוטו נוסע מצויין ואין בעיה בהעברת הילוכים - בלי מכות והחלקות.

מישהו יכול לשער מה הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

איך אתה יודע בוודאות שזה מגיע מהגיר ולא מהמנוע עצמו? אתה שומע ממש את התקתוק בין המושבים?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
איך אתה יודע בוודאות שזה מגיע מהגיר ולא מהמנוע עצמו? אתה שומע ממש את התקתוק בין המושבים?

אם אתה בטוח שהתקתוק מגיע מהגיר , יכול להיות שהנועל האלקטרומגנטי של ידית ההילוכים בפרקינג עובד לסרוגין בגלל תקלה במעגל החשמלי שלו.

פורסם

אני יודע שזה מהגיר מכיוון שכשאני מעביר לניוטרל הנקישות נעלמות.

ב P גם אין את הנקישות. יש אותם רק בD. מרגישים בעיקר בזמן עמידה ברמזור, בנסיעה מרגישים פחות (לא יודע אם זה נעלם או שנבלע ברעשי הרקע)

לגבי תושבות מנוע - היה טיפול לא מזמן ואחת מהם הוחלפה. יש גם תושבות לגיר?

פורסם
אני יודע שזה מהגיר מכיוון שכשאני מעביר לניוטרל הנקישות נעלמות.

ב P גם אין את הנקישות. יש אותם רק בD. מרגישים בעיקר בזמן עמידה ברמזור, בנסיעה מרגישים פחות (לא יודע אם זה נעלם או שנבלע ברעשי הרקע)

לגבי תושבות מנוע - היה טיפול לא מזמן ואחת מהם הוחלפה. יש גם תושבות לגיר?

אתה זוכר אולי במיקרה אם הנקישות האלה החלו מאז שהוחלפה התושבת?

פורסם

נסעתי עכשיו על האוטו ושמתי לב כי התקתוקים קשורים גם (בצורה קצת מוזרה) לסיבוב ההגה.

אם אני עומד ברמזור אני יכול "להגביר ולהחליש" את התקתוקים אם אני מסובב את ההגה.

יכול להיות שזה ציריה או משהו כזה?

• תוכן חדש...