Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

איך מפרקים דשבורד של מאזדה לאנטיס 97?

מעוניין להוציא את כל הפלסטיק שבדשבורד + שעון מכוונים

ויש לי רדיו דיסק איכותי האם עליי להוציא את כולו ע״מ שלא יהרס

תודה לעוזרים

אם אין אני לי...מי לי!?

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין שהחופש הגדול התחיל..

לעינינך,רד מזה,צריך תהליך צביעה מיוחד מאוד כדי לצבוע דש בורד,מה גם שכל צבע בהיר ישתקף בשמשה בשמש.

אורן

פורסם

אולי נשמע ילד אבל כבר אבא ל2

הבעיה שיש זמן חופשי ואהבה למאזדה שלי...יש מלא שצבעו והעלו תמונות ולא צריך צביעה מיוחדת

קצת רצון וקצת יכולת

פורסם

הבעיה שיש זמן חופשי ואהבה למאזדה שלי...יש מלא שצבעו והעלו תמונות ולא צריך צביעה מיוחדת

קצת רצון וקצת יכולת

פורומים בחו"ל.

לפרק דשבורד זה לא פשוט, נדיר שתמצא בארץ מישהו שעשה את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פירקתי דש קומפלט של רכב שנת 96 ללא כרית אוויר. לא כ״כ מסובך. העיקר למצוא את כל הברגים כולם לפני שמתחילים למשוך. היה עלי גם לפרק את גלגל ההגה שלא היה מצוייד בכרית אוויר.

אם למאזדה יש כריות אוויר אני לא הייתי מתעסק בפירוק הדש- מדובר באמצעי בטיחותי.

פורסם
אני מבין שהחופש הגדול התחיל..

לעינינך,רד מזה,צריך תהליך צביעה מיוחד מאוד כדי לצבוע דש בורד,מה גם שכל צבע בהיר ישתקף בשמשה בשמש.

אורן

לגבי הצבע המיוחד ... נכון בהחלט לגבי הסינוור אני מסתייג בשיא האור ובזווית ישירה של השמש על הדשבורד יש השתקפות קלה ועוד שמתי לקה ככה שזה לא קריטי אבל יכול להיות שיש הבדל בין הדשבורד שלי גם מבחינת זווית וגם צורה לעומת רכבים אחרים וזה יכול ליצור שינוי גדול יותר

קצת רצון וקצת יכולת

יש מישהו לא פסימי בנוגע לדשבורד?

אני ! חחח אני מקווה שאתה מדבר עלי בתור "מלא" שעשו צביעה לדשבורד :) לך לפחח שיעשה לך את העבודה מבלי לפרק יחסוך לך הרבה זמן והרבה כאב ראש אם אתה רוצה להיות מעורב בתהליך פשוט תגיד לפחח שאתה רוצה לעזור לו

הפרוייקט שלי ! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436922

• ספונסר פורום
פורסם

אין מה להסתייג,זו עובדה,דש בורד לבן או אפור בהיר ישתקף כולו בשמשה,תניח דף A4 על הדש בורד ותבין בעצמך.

אורן

פורסם

אם אין לך ידע ובחיים לא עמדת ליד מישהו שפירק דשבורד אז אל תיגע.

רוב המכוניות זה אותו עיקרון.

אם אתה עדין בכיוון תתחיל בפרוק הרדיו שאר הברגים יתגלו לאט לאט.

עבודה לא גדולה בין שעה לשעתיים.

אני בעצמי פירקתי ים דשבורדים לרוב סוגי המכוניות ותמיד היסתבכתי עם הכבלים של של כיווני המזגן.

במכוניות שהבקרה של המזגן דיגיטלית זה הרבה יותר קל.

עד כמה שאני זוכר אצלך במזדה זה מכאני באסה לך, בלי ניסיון עבר לא הייתי נוגע רק תישבור ותקלקל.

עוד רעיון אם אתה עדין נעול על צביעת הדשבורד אתה יכול ליצבוע אותו ללא פירוק.

תעטוף עם סיילוטייפ נייר את כל מה שאתה לא רוצה ליצבוע ותיצבע שהדשבורד מורכב על הרכב.

בהצלחה.

רז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה רוצה לצבוע את כל הדשבורד או רק חלקים ממנו?

לצבוע כשזה בתוך הרכב לא כדאי, יהיה לך ריח מסריח וממסטל הרבה זמן גם אחרי שזה מתייבש, זה מתנדף לאט יותר מאשר יבוש במקום פתוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין מה להסתייג,זו עובדה,דש בורד לבן או אפור בהיר ישתקף כולו בשמשה,תניח דף A4 על הדש בורד ותבין בעצמך.

אורן

עשיתי צבע כחול שמיים ואין בעיה

אתה רוצה לצבוע את כל הדשבורד או רק חלקים ממנו?

לצבוע כשזה בתוך הרכב לא כדאי, יהיה לך ריח מסריח וממסטל הרבה זמן גם אחרי שזה מתייבש, זה מתנדף לאט יותר מאשר יבוש במקום פתוח.

בחום הזה הריח מתנדף מהר מאוד הצבע בפחחות התיבש למגע תוך דקה ולא הוציא כמעט ריח מה שכן הלקה ששמתי לאחר מכן נשארה איזה יום יומים ברכב אבל שמתי אותו להתבשל בשמש

DSC01643.jpg

DSC01641.jpg

פורסם

תודה לכול העונים

אני מעוניין לפרק תדשבורד כולו לצביעה

הבעיות הם ששמעתי שצריך להזהר מכריות אויר, אני לא מעוניין שהוא יפתח לי או משו

תאמת ביכלל לא יודע אם הוא תקין אצלי,בכול מקרה בקטע של שקיפות או לא אני צובע בשחור קלאסי!

(פה ושם נגיעות של ניקל)

*אני צריך מידע לגבי ממה להזהר (כמו הכרית אויר)

*מידע לגבי סדר פתיחת ברגים וכו(מה לפרק קודם)

*איך לפרק תלוח שעונים מעוניין להכניס לשם לדים כחולים/לבנים

*וכל מה שאפשר להוסיף לידע של כל הדשבורד מחוץ לאוטו

גרסיאס מראש!

פורסם
עשיתי צבע כחול שמיים ואין בעיה

בחום הזה הריח מתנדף מהר מאוד הצבע בפחחות התיבש למגע תוך דקה ולא הוציא כמעט ריח מה שכן הלקה ששמתי לאחר מכן נשארה איזה יום יומים ברכב אבל שמתי אותו להתבשל בשמש

עם כל הכבוד על ההשקעה ברכב (ברצינות) יצא יפה מאוד, אבל עדיין הגה של אלפא בקיה זה ממש חילול הקודש:roll: :roll:

• תוכן חדש...