Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירחמיאל, תודה על הדאגה. אני עצמי לא עושה דברים כשאני לבד כי אני מודע היטב לחשיבות הנושא. אני משתדל לשים את הבטיחות מעל להכל.

יוסי, תודה רבה, נחפש את הנקישה. הבדיקה שנעשתה אתמול הייתה מבט באיזור המזגן (כשהוא עובד), לאיתור חיבורים שנותקו או משהו שניתן לאתר ממבט בלבד, ושטחי ביותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה רבה למנהל שהחליט לשנות לי את הכותרת. הנקמה עוד תבוא. אבל רק אחרי שאתקן את הנבלה כדי שאוכל לישון טוב לפני.

פתחתי את החלק שנמצא בחדר, להעיף מבט בחוטיאדה ובחיבורים, אולי אני מתמודד סך הכל עם חוט מנותק. לצערי הרב לא, הכל נראה תקין. מאחר וגם על הגג לא ראיתי שום נתק, נראה לי שמחר אני מזמין טכנאי להעיף מבט. תודה למנסים לעזור.

פורסם

טוב: הקבל שלו כנראה יותר כמו קבלה, כי הוא לא עבד.

קראתי לטכנאי, והוא בא. מזל שלא קוראים לו רקס.

אבל, זה לא סתם טכנאי זה, זה אותו דוקטור למזגנים שכבר הציל אותי אחת לפני כשנה וחודשיים, מאימת המוח המת (של המזגן).

ניתוח מזגן פתוח, והופ! הפתעה. הקבל, שהיה בגודל של זרועו של שותפי לעסקים (בחיי, זה היה קבל גדול) התפגר. הוחלף הרכיב הסורר, ומזג אוויר קר החל לחדור אל אטימות מוחי הקודח.

השרב נשבר.

אבל לא נורא, מחר כבר יתקנו אותו.

ונראה מי יזכור מהיכן המשפט האחרון (לא זה, הקודם) בפוסט.

• תוכן חדש...