Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לאלון ועובדיה בראשון, עליהם המליצו כאן.

ללא בדיקה פיזית, סיפרתי לעובדיה שב-3 בדיקות טעינה נמצא שהטעינה תקינה.

לטענתו כל עוד הנורה לא דולקת בדיקת טעינה תמצא תקינה ואין טעם לבדוק שוב, אמרתי לו שהנורה נדלקת אחת ל...ולכן לא אוכל להשאיר את הרכב.

הוא אומר שבאופן כללי, המצב שתיארתי מעיד על אלטרנטור שמזהיר על סיום חייו, ושלאט לאט זה יחמיר עד שהוא ישבוק חיים.

מעבר לכך, הוא אומר שעם הרכב הזה אין לו מושג איך לעזור לי ומאיפה להביא אלטרנטור חדש.

נראה כי מראה הרכב הפחיד אותו מעט, למרות שהסברתי שהוא לא מתוחכם או טכנולוגי מדי.

מאחר שהרכב משמש אותי באופן יום יומי, לא ארצה באמת לגלות בעוד שבוע שהאלטרנטור שבק חיים ושעליי להמתין שבוע-שבועיים לאלטרנטור חדש מחו"ל, חשבתי אולי לרכוש אחד מבעוד מועד על מנת שישב בצד למקרה חירום. לפי הסיפורים שקראתי באינטרנט על המוסטנג ביום מן הימים אני עוד אשתמש באלטרנטור הזה.

השאלה היא, האם יש אופציה טובה יותר? שיפוץ אלטרנטור אולי?

ואם לא, האם הזמנת חלק כזה באינטרנט זה מסובך מבחינה בירוקרטית? משרד התחבורה עושה בעיות?

ואיזה חלק בדיוק עליי להזמין, האלטרנטור מגיע לבדו או בשילוב עם מספר חלקים?

• תוכן חדש...