Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי נסיעה בעוד שבוע למשך שבועיים לנ"ל.

אפליקציית Bphone הינה דרך WIFI בלבד, שלא משופע שם יתר על המידה.

אני זקוק לאופציה של קבלת והוצאת שיחות שלא דרך WIFI.

סלקום מבקשים 250 יח' (דקות נכנסות + יוצאות + SMS) ב400 שח. חראם :-)

מהן האופציות שלי? רכישת סים דאטה מקומי וביצוע שיחות דרך SIPME שמאפשר שיחות דרך 3G?

מדובר באייפון 4 פרוץ.

לחלופין האם ישנה קומבינה לעקוף את מגבלת הWIFI בביפון. My3G ושות' לא עוקפים.

תודה לעוזרים.

פורסם

הזול ביותר יהיה לקנות סים של גולן (אם הם יפתחו את שירות הנדידה) או של הוט (בתנאי היום).

לגבי DATA SIM מקומי - צריך לודא שלו חוסמים VoIP, שכן בחלק מהמדינות הוא חסום ובחלק מהחברות גובים עלות יותר יקרה עבור שימוש בו. צריך לבדוק פרטנית לגבי כל מדינה וחברה.

וכמובן בדוק מראש אם המלונות בהם תשהה מספקים שירותי אינטרנט בחינם (בד"כ WiFi, אבל נתקלתי גם במלונות שמספקים אינטרנט קוי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...