Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

סתם רציתי לשתף .

לאחרונה הפסיק לעבוד המגבר , המשמש אצלי במערכת להגברת המידבאסים בגישור (כן כן , אני יודע שזה אוברקיל רציני).

לאחר פירוק ראשוני של המגבר התגלו מספר קבלים סוררים שהתפוצצו להם .

זו שאלה טובה למה הם התפוצצו - אולי בגלל בלאי ? המגבר בן 12 בערך , אולי בגלל כשל של הספק , הסוגיה הזו ללא פיתרון עדיין.

בשלב הראשוני המגבר הועבר לטכנאי שנתן לי הצעת מחיר שהייתה לי יקרה ולכן לקחתי אותו חזרה.

משם הוא הועבר לאבי היקר , מהנדס אלקטרוניקה מוכשר עד מאוד והורה לתפארת , שלקח פיקוד ומנסה לתקן אותו.

אני מצרף מספר תמונות בשלב זה ,

מקווה לעדכן בהמשך ומקווה שזה יהיה חדשות טובות .

עופר.

01072012 1172.jpg

01072012 1173.jpg

01072012 1174.jpg

01072012 1175.jpg

01072012 1171.JPG

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כבר הרבה פעמים נתקלתי בקבלים שהתפוצצו וזה טבעי.

12 שנה של עבודה בסביבה חמה מייבשת את הקבלים ובסוף הם מתפוצצים.

לפי התמונות, זה נרא כמו קבלים של ספק ולכן רוב הסיכויים זאת הסיבה שהוא לא עובד.

בכל מקרה עדיף לבדוק את הטרנזיסטורים שהם לא נשרפו בגלל קפיצת מתח.

אם תצתרך להחליף אותם, אל תזלזל, תקנה טובים, זה מאוד משפיע על איכות.

התיקון לא אמור להיות יותר מדי יקר.

בהצלחה עם תיקון!

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

לך למי שקנית את המגבר הזה ממנו ודרוש אחריות! חצוף! :lol:

החלפת קבלים יכול לעשות כל אחד שיודע להלחים. אני בספק רב אם כל קבל כזה עולה יותר מכמה שקלים. אם אתה זוכר את פרוייקט השחזור של המגבר שלי, החלפים (והיו הרבה) עלו כ 13 שקלים חדשים.

וכשחושבים על זה, אם זה המצב אצלך כנראה שגם שלי בדרך הזו :?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כולה עיגול מצופה פסטיק. בצחוק. כן...

אני רואה את השרשור הבא.

בקרוב. המגבר חוזר..... מתיקון. החולפו הבעלים..... הבעיה נפתרה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עשר שנים זה יפה ומכובד לקבל אלקטרוליטי - אני הייתי מציע לעשות רשימה של כל הכבלי במגבר הזה ופשוט להחליף אותם אחד אחרי השני - גם את אלו שעדיין עובדים ונראים תקינים.

כבוד - מגבר ששרד את השנים עד עכשיו גם מהבחינה שהוא לא שודרג :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המשך העדכון ,

בשלב זה הוסרו הקבלים , אפשר לראות בתמונה לפני ואחרי .

תודות כמובן לאבא שישב וטרח !

אני אמשיך לעדכן בהמשך .

Capture.jpg

01072012 1174.jpg

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר

גם אחד הקבלים הגדולים שם נראה כבר נפוח - לפחות ככה זה נראה מהתמונה.

מציע להחליף גם אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב , הגיע השלב של החלפת הקבלים ,

למשימה נבחרו קבלים איכותיים בעלי נתונים מספריים טובים יותר מאשר המקוריים ועמידים לטמפרטורות גבוהות יותר.

העלות של הקבלים היא קטנה מאוד , בטח ביחס למגבר שנחשב מעולה כמו הגנסיס הנ"ל.

בשלב הזה נותר לי לקוות שאכן התקלה הייתה תוצר של בלאי ועקב כך התפוצצו הקבלים ונוצרה התקלה . אם אכן זה המצב אז החלפת הקבלים הינה הפיתרון , במידה וגורם אחר הוא זה שגרם לתקלה והיא שגרמה לפיצוץ הקבלים הייתי צריך לחזור לשולחן הניתוחים ולחפש את הבעיה מחדש.

ירדתי לרכב , פירקתי את הכסא שמתחתיו יושב המגבר , חיברתי את המגבר , חיברתי חזרה את הפיוז הראשי , קיוויתי לטוב - הדלקתי את המערכת .. ולצערי המגבר לא פעל. :cry:

בצער רב הבנתי שהסאגה לא נגמרה עדיין.

אבל אז :idea:

נזכרתי שמגבר לא נדלק מעצמו אם לא מחברים לו את ה REMOTE .

:-D

בקיצור המגבר עובד נהדר ואני נזכר מחדש למה אני כל כך אוהב את התחום הזה של מערכות ברכב. פתאום הנסיעה לעבודה הופכת לכיף .

אז שוב תודה לאבא ,שתיקן בהצלחה מרובה כמו תמיד.

photo(2).jpg

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

Genesis amps never dies...

:twisted:

מתחדשת! אגב, מה יותר טוב בקבלים החדשים חוץ מהטמפרטורה? נרכשו בארץ?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההבדל בנתונים המקסימלים של טמפרטורה ומתח.

הקבלים הישנים התאימו לעבודה בטמפרטורה מקסימלית של 85 מעלות ובמתח מקסימלי של 16V.

הקבלים החדשים מתאימים לעבודה עד 105 מעלות , ומתח מקסימלי של 24V.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מזל-טוב!

אתה מרגיש שינוי כלשהו לטובה בסאונד?

אל תשכח שלפני שהמגבר שווק הקבלים כבר בטח קירטעו שם ביכולת האגירה שלהם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...