Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שלפני ההתקנה היתה לי מערכת 2DIN פיוניר שהשליטה מההגה עבדה לי .

מה שראיתי שהמתקין הוציא חלק שרשום עליו שליטה על ההגה של הרכב אבל הוא אומר שזה מתאים לפיוניר ולא למערכת שיש לי עכשיו.

האם זה נכון ואם כן מה הפתרון כי זה מאוד שימושי לי ?

פורסם

:-D

אוי כמה ח@א אכלתי (עדיין אוכל) עם המתאם הגה הזה ברכב של אבא שלי.

אתה צריך לברר אם לHU הסיני שלך יש מתאם הגה פנימי או לא - זה בסה"כ שני חוטים שיוצאים מהצמה שלו וזה עובד בצורה מאוד פשוטה.

כל כפתור שאתה לוחץ עליו בהגה מוציא ערך פלט אחר - זה יכול להיות שינוי בהתנגדות או במתח וזה יכול אולי להיות אפילו ערך מספרי כלשהוא - זה מאחורי הקלעים ולא כל כך משנה לך למען האמת.

איפה הבעיה? שהמתאם הגה הזה משתגע לנו בצורה הזויה ולפעמים חלק מהכפתרוים עובדים וחלק לא.

הHU במקרה שלנו הוא ROAD ROVER ישן של ניפון.

בסוף מה גילינו?

גילינו שצריך להגדיר את מתאם ההגה בHU בזמן שהרכב מותנע! ובנוסף לכך הזכרון של הלמידה של המתאם הפנימי תלוי בזכרון של התחנות של הרדיו :-D

לאבא שלי יש שריטה עמוקה - הוא אוהב לתת לתחנות רדיו שמות, כן, שמות.

מתברר שהזכרון של אותן שמות פשוט מוחק את הלמידה של חלק מהכפתורים שנלמדו ע"י מתאם ההגה - מחקת את השמות של תחנות הרדיו והופס - השליטה מההגה חוזרת להיות מלאה :roflmao:

תנתק את המכשיר מהחשמל ותחזיר אותו חזרה (ניתוק פיזי של הצמה) ואתה פשוט לא יכול לדעת אם:

1. ההגדרות של ההגה ישמרו או לא ישמרו.

2. אם אתה בכלל תצליח לכבות את המכשיר אחרי שהדלקת אותו.

משהו הזוי - זה מכשיר שכבר השתגע לנו פעם אחת ועבר תיקון אז ככה שהמתאם הגה הזה פשוט לא יציב והזוי - לא סתם המתקין שלך אומר לך שהוא לא יכול -> הוא יכול, אבל הוא כנראה יודע שאין שום דרך לצפות מראש מה תהיה התוצאה הסופית של הנסיון שלו.

זה למה לא קונים HU סיני - למדנו בדרך הקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לתשובה אז מה שמבים ממך שצריך לחפש מתאם הגה מיוחד לדאבל דין שיש לי הסיני ?

כי בטוח שלא פיתחו לזה מתאם .

או שבכל זאת אתעקש שיחבר את המתאם הקודם שהיה ?

פורסם
תודה לתשובה אז מה שמבים ממך שצריך לחפש מתאם הגה מיוחד לדאבל דין שיש לי הסיני ?

כי בטוח שלא פיתחו לזה מתאם .

או שבכל זאת אתעקש שיחבר את המתאם הקודם שהיה ?

מתאם להגה צריך להתאים בין השלט הגה לבין המערכת המדוברת.

כיוון שקנית דאבל דין סיני, סביר להניח שלא תמצא מתאם לשלט הגה.

יחי ההבדל בין הסינים הזולים לפיוניר "הקודם" שלך :).

תמיד אפשר לחפש.

פורסם

מה שיש לי זה של פנסוניק בכלל והיה מחובר לשם פיוניר וזה עבד.

זה המחירים מתחיל ב85 דולר ? עדיף להדביק את השלט על ההגה.

פורסם

משהו אל מובן לי .

עכשיו החזרתי את המכשיר מתיקון ושאלתי את המעבדה שמתקנת מגברים על המתאם של ההגה עבור המערכת הסינית שלי הוא די צחק כי במערכת הסינית הזאת יש כבר הכנה של שליטה על ההגה אז הוא אמר לי שכלל לא צריך מתאם כזה כי המתאם מובנה במערכת. מצד שני אני שואל כאן אם זה נכון אשמח לצרף PDF עם נתוני המערת.

בכל מקרה אם זה נכון אז למה במערכת פיוניר שהיתה מותקנת אצלי היה מתאם חיצוני להגה ? האם זה מכוון שבפיוניר לא היה כלל הכנה כזאת מובנת במערכת ?

• תוכן חדש...