Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בודק וממלא בחנית הבית בערב אחרי שהרכב לא נסע מספר שעות עם ציוד אישי שאני מחזיק לשם כך (קומפרסור + מד דיגיטלי). בקיצור, על קר.

אתה רציני אתה.

לא בציניות אני אומר - חבל שלא קנית צמיגים יות רטובים.

בכל מקרה - רק בשביל הבדיקה שחק 3 PSI למעלה ולמטה וסע חצי יום ותראה איך משתנה ההרגשה שלך.

בסה"כ את הצמיגים כבר קנית - כך שזוי דרך היחידה לשנות טיפה את הנוחות...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש משהו במה שקרוק אומר, אני מרגיש שינויים משמעותיים באחיזה בהתאם לרמת הלחץ בצמיגים. לגבי ירידה בנוחות קשה לי לומר כי הרכב הוא C5...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

8)

בדיוק כך - אני במשחקים בין 32 ל-38 PSI לא מרגיש הבדלים בנוחות אבל עם ירידת הלחץ גם נעלמת אחיזה....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ירוק = קשה?

כך זה עובד?

בכל מקרה נשמח להתעדכן האם משחק עם לחץ אוויר עזר לשפר נוחות.

למיטב ידיעתי לצמיגים ירוקים מאפיין הידוע כ low rolling resistance ובעברית שלי : התנגדות נמוכה לגילגול. זה מושג באמצעות פרופיל מיוחד ודופן קשה יחסית.

פורסם

לי יש אנרגי וזה חרא של צמיג!

אחיזה לא טובה ומתייבשים במהירות , תוך חצי שנה כבר יוצאים הסדקים ,תוך שנתיים הם נראים כאילו הם לפחות 5 שנים על האוטו!

בנוסף יש לכם יבואן ששם עליכם *** אחד גדול ואתם מעניינים אותו אם תיהיה לכם בעיה (מניסיון )

מישלין? לא תודה ! יש המון מותגים אחרים שטובים יותר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לצישלין כמו לכל חברה אחרת בעולם יש מוצרים ברמה יותר גבוהה ופחות גבוהה, אם אני לא טועה האנרג'י זה צמיג די פשוט שלהם ולא מהסדרות המובילות.

בארץ הרבה קונים צמיג בגלל שם בלי להבין שגם לחברות טובות לפעמים יש מוצרים נחותים יותר.

פורסם

אנרג' סייבר הוא צמיג מעולה, אל תבין לא נכון, אבל אני רואה את הערך שלו בעיקר בעמידות וביטחון, פחות באחיזה ודברים כאלה.

בכל מקרה הוא מצוין אבל אובר פרייסד לטעמי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לצישלין כמו לכל חברה אחרת בעולם יש מוצרים ברמה יותר גבוהה ופחות גבוהה, אם אני לא טועה האנרג'י זה צמיג די פשוט שלהם ולא מהסדרות המובילות.

בארץ הרבה קונים צמיג בגלל שם בלי להבין שגם לחברות טובות לפעמים יש מוצרים נחותים יותר.

+1

מאד נכון

קובי

:-)

פורסם

אין לך מה להתבאס. הצמיגים איכותיים מאד, יחזיקו לך מעמד המון זמן\קמ"ג' ואתה מכוסה מבחינת בטיחות.

לשימושים אחרים, נכון, הם לא מיועדים.

אבל מכאן עד להתבאס המרחק גדול.

תהנה וסע בביטחה.

Winston S. Churchill -

פורסם
אין לך מה להתבאס. הצמיגים איכותיים מאד, יחזיקו לך מעמד המון זמן\קמ"ג' ואתה מכוסה מבחינת בטיחות.

לשימושים אחרים, נכון, הם לא מיועדים.

אבל מכאן עד להתבאס המרחק גדול.

תהנה וסע בביטחה.

האמירות שהאנרג'י הוא צמיג פשוט, לא מצטיין באחיזה ואוברפרייסד..

השקעתי פה מחיר די מטורף לצמיג... המחיר גם גבוה בגלל המידה והחובה בקוד מהירות V שזה יקר יותר.

לקחתי צמיג של חברה מהמובילות ומה שאפילו יותר משך אותי, זה שהצמיג צעיר וגילו פחות מ-4 חודשים ביום רכישתו.

כאילו, אף אחד פה לא שיבח אותם מי יודע מה.

כן, אני צריך לנסוע על הצמיגים, בנוחות, בבטיחות בעיקר.... מה עוד ?

ותודה לכולם :D

פורסם

יש לך ארבע שנים שקטות לחסוך כסף ולעשות מחקר שוק רציני לפני ההחלפה הבאה. :wink:

שמע, אולי תפרסם פה בפורום חלפים שאתה רוצה למכור צמיגים במצב טוב וגו'?

Winston S. Churchill -

פורסם
יש לך ארבע שנים שקטות לחסוך כסף ולעשות מחקר שוק רציני לפני ההחלפה הבאה. :wink:

שמע, אולי תפרסם פה בפורום חלפים שאתה רוצה למכור צמיגים במצב טוב וגו'?

קשה למכור דברים בישראל.

הקונה יבקש 80% הנחה כי הצמיגים משומשים. מה זה במצב טוב ? חדשים לחלוטין...

ארבע שנים ? ספק אם אני אשאר עם אוטו רכב בעוד 4 שנים....

• תוכן חדש...