Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מציעה כיום לכל רוכש רכב חדש מדגמי רנו, שלוש שנים ביטוח חובה במתנה, שלוש שנים טיפולים במתנה וכבונוס, 500 ליטר דלק/סולר במתנה. בחישוב כללי, זה בערך במקום לתת 10,000 שקל הנחה? מה שכן, חסרות האותיות הקטנות בכל הקשור בקילומטרז' וטיפולים או גיל המבוטחים (אולי בגלל זה הקליאו ללא ביטוח חובה).

את הפרטים המלאים על המבצע ניתן לקרוא כאן

פורסם

עושים הכל בכדי לשמור על מחירון "רישמי" גבוה.

הלקוחות הגדולים שלהם זה חברות הליסינג.

אם יורידו את המחירון זה יפגע קשה בליסינג שצי הרכב שלו יחטוף הפחתת ערך.

התחכמות...

אבל בתאכל'ס מי שחשב לקנות רוכש בהנחה אמיתית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רכב שאפשר לקנות אותו אחרי 3 שנים ב-70 אחוז פחות מהמחיר שלו כחדש. לא פלא שאף אחד לא רוצה לקנות, וגם עם המבצע הזה אף אחד לא ירצה לקנות.

אני אשמח אם תגבה את ההצהרות שלך ותמצא לי פלואנס 2009 ב 40K.

עד אז אתה נמצא בקטגורית הקשקשן שמעיד על רכבים שמעולם לא היו בבעלותו כפי שהודית בעצמך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עושים הכל בכדי לשמור על מחירון "רישמי" גבוה.

הלקוחות הגדולים שלהם זה חברות הליסינג.

אם יורידו את המחירון זה יפגע קשה בליסינג שצי הרכב שלו יחטוף הפחתת ערך.

התחכמות...

אבל בתאכל'ס מי שחשב לקנות רוכש בהנחה אמיתית.

דווקא קרסו משתין בקשת על חברות הליסינג. הרכבים שלו הרבה יותר זולים לקנייה ישירה ואחזקה עצמאית מאשר בליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דווקא קרסו משתין בקשת על חברות הליסינג. הרכבים שלו הרבה יותר זולים לקנייה ישירה ואחזקה עצמאית מאשר בליסינג.

אני משער שאתה יודע לגבות את דבריך בנתונים... כי זה די מוזר מה שאתה כותב.

פורסם

אני יודע כמה רצו ממני בחברות הליסינג על פלואנס וכמה על דגמים של יצרנים אחרים. הפלואנס יוצאת יותר יקרה מרכבים בסגמנט גבוה יותר (עולה קצת יותר מ C5). ממה שהבנתי מחבר שעוסק בתחום הליסינג ההנחות שקרסו נותן לחברות הליסינג נמוכות מאוד ביחס לאחרים.

אתה יכול גם להסתכל על הכבישים. אחוז נמוך יחסית מהפלואנסים נוסעים עם סממנים של חברת ליסינג ונמצאים בבעלות החברות שקנו אותם (רואים לפי חוסר מדבקות של חברת הליסינג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני יודע כמה רצו ממני בחברות הליסינג על פלואנס וכמה על דגמים של יצרנים אחרים. הפלואנס יוצאת יותר יקרה מרכבים בסגמנט גבוה יותר (עולה קצת יותר מ C5). ממה שהבנתי מחבר שעוסק בתחום הליסינג ההנחות שקרסו נותן לחברות הליסינג נמוכות מאוד ביחס לאחרים.

אתה יכול גם להסתכל על הכבישים. אחוז נמוך יחסית מהפלואנסים נוסעים עם סממנים של חברת ליסינג ונמצאים בבעלות החברות שקנו אותם (רואים לפי חוסר מדבקות של חברת הליסינג).

כאן אתה טוען כבר משהו אחר לגמרי.

מקודם אמרת "...הרכבים שלו הרבה יותר זולים לקנייה ישירה ואחזקה עצמאית מאשר בליסינג."

עכשיו אני מבין שאתה טוען שבאופן יחסי ליבואנים אחרים הוא נותן הנחה קטנה יותר לליסינג.

זה לא אותו דבר.

השאלה האם נותן לפרטי מחיר טוב יותר מאשר לליסינג. ואם כן, זה מוזר עד בלתי אפשרי...

פורסם
אני אשמח אם תגבה את ההצהרות שלך ותמצא לי פלואנס 2009 ב 40K.

עד אז אתה נמצא בקטגורית הקשקשן שמעיד על רכבים שמעולם לא היו בבעלותו כפי שהודית בעצמך.

פששש לא ידעתי שרנו משווקים רק פלואנס? מה עם המגאן והקליאו?

מגאן נסחרת ב-70 אחוז פחות מהמחירון שלה, הקליאו ב-60 אחוז(זה לפרטיות עם קילומטראג נמוך. ליוצאת ליסינג זה יהיה בערך 70 אחוז) והפלואנס זה באמת משהו יוצא דופן. אבל היי, המחירון הוא באמת המלצה בלבד, ובאמת שקשה לי להאמין שיש מישהו בארץ שישלם 5000 פחות ויקנה פלואנס במקום קורולה.

אני מבין שהייתה לך רנו, אהבת אותה, ועכשיו אתה מגן עליה בחירוף נפש. אבל אם לא היית לוקח אותה בליסינג(אם אני זוכר נכון..) וסוף התקופה היית צריך למכור אותה לבד ולא להחזיר אותה לחברה, כניראה שלא היית כזה מילטנטי.

פורסם
פששש לא ידעתי שרנו משווקים רק פלואנס? מה עם המגאן והקליאו?

מגאן נסחרת ב-70 אחוז פחות מהמחירון שלה, הקליאו ב-60 אחוז(זה לפרטיות עם קילומטראג נמוך. ליוצאת ליסינג זה יהיה בערך 70 אחוז) והפלואנס זה באמת משהו יוצא דופן. אבל היי, המחירון הוא באמת המלצה בלבד, ובאמת שקשה לי להאמין שיש מישהו בארץ שישלם 5000 פחות ויקנה פלואנס במקום קורולה.

אני מבין שהייתה לך רנו, אהבת אותה, ועכשיו אתה מגן עליה בחירוף נפש. אבל אם לא היית לוקח אותה בליסינג(אם אני זוכר נכון..) וסוף התקופה היית צריך למכור אותה לבד ולא להחזיר אותה לחברה, כניראה שלא היית כזה מילטנטי.

אתה זה שכתבת שרנו מאבדים 70% , אז בבקשה תמצא לי פלואנס , זה גם רנו לא ??

לגבי המאגאן, אחרי השחיטה שהיא עברה בפורומים על ידי אנשים שמעולם לא היתה להם מאגאן הרכב איבד מהערך שלו בצורה חדה , אבל עדין הרכב לא נמכר ב 70% ממחירו כחדש אלא יותר בכיוון של 50% ליוצאי ליסינג .

ולגבי קליאו פרטית ב 60% מהמחירון , אתה נראה לי לא מחובר , אבל אתה בוודאי מסתמך על החבר של החבר שלך שמכר אחת כזו לפני שנתים...

לא מגן על רנו , מנסה לאזן את השטויות שאתה כותב כאחד שמעולם לא הייתה לו רנו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה הקשר לזה אם הייתה לי רנו או לא?!

אני לא מדבר על הנוחות של הרכב, לא על הביצועים, ולא על האמינות. אני מדבר על ירידת ערך! מה זה שייך אם החזקתי את הרכב או לא?

בקשר לקליאו, אני לא מחובר? תיראה בכמה מציעים כזאת ביד 2(רק מציעים, אף אחד לא אומר שהיא בכלל נמכרת) מודל 2009 יד 1 עם קילומטראג' נמוך, ואז תגיד לי אם אני מנותק או מסתמך על חבר שלי.

ואפרופו חברים שלי,יש לי חבר שמנסה למכור מגאן 05 כבר קרוב לחצי שנה. הוא כבר הגיע למחיר של 18 אלף(!) ואין טלפונים.

כן כן, 18 אלף, מחיר של יצירת הפאר יונדאי גטס מאותו שנתון עם כרית אוויר אחת ובלי ABS.

פורסם

שלום.

רציתי לשאול שאלת תם-למה?

למה טויוטה סוזוקי הונדה מאזדה ואבל גם פולקסווגן פיאט ופז'ו לא עושים כאלה מבצעים?

למה רנו יצאו בפרסומות -לא רואה מוסך?

הכל מתקשר לזה שהתדמית שנוצרה למכוניות רנו היא רעה -אפילו רעה מאוד.

תדמית של מכוניות לא אמינות,תדמית של מוסכים מורשים שמחפשים לפשוט את עורו של הלקוח הנכנס אליהם.

ואולי התדמית מוגזמת? אולי אבל היא מתבססת הרי על משהו שקרה למישהו!

המחירונים גם הם צוללים מטה מול מכוניות מקבילות(גם אם זה לא 70% זה עדיין הרבה,ולך ותמכור רנו.

היבואן המכונה קרסו הבין מזמן שהוא חייב לתת סוכריות לעמישראל שיקנה רנו.

האם זה יעזור?אולי רק לאלה שאיכות הרכב לא מפריעה להם ,

או שהביקור במוסכים לא מפחיד את חשבון הבנק שלהם.

אישית-אני מעדיף את היפניות המשעממות אך המאוד אמינות שלי!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
רכב שאפשר לקנות אותו אחרי 3 שנים ב-70 אחוז פחות מהמחיר שלו כחדש. לא פלא שאף אחד לא רוצה לקנות, וגם עם המבצע הזה אף אחד לא ירצה לקנות.

בדיוק, ולראיה הכי טובה הרנו מגאן שלטעמי הם פשוט הרסו עם העיצובים הביזאריים האלו.

חידה: מה ההבדל בין רנו מגאן לרנו סניק החדשות, אני פשוט לא מצאתי כזה. (האצ'בק)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...