Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך מידע ממישהוא שמבין בסיויק.

אשכול זה הוא בהמשך לאשכול שפתחתי על זה שהאוטו מתחמם.

יש את המיכל עיבוי ויש עליו צופצ'יק כזה שמחובר עליו הצינורית ואקום לתוך המכיל עיבוי. השאלה שלי אם הוא צריך להיות אטום או לא?

כי עכשיו הוא לא האטום ממש ואני חושב שהוא מושך אוויר למערכת ובגלל זה יש לחץ בצינור. סגרתי את המיכל עיבוי חזק וזה עזר קצת.

השאלה אם הצ'ופציק הזה צריך להיות אטום? תודה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
שלום אני צריך מידע ממישהוא שמבין בסיויק.

אשכול זה הוא בהמשך לאשכול שפתחתי על זה שהאוטו מתחמם.

יש את המיכל עיבוי ויש עליו צופצ'יק כזה שמחובר עליו הצינורית ואקום לתוך המכיל עיבוי. השאלה שלי אם הוא צריך להיות אטום או לא?

כי עכשיו הוא לא האטום ממש ואני חושב שהוא מושך אוויר למערכת ובגלל זה יש לחץ בצינור. סגרתי את המיכל עיבוי חזק וזה עזר קצת.

השאלה אם הצ'ופציק הזה צריך להיות אטום? תודה רון

למה אתה מתכוון שאתה אומר צ'ופצ'יק? אם המכסה של המיכל לא אוטם מספיק טוב, החלף אותו לחדש והמשך לעקוב. אולי אתה מתכוון לצינורית הקטנה שיוצאת מהפקק ולא מחוברת לכלום - זה תקין, יש יציאה מהמיכל בצינורית קטנה שמחוברת לרדיאטור, והשנייה כאמור , באורך של כ10 סנטים, לא מחוברת לכלום ותפקידה ככל הידוע לי לרוקן נוזל מיותר באם יש ( אם אני טועה נא לתקן )

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

יש את הפקק שעל המיכל עיבוי ובאמצע הפקק יש חור שמחובר למחבר כזה והמחבר מחובר לצינורית 10 ס"מ.

המחבר שעל הפקק לא אוטם טוב. ולפי דעתי הוא חייב להיות אטום טוב כדי שהוא ימשוך את המים לרדיאטור במקרה הצורך.

והוא לא אוטם טוב ומושך אוויר במקום המים דבר שיוצר לחץ בצינור העליון ומתחמם המנוע?

הגיוני או לא?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מהפקק של מיכל העודפים יורדת צינורית פנימה לתוך המיכל?

אם כן, אז המכסה לא אמור להיות אטום.

פורסם

נראה לי שהוא פשוט מתכוון לצינורית שיורדת לרדיאטור, ולדעתו החיבור בין הצינורית לפקק לא אטום..

לא יודע עד כמה זה אמור להיות אטום אם בכלל, זה בוקי ידע לומר יותר טוב ממני.

אבל אם זה כן אמור להיות אטום וזה לא, לדעתי בכל חנות חלפים תוכל למצוא פקק + צינורית כזו, או להלביש על הצינורית בנד להידוק או משהו.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

נכון, נו זה לא מה שאמרתי? בתמונה רואים את הצינורית שיורדת לרדיאטור, והוא טוען שהחיבור בין הצינורית הזו למכסה המיכל לקוי, או שאני פשוט קשה הבנה...8)

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...