Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב להורים שלי, בני 70, לא נוסעים הרבה, קטן ובטוח בסביבות 80-100K

הם גרים בשכונה עם רחובות צרים ללא חניה פרטית כך שעדיף רכב הצ'בק קטן ולא סדאן (למרות שאני לא פוסל זאת לחלוטין)

הדגשים אותם אני מחפש הם:

א. בטיחות

ב. נוחות

ג. הצ'בק - סדאן קטן

ד. מחיר בין 80K ל 100K

ה. לא חדש

חשבתי על גולף 2010 1.6

אשמח לקבל המלצות נוספות

תודה

פורסם

בעבר היה לי גולף בליסינג מהעבודה לתקופה קצרה (חצי שנה בערך) , רכב מצויין, לא גדול מדי יציב ומתנהג מצויין. הבעיה שאומרים שהאחזקה שלו יקרה (טיפולים, חלפים וכו') אבל אני לא יודע פרטים כי כאמור שלי היה מליסינג

פורסם
סוזוקי SX4 לא גדולה מידי אך מאוד מרווחת ובונוס של ישיבה גבוה מה שמקל על הכניסה והיציאה מהרכב! התקציב שלך קרוב מאוד לאחת חדשה.

http://www.suzuki.co.il/default.asp?catid=%7B882C106C-1547-451F-98CE-7E9A9E100947%7D

מכיוון שציינתי שהבטיחות היא בעדיפות עליונה, נראה לי שזה לא יתאים לי

מבחן בטיחות של סוזוקי SX4

מבחן בטיחות של גולף

פורסם

אמי בת 58, מאלה שלא מחפשים פינוקים ושופוני, ומתחתנים עם הרכבים שלהם. ב-94 קנתה איביזה חדשה ונפרדה ממנה רק ב-2008. הרכב החדש שחיפשה היה צריך להיות ידני, ארופאי, 1.6, האצ'בק (בקיצור - סופר-מיני).

היה קשה אבל שכנעתי אותה שגם יפנים יודעים לבנות רכבים והיא הלכה על B3 ידנית. מבחינתה אפילו חלונות החשמל היה בונוס מיותר.

לאחר שהשביתה את ה-B3 בתאונה החלטתי לשכנע אותה שגם גיר אוטומטי זו המצאה שהוכיחה את עצמה.

בסופו של דבר היא נתנה העדפתה ל-NISSAN NOTE חדשה שעלתה לה 110K ש"ח על הכביש, ברמת הגיבור הגבוהה יותר.

נכון שהרכב מתיישן ושבמבחני הריסוק בעבר קיבל 4 כוכבים אבל בימינו הוא מצוייד ב-6 כריות אויר, EBD, ESP, BAS ו-ABS כמובן, בקרת שיוט, הגה מצופה עור, שליטה מההגה על המערכת ודיבורית הבלוטות' המובנית, פנסי ערפל קידמיים וחיישני רוורס... יש גם שקע 12V בתא המטען ואאל"ט גם ליושבים מאחור. בנוסף שקע USB ו-AUX.

המושבים נוחים מאוד (היא סובלת מפריצות דיסק וכו'..), החומרים סבירים (החלק העליון של הדש-בורד רך) המרווח הפנימי מעולה והשימושיות פשוט מנצחת - הספסל האחורי נע קדימה ואחורה על מסילה כמו המושבים הקידמיים ומאפשר להגדיל את מרווח הסלון על חשבון תא המטען ולהיפך. שימושי מאוד בהובלת נכדים וכד'...

למי שלא יודע - ב-B3 יש תא מטען מגוחך, המרווח בפנים לא גדול במיוחד והמרכב ארוך יחסית (חזית בעיקר).

פשוט מפתיע איך רכב שתופס פחות מקום בחניה נותן בהרבה יותר ובמחיר סביר.

ההרכבה בבריטניה אגב, אם יש לכך חשיבות.

ממליץ לבחון.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ה-SX4 רעיון מצויין - בגלל מבנהו הגבוה הכניסה והיציאה נוחות מאוד. אפשר להשיגו בדגם הצ'בק נאה או בדגם סדאן עם תא מטען ענק - בהתאם לצורכיכם.

מבחן הריסוק של ה-SX4 הוא מ-2006 כאשר חלק מהנקוות ירדו בגלל "שקיעה" לתוך כרית האויר (כנראה משהו משמעותי) וחלק בגלל שטויות כמו מדבקות אזהרה למושבי תינוקות. מכל מקום - מדגם עבר מאז שדרוג ואיני יודע איזה שינויים בטיחותיים הוכנסו בו.

ועוד יתרון של דגם זה - פנמי שבועיים - שלושה פורסם כי יש עליו מבצע והוא נמכר ב-100K. אני מניח שמדוברכ בדגם הבסיסי (GLA) אבל בד"כ ההפרש בינו לבין ה-GLX זניח, ואם המבצע בתוקף תשיגו רכב חדש, אמין מאוד, נוח לכניסה, ישיבה ויציאה ועם 3 שנות אחריות יבואן. החסרונות - מחסור בכוכב NCAP אחד (לדגם 2006!), מתלים נוקשים ועיצוב לא מצודד ראשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...