Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

היום ביקרתי במוסך "פליקס" תל אביב , במטרה לעשות את הטיפול הראשון לרכבי האהוב, זאת לרגל שנה להולדתו.

אכן סיבה למסיבה- :bday:.

נציג השרות אשר קיבל אותי הוא רפי אילוז התותח, כל מפגש אתו זה תענוג, אין שאלה שנשארת ללא מענה מקצועי ואדיב.

לא ארחיב אודות הטיפול הראשון ברכב, החלפת שמן זה לא עניין מעניין במיוחד; מה שכן מעניין אלה הן עדכוני התוכנה למנוע

TSI 1.2 , גיר DSG7 וכמובן הרכבת דסקית מרווח לטורבו על פי הוראות יצרן (כמובן שנעשה במסגרת האחריות).

ביציאתי מהמוסך ואחרי נסיעה קצרה במטרה להביא את המנוע לטמפרטורת עבודה התחלתי לגשש מה השתנה אחרי העדכונים והרכבת הדסקית המסתורית...

התוצאות מעניינות:

1. לעיטים לאחר הגעה למהירות שיוט בסביבות ה- 100 קמ"ש הייתה מורגשת מן דעיכה או החנקות רגעית בכוח המנוע, לאחר הרכבת הספייסר ( דסקית מרווח בעברית) התופעה נעלמה כלא הייתה. הרכב מגיב יפה מאוד לדוושת הגז גם במהירויות גבוהות.

2. עדכוני התכנה למנוע וגיר שיפרו לטובה את התגובות של הרכב. אין יותר השהייה מעצבנת בתחילת נסיעה, אין יותר חבטות בגיר אחרי מעבר מהיר בין גז לברקס ואין יותר השהייה במעבר בין דרייב לרוורס.

המנוע מרגיש יותר חיי, פחות חנוק ואפילו נהנה מצליל גרגור יפה גם בהילוך D (צליל שעד היום התקבל רק במעבר להילוך ספורט S).

בינתיים אני מאוד מרוצה מהשינויים שנעשו בתכנה ובטורבו, לדעתי הם רק הוסיפו לחוויית הנהיגה בפולו שלי.

צריכת הדלק עוד לא נבדקה לאחר השינויים- עדכונים בהמשך ! :-D

זמין 8)

פורסם

איש,

לאחר כ-3000 ק"מ עם הדיסקית ועדכון התוכנה, אין ספק שהמנוע מרגיש בשרני ובעל כושר נשימה עדיף - בעיקר מעלה (ובהילוך 6 - ידני). לא הבחנתי בשיפור כזה או אחר בצריכת הדלק - נותרה כשהייתה.

לפאביה / פולו ואיביזה יש צליל שונה משל היטי 1.2TSI - לא ברור לי אם זה נוצר בכוונה תחילה, או כי ליטי מערכת פליטה שונה מעט - כך או כך הצליל לא השתנה (מגרגר שכזה), רק זכה בצליל גדישה ופריקה מוחשיים משמעותית מבעבר. בעיקר במנהרות :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חברים מה שלומכם !

היום ביקרתי במוסך "פליקס" תל אביב , במטרה לעשות את הטיפול הראשון לרכבי האהוב, זאת לרגל שנה להולדתו.

אכן סיבה למסיבה- :bday:.

נציג השרות אשר קיבל אותי הוא רפי אילוז התותח, כל מפגש אתו זה תענוג, אין שאלה שנשארת ללא מענה מקצועי ואדיב.

:-D

חן חן :-P

אני שמח שנהנית מהשירות.

אבי וייזל, סמנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם
האם זה שדרוג שנדרש בכל מנועי ה-TSI או רק ב-1.2?

אך ורק 1.2TSI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממה שהבנתי במוסך, השדרוג הספציפי הזה ( כולל עדכוני תכנה לגיר ולמנוע+ דסקית מרווח לטורבו) נעשה נכון להיום אך ורק למנועי TSI 1.2.

ואני חשבתי לשים צ'יפ...עזבו בשביל מה !

היום קיבלתי BOOST למנוע ישר מהתנור הגרמני .:evilbat:

זמין 8)

פורסם

^ חשבתי על זה, עד שראיתי שכל פולו GTI שיש ביד שתיים נמכר עקב שלילת רשיון :lol:.

נראה לי אני אשאר אם ה - 105 סוסים שלי ואחיה איתם בשלום ורוגע 8).

זמין 8)

פורסם

^ זאת מן דסקית שייבה כזאת גדולה, מזכירה את הדסקיות שיושבות בין בורג לאום אבל בגדול.

אני לא ממש יודע מה הפונקציה המכאנית המדוייקת שלה, גם אני אשמח להסבר מפורט בנושא...

איפה רון כשצריכים אותו 8).

זמין 8)

פורסם
^ זאת מן דסקית שייבה כזאת גדולה, מזכירה את הדסקיות שיושבות בין בורג לאום אבל בגדול.

אני לא ממש יודע מה הפונקציה המכאנית המדוייקת שלה, גם אני אשמח להסבר מפורט בנושא...

איפה רון כשצריכים אותו 8).

אבל אתה טוען שלאחר הרכבת הדיסקית כל לחיצה על הגז מורגשת יותר?

פורסם

אכן מורגשת יותר !

לפני השדרוג הייתי חייב להעביר ל הילוך ספורט S כדי להימנע מהשהייה בין הלחיצה על הגז עד לתגובת המנוע.

אחרי השדרוג כל לחיצה על הגז ישר מתורגמת לכוח זמין ללא השהייה.

ממש תענוג !

זמין 8)

פורסם

שים כבר את הצי'פ הזה אתה לא מבין שזה הופך את הרכב הזה לאוטו ספורט לכל דבר ? שים לו גם פילטר , יש שם צליל מדהים

• תוכן חדש...