Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי, גם לי חתכו צמיגים לפני איזה 3 שנים בדרום תל אביב. החניתי את הרכב על המדרכה בסביבות 1 בלילה ( הלכתי למועדון ) ואיך שאני חוזר אני רואה פינצ'רו לי שני צמיגים. מתברר שהחניתי במקום שהוא כניסה ויציאה לחניה, אבל הרכב שלי לא חסם שום כניסה או יציאה, פשוט הוא היה דבוק לצד של היציאה, כל הרכבים שנכנסו לחניה גם יצאו משם. אבל מישהו שם התעצבן שגרמתי לצפיפות קצת, חתך לי שני צמיגים ונסע לדרכו ועוד לחשוב שהחלפתי גלגל אחד בהתחלה כי לא שמתי לב שחתכו לי שני גלגלים.

מזלי שזה היה פיאט פונטו וכל גלגל עולה 200 שקל :-) .

 

אני נגד לקחת את החוק בידיים, ובכלל מי קובע שלחתוך 4 צמידים זה העונש ? אולי אבן בשמשה הקדמית ? אולי ככה הם ' ילמדו ' לקח ? אולי זה גם לחתוך צמיגים גם אבן בשמשה הקדמית וגם לגנוב את המערכת ? ככה בטוח נלמד אותם לקח !

זה בריונות לשמה ! זה התנהגות מכוערת ומגעילה !

נכון שיש בעיה עם פינוי הרכבים שחוסמים את החניות אבל אי אפשר לקחת את החוק לידיים. בכלל אני לא מבין את העיריות, הם מסתובבים שעות על גבי שעות בתוך העיר בשביל לגרור מכוניות ולעשות כסף על אזרח מסכן שחנה על חצי אדום לבן חצי כחול לבן, אבל שמישהו מתקשר לעירייה להגיד להם שמישהו חנה שלא כצורך ולבוא לגרור אותו ? לאאאא זה יקח ימים .

אוטו-מאניה :-)

  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במדינה מתוקנת, אם חתכו לפיור את הצמיגים, וברור כשמש מי עשה זאת, גם אם אין הוכחה מוצקת בצורת צילומי מעקב, השופט היה צריך לפסוק פיצויים לטובתו.

 

תנוח דעתך, הוא כנראה יפסוק (אם תוגש כזו תביעה). הוא אולי יגיד שהיה אשם תורם (שזו דוקטרינה מאותו תחום נזיקי של "הדבר מדבר בעד עצמו") ולכן יפסוק רק חלק מהסכום, אבל יפסוק. כמובן שאני לא צופה נסתרות, אבל ניסיון של מעל לעשר שנים מלמד אותך משהו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נו מה, נלך לצפות בדיון? :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

 

 

סטינג, אני מניח שבמקרה שהיו עושים לבתך הקטנה שמנסה להרדם רעש מתחת לחלון,ומכיון שהמשטרה/פיקוח עירוני לא יטפלו בזה ממילא, היית יורד למרעישים ואחרי דין ודברים היית אולי גם נוגח בפרצופו של אותו מרעיש חוצפן?

כי אני לא צריך לספר לך איך זה עלול ,חו"ח להסתיים.

אתה יכול להבין "מאיפה בא" הזעם של אותו ויכמן ז"ל?

בטוח שכן,גם אני יכול להבין,יש לי שני ילדים קטנים (ואני מעדיף לראות אותם גדלים)

תקרא את הודעה מס' 11 בשרשור הזה.

 

תאמינו לי אנשים צעירים, אני לא סתם טרחן כזה בנושא אלימות.

אין מצב לפתור בעיות בשיטה אנרכיסטית. יש חוק, ויש אנשים שאמורים לאכוף אותו.

אם הם לא עושים את עבודתם נאמנה, צריך לצאת לרחובות ולדאוג שזה ישתנה, בדיוק כמו עם מחירי הקוטג'.

לקחת את החוק לידיים לא נגמר טוב אף פעם.

 

ולצרף את שתי התגובות שציטטתי לסיכום אחד-

במדינה מתוקנת, תוך רבע שעה היה מגיע גרר עירוני ומעיף את הגולף המצוחצחת של פיור לחניון העירוני. ואז לא היה צורך לחתוך לו את הצמיגים.

במדינה מתוקנת, אם חתכו לפיור את הצמיגים, וברור כשמש מי עשה זאת, גם אם אין הוכחה מוצקת בצורת צילומי מעקב, השופט היה צריך לפסוק פיצויים לטובתו.

 

שמעת אותי מעודד או תומך באלימות ובלקיחת החוק לידיים באיזושהי צורה בהודעה שלי?

אם כבר ההפך הוא הנכון.

פורסם
אני חייב לציין שאני מאוד מופתע בחלק מהתגובות כאן, אתם נותנים לגיטימציה להשחתה של רכוש כאילו מדובר באקט נורמטיבי וברור מאליו, השאלה אם תהיו גיבורים לשם שינוי באירוע דומה שאתם תהיו שותפים בו. אפילו אם הייתי חוסם את החניה במודע, לקחת סכין ולדקור את הגלגלים זה לא דבר של מה בכך.

החניה שחסמתי היתה ריקה מכל רכב, כמובן שזאת לא סיבה מוצדקת לחסום את החניה אבל זה אומר משהו על הבנאדם שלקח את החוק לידיים והרס לי את הצמיגים כי היתה לו כביכול סיבה "מוצדקת".

 

לשלם על הטעות שעשיתי? איזו גישה תבוסתנית ושלילית מי ישמע יש חוק שמתיר על השחתת רכוש במקרה של חסימת חניה, אני בטוח שאם תהיה עד לאירוע פלילי התגובה שלך תהיה "לא ראיתי,לא שמעתי", הרי בשביל מה להסתבך? בסה"כ היית במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.

 

אני אנסה לעשות את המקסימום כדי לקבל את הפיצוי על הנזק שנגרם, עצם העובדה שלאותו משחית יהיה אזכור במשטרה בנוגע לתקרית יכולה לעזור למישהו אחר שיוכל להיקלע לאותו מצב עם אותו בנאדם.

 

קניתי צמיגים חדשים של dunlop, בעל הפנצ'ריה חבר מהמילואים וזאת הסיבה למחיר הזול.

אני מופתע שאתה מופתע, בעצם לא כל כך.

הייתי במצבך והייתי גם במצב השני, שלי חוסמים חנייה. בשני המצבים תחושת הנקם על העוול שנגרם לך בוערת להרבה זמן.

איתרע מזלך ונפלת על עבריין שגם לימד אותך שיעור קטן.

מנסיוני, אתה תבזבז זמן יקר בניסיון לקבל את כספך, גם אם לא היית אשם בחסימת חניה אלא סתם היו חותכים לך את הצמיגים, הסיכויים שלך לקבל צדק א פיצוי היו שואפים לאפס בלי עדי ראיה.

 

אולי תוכל להתנחם בעובדה שאתה עושה מילואים ושלא תהיה פעם הבאה כי אני בטוח שכבר תשם לב איפה אתה חונה.

פורסם

הנה עוד אחד שמבחינתו זה שיעור קטן, לא רוצה לאחל לך שחס וחלילה תחתוך מישהו בכביש או תשים תאוטו שלך במקום הלא נכון ואז השיעור הקטן שלך יהיה בבית החולים במקרה הטוב או בגן עדן. ומה היה קורה אם בעל הרכב בדיוק היה מגיע בזמן שאותו מורה שלך נותן הרצאה בצמיג השלישי , מעניין לשמוע מה הייתה אז התגובות ליד הרכב, אני מנחש שהסכין או הכלי החד היה בגוף של התלמיד שאוהב רכבים גרמניים.

לא מאחל לכל המגיבים פה לעבור שיעור אחרון בעולם הזה בגלל חסימת חניה.

בעל הגולף מאוד מעניין מה היית עושה אם הייתה תופס אותו על חם?

החיים הם כמו....

פורסם
תנוח דעתך, הוא כנראה יפסוק (אם תוגש כזו תביעה). הוא אולי יגיד שהיה אשם תורם (שזו דוקטרינה מאותו תחום נזיקי של "הדבר מדבר בעד עצמו") ולכן יפסוק רק חלק מהסכום, אבל יפסוק. כמובן שאני לא צופה נסתרות, אבל ניסיון של מעל לעשר שנים מלמד אותך משהו ;-)

 

הדיירים יטענו שלא רק שהם לא היו בעיר באותו היום (ולראיה יביאו את עדותה של הדודה שאותה ביקרו), אלא שככל הנראה התובע בכלל חנה ליד בית אחר והדיירים ההם (שכבר לא ידוע מי הם) אחראים לנזק.

עוד הם יטענו שהתובע היה נסער בעת שגילה את הנזק, לא תיעד את האירוע ועכשיו הוא נטפל אליהם כשבפועל הוא בכלל לא זוכר מול איזה בית הוא חנה.

כמו כן הם יבקשו פיצוים בשל ביטול הזמן שנגרם להם על לא עוול בכפם.

 

 

לדעתי פותח השרשור יאלץ לשאת גם בהוצאה הזו.

פורסם
הנה עוד אחד שמבחינתו זה שיעור קטן, לא רוצה לאחל לך שחס וחלילה תחתוך מישהו בכביש או תשים תאוטו שלך במקום הלא נכון ואז השיעור הקטן שלך יהיה בבית החולים במקרה הטוב או בגן עדן. ומה היה קורה אם בעל הרכב בדיוק היה מגיע בזמן שאותו מורה שלך נותן הרצאה בצמיג השלישי , מעניין לשמוע מה הייתה אז התגובות ליד הרכב, אני מנחש שהסכין או הכלי החד היה בגוף של התלמיד שאוהב רכבים גרמניים.

לא מאחל לכל המגיבים פה לעבור שיעור אחרון בעולם הזה בגלל חסימת חניה.

בעל הגולף מאוד מעניין מה היית עושה אם הייתה תופס אותו על חם?

האמת שזה לא שיעור קטן אלא שיעור בינוני ואת השיעורים שאתה מזכיר אני כבר עברתי ואני נזהר.

כל החיים לומדים ואנחנו לא חיים בשוויץ ואם אתה חוסם חנייה של מישהו, המישהו הזה עלול לגרום לך לזנקים לרכב או לגוף...

אז כן, זה ועוד איך שיעור, כמו למשל שיעור שלמדנו שלהתווכח על מקום חנייה יכול להסתיים ברצח, לעשות תנועה למשהו בכביש יכול להסתיים שאתה עם הרכב בתעלה בצד הכביש...כל אלו הם שיעורים של החיים ועל המקום בו אתה חי.

 

עכשיו, או שאתה לומד את השיעור או שאתה משיג לך סנצ'ו פנצ'ה על חמור שיצעד לצידך ורץ לשנות את העולם.

פורסם

אותו בעל חניה, שבינינו, כולנו היינו רוצים לעשות לך אותו הדבר אם היינו במקומו

 

שלא תבין אותי לא נכון, לאותו אדם מגיע עונש ללא ספק, ואני מאחל לך שתמצא אותו ותמצה איתו את הדין. אבל אני בהחלט יכול להבין מאיפה הוא בא.

 

אולי בשבילך שיחתכו לך את הצמיגים זה worst case scenario, אבל אני מכיר כאלה שלא היו מסתפקים לך רק באוטו.

 

 

שמעת אותי מעודד או תומך באלימות ובלקיחת החוק לידיים באיזושהי צורה בהודעה שלי?

אם כבר ההפך הוא הנכון.

 

בשלושה מקומות.

מצ"ב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

פורסם

פגשתי את אחד מבעלי הבית ולפי התגובה שלו לא צריך להיות גאון בשביל להבין מי אחראי לונדליזם.

מדובר על ילד שנראה בערך בגיל 17-19, אחרי שעצרתי אותו ושאלתי מה מי מו, הוא ענה לי בצורה כ"כ ברברית שרציתי באותו רגע מתוך אינסטינקט לפרוק עליו בצורה פיזית את כל העצבים שהיו לי באותו רגע, הוא ענה לי ואני מצטט "אני לא יודע מי עשה את זה, אבל אם הייתי צריך להוציא את האופנוע לא הייתי מפנצ'ר את הגלגלים אלא שובר את כל האוטו".

 

אני כבר הגשתי תלונה במשטרה, אני לא יודע על מה אתם מתבססים בצורה כ"כ נחרצת שאין סיכוי אם לא נתקלתם במקרה זהה.

בכל אופן, אני מתכוון ללכת כמה רחוק שאפשר על מנת למצות את הדין.

לפי התאוריה של חלק מכם אני צריך לשתוק וללמוד את הלקח, אני מתנצל שאותי חינכו בצורה קצת שונה.. היום אותו עבריין קטן דקר לי את הגלגלים ויצא זכאי כי ויתרו לו ובפעם הבאה הוא יחשוב שמותר לו גם לדקור בנאדם.

 

לאן הגענו שאנשים כאן יוצאים מנקודת הנחה שזה הגיוני ונורמלי (אפילו מתוך עצבנות) לקחת סכין ולדקור גלגלים ולא משנה בכלל מה הסיבה,

אתם מצד אחד אומרים שזה מוגזם אבל מצד שני טוענים שזה לגיטימי כי בכל זאת אולי הבנאדם איחר לעבודה, אוי ואבוי.

פורסם
בשלושה מקומות.

מצ"ב.

 

משום מה בחרת להתעלם ממה שרשמתי בסוגריים למרות שהדגשתי את זה בהבלטה ובקו תחתון.

 

אם אתה רואה בדברים האלה תמיכה או עידוד לאלימות, הבעיה היא אצלך, לא אצלי.

פורסם

בהצלחה, אבל אל תשכח לעדכן מתי סוגרים את התיק מחוסר עניין לציבור

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

לפי התאוריה של חלק מכם אני צריך לשתוק וללמוד את הלקח, אני מתנצל שאותי חינכו בצורה קצת שונה.. היום אותו עבריין קטן דקר לי את הגלגלים ויצא זכאי כי ויתרו לו ובפעם הבאה הוא יחשוב שמותר לו גם לדקור בנאדם.

 

אני אישית מעדיף שיחתכו לי הצמיגים ושלא יחתכו לי את הפרצוף, גם אם זה אומר לותר לאותו עבריין כדי שאני לא אצטרך לראות אותו יותר בחיים שלי. היום אתה כבר לא יכול לדעת עם מי אתה מתעסק ועד כמה הוא מסוכן. אבל זאת רק הדעה שלי.

כמו שאמרתי באחת ההודעות הקודמות שלי, אני מקווה שכן תמצא את אותו אדם ותמצה איתו את הדין, אבל ההצעות שנתנו לך כאן לחזור ולעשות את אותו המעשה רק עם מצלמה ו/או לתפוס אותו על חם, בעיני זו חלמאות לשמה.

 

לאן הגענו שאנשים כאן יוצאים מנקודת הנחה שזה הגיוני ונורמלי (אפילו מתוך עצבנות) לקחת סכין ולדקור גלגלים ולא משנה בכלל מה הסיבה

 

אף אחד כאן לא אומר שזה נורמלי, אבל מספיק להריץ כאן חיפוש בפורום תחת "חסמו לי את החניה" בשביל להבין כמה הנושא הזה לא פשוט (בלשון המעטה), ועד כמה הצד השני של בעלי החנייה, עומד חסר אונים מול אוזלת היד של נציגי החוק.

האם זה אומר שמותר לקחת את החוק לידיים? מובן שלא.

כמה פעמים חזרתי הבייתה בשעת לילה מאוחרת אחרי נסיעה ארוכה כדי לגלות שרכב זר חוסם לי את החנייה לבית ומצריך אותי לעשות סיבוב שלם (אני גר ברחוב חד סיטרי) כדי למצוא חניה וסוף סוף לשים את הראש במיטה.

באותו רגע רציתי לעשות דברים נוראיים לאוטו של בעל הרכב (שלא נדבר על בעל הרכב עצמו), ממש לא עניין אותי מה הסיבה שהוא בחר בקלות ראש להעביד אותי שעות נוספות באמצע הלילה, ואם זה היה בכוונה או לא.

אבל אפילו פתק לא השארתי לו. למרות שרציתי להשאיר לו מזכרת שהוא לא ישכח.

תקרא לי פחדן, אבל אני לא יודע מול מי אני עומד ואני לא מכיר אותו. הוא לעומתי, יודע איפה אני גר ואיפה הרכב שלי חונה.

אז לפעמים אני מעדיף לשים את הכבוד שלי בצד, בשביל שלא יגרם לי נזק בנפש או ברכוש.

במדינה שרוצחים אותך בגלל סיגריה, או בגלל שביקשת שיפסיקו להרעיש, שווה לחשוב פעמיים על כל דבר שאתה עושה.

זאת הדעה שלי, בכל אופן.

 

אני לא אומר לך לוותר לאותו בעל חניה, אבל קח בחשבון שאותו עבריין קטן או סתם איש חמום מוח ייתכן והוא מסוגל ליותר מרק לחתוך צמיגים, ואתה כבר נוכחת עד כמה הוא נקמן.

לי אין אמונה בנציגי החוק, ואני לא מאמין ביכולת או ברצון שלהם להגן עלי. אני פשוט מעדיף להימנע מלכתחילה מעימותים כדי לא להגיע לסיטואציות לא נעימות. זה עצוב, אבל זה המצב בארץ היום. משטרה אימפוטנטית שאינה יכולה לטפל אפילו בבני נוער שמסתובבים עם סכינים ואלכוהול ועושים רעש מתחת לבתים של אנשים, אני בספק עד כמה היא יכול לטפל בעבריינים "אמיתיים". בקיצור, אל תתלה את תקוותך בכחולי המדים.

 

שוב, אני לא אומר לך לוותר לאותו עבריין, ובאמת שאין לי מושג מה הייתי עושה לו הייתי במקומך, כי לא הייתי במצב כזה, ואין לי זכות לשפוט אותך.

כל מה שאני אומר, זה שתחשוב פעמיים על כל צעד שאתה עושה. וזה גם ישרת אותך בעתיד. כי כמו שכבר נוכחת, היום אפילו תשומת לב לא מספיקה לדבר פעוט כמו חנייה, עלולה להסתיים בתוצאות הרסניות.

פורסם
זה מאוד נוח להתייחס לחוקה מתי שנוח לך, ואם כבר בחוקים עסקינן.. לפי חוקי התעבורה אני צריך לשלם קנס של 250 ש"ח.

 

האם אתה יכול בבקשה למצוא בשבילי את החוק שמתיר לבעל החניה לקחת סכין ולדקור את הגלגלים של הרכב החוסם? אני פשוט מתקשה למצוא את החוק הזה.

למרות שחלק מהתגובות כאן אטומות, אני עדיין לא מאחל לכם להיקלע לסיטואציה כזאת, אבל אם בכל זאת תגלו את הרכב שלכם ביום מן הימים מפורק לחתיכות לפחות תהיו שלמים ותאשימו את עצמכם שזה יפה.

 

קודם כל, כמו שענו לך כבר, אסור לחתוך צמיגים וגם אסור לחנות במקום אסור. אני מניח שאם היה עובר שוטר ותופס את הבחור הוא היה נכנס למעצר, מקבל תיק במשטרה ובסוף משלם הרבה יותר ממה שאתה שילמת על הצמיגים (בשל העבירה החמורה יותר).

 

מצחיק אותי שאתה לוקח כהגיוני את העבירה שלך על החוק וכלא הגיוני את העבירה על החוק, זה מזכיר לי אנשים שמרשים לעצמם לנסוע 120 קמ"ש וכועסים על מי שנוסע 150 קמ"ש. מבחינתי - ברגע שעברת על החוק איבדת את הזכות להטיף למישהו אחר שעובר על החוק...

 

באופן כללי אני נגד אלימות ונגד נזק, במיוחד שלבעל החניה המצב תמיד יותר קשה כי יודעים איפה הוא נמצא וקל יותר לגרום לו נזק. עדיין זכורות לי שתי מקרים שבהם גרמתי נזק במתכוון, בראשון היה רכב שחסם גוש שלם בחניון ביציאה לסיני, היה המון המולה, 5 רכבים שנחסמו ואף זכר לבעל הרכב. לקחנו אבן, שברנו את החלון והובלנו את הרכב למקום בו הוא לא יחסום אף אחד - אין לי שום חרטה על המעשה - הנהג גנב את הזמן של 5 אנשים שונים ויכול להיות שהוא היה חוזר רק עוד 5 שעות (היינו מעל חצי שעה במקום) עדיף שיגנבו לו את השעתיים של ללכת ולתקן - או את ה 600 ש"ח תיקון חלון.

בפעם השניה חסם רכב את אישתי כשהיא הייתה חייבת לנסוע לרופא עם הילד. ניסינו לחלץ את הרכב, לעלות למדרכה אבל לא היה שום מפלט. הוצאנו לרכב השני את האוויר כדי שיהנה מהחלפת גלגל לרזורבי והחלפה חזרה לאחר הניפוח. שוב - שום חרטות.

 

במקרה שלך הוא מצב שאליו אני לא הייתי מגיע, אבל אני לא יכול לומר שלא מגיע לך עונש. הרי העירייה לא הייתה מגיעה וגם המשטרה לא תתן דוחות (מניסיון אישי רב לצערי) והכל בנימוק שמדובר על חניה פרטית ושטח פרטי. כבר יצא לי לפספס אירועים, להמתין חצי שעה (פלוס מספר שיחות למשטרה) וליאלץ להזמין מונית או לבקש שיאספו אותי. אז אתה יכול לבכות ש"העונש" שקיבלת חמור, אבל אתה החלטת לעבור על החוק - אל תתלונן שהצד השני הצטרף לדעתך.

 

נ.ב אני לא מכיר שופט שיחליט להרשיע מישהו ללא הוכחות מספקות. אם לפחות היית מנסה להוציא טביעות אצבעות אולי היה לך סיכוי. מערכת הצדק איינה עובדת על שמירת הצדק אלה על שמירת החוק, והחוק קובע כי כל בן אדם מוגדר זכאי עד שהוכחה אשמתו.


×
×
  • תוכן חדש...