Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה תחתונה, קניתי אייפד 3, וזה שהם מכריחים שאני ארשם באתר שלהם בשביל להוריד משחקים פשוט תהליך מעצבן ומגעיל.

שונא את החברה הזו.

עם הסמסונג גלקסי 2, הדלקתי והורדתי. כמה פשוט ככה נוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני ממש לא הסניגור של אפל, אבל גם באנדרויד - ללא Google account המכשיר שלך די חסר ערך.

אז קצת פרופורציה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אל תשכח שאתה לא חייב להכניס פרטי כרטיס אשראי, תירשם דרך אפליקציה חינמית ואז תוכל לבחור באופציה NONE כשתישאל לגבי אמצעי תשלום.

אם יש משהו שאתה כן צריך להתבאס ממנו, זה שאין כרגע פריצה למכשיר הזה. אבל עובדים על זה!

Stay Dirty

פורסם
שורה תחתונה, קניתי אייפד 3, וזה שהם מכריחים שאני ארשם באתר שלהם בשביל להוריד משחקים פשוט תהליך מעצבן ומגעיל.

שונא את החברה הזו.

זה כי היה לך חשבון GMAIL - אבל אם באותה מידה היה לך חשבון ICLOUD לא היית מתלונן.

פורסם

שונא את החברה הזו.

כוX אXא שלהם ! תחזיר להם את האייפד ותקנה סלט מטבוחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים,

אין לי מושג על מה שאתם מדברים למעט עניין הסלט מטבוחה.

קיבלתי את הטלפון, ואחרי דקה היו עליו משחקים. אני לא זוכר תהליך ארוך ומייגע שכזה, אני לא זוכר שמישהו ביקש ממני כרטיס אשראי, וזה לא היה בשנת 1983 - זה היה לפני 7 חודשים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה באותו המצב הגרוע, ואני לא ציני, שאני נמצא בו.

גם לי יש גלקסי כסלולרי וקיבלתי במתנה אייפד והשילוב הוא גרוע.

למרות שאני נוטה לאנדרואיד, אני מצליח לראות את היתרונות של אפל, אבל החשוב הוא להצמד למערכת אחת, שהנייד והטאבלט יהיו מאותה המשפחה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שי, אפילו לא חשבתי על זה...כולה רציתי להוריד משחקים לילד, ומצאתי את העצמי שולף שוב את כרטיס האשראי.

שונא אותם.

לשעבר:

פורסם

שונא את החברה הזו.

.

מה זה מפריע לך שהם שומרים את כרטיס האשראי שלך?

אם אתה רוצה לקנות משהו אתה פותח את ITUNES וקונה מה שאתה רוצה בלי שום בעיות וסיפורים.

מערכת ההפעלה כי ידידותית שיצאה אי פעם.

עם אנדרוייד יהיה לך הרבה יותר קשה להוריד משחקים לילדים, יהיה להם פחות כיף לשחק עם המשחקים והם לא יצליחו לתפעל את מערכת ההפעלה לבד.

אייל

פורסם
אני ממש לא הסניגור של אפל, אבל גם באנדרויד - ללא Google account המכשיר שלך די חסר ערך.

אז קצת פרופורציה.

אתה תמיד יכול להוריד משחקים ואפליקציות שלא דרך המרקט.

מה שכן, האפליקציות הכי שימושיות כבר זמינות במרחק קליק וחצי, וכבר יש לך חשבון ג'ימייל גם ככה, אז אתה פחות שם לב לזה.

נ.ב. אתה יכול לפתוח חשבון באפסטור גם בלי אשראי, ואם לא בא לך לפתוח חשבון, תמיד (או לא תמיד) יש סידיה ואינסטלוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם אנדרוייד יהיה לך הרבה יותר קשה להוריד משחקים לילדים, יהיה להם פחות כיף לשחק עם המשחקים והם לא יצליחו לתפעל את מערכת ההפעלה לבד.

Pardon my french... אבל מה אתה מז@#ן את השכל?

זה שלך יותר קשה להוריד משחקים, או שפחות כיף לך לשחק במשחקים או שאתה לא מצליח לתפעל את מערכת ההפעלה לבד, זה לא אומר שמישהו אחר (גם לא ילדים) יחווה חוויה דומה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לאחיין בן ה-10 שלי יש אייפאד, ובפעם הראשונה שהוא ראה את הטאבלט אנדרואיד שלי הוא השתלט עליו בלי שום בעיה בשניות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...