Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לנושא הזה

קניתי רכב חדש לפני חודש, מדובר בסיאט איביזה רפרנס 2012, לפני שבועיים התקנתי חישוקי מגניזיום GTI (בטח לא מקורי)

היום נסעתי על כביש 6 במהירות 100-120 והרגשתי שיש רעידה בהגה שמתחילה במהירות של כמעט 80 ומחמירה ככל שהמהירות עולה, יחד עם סטיה בהגה לצד ימין שבטוח לא היתה קודם, גם הרעידה הזאת לא היתה קודם.

התקשרתי היום למקום שקניתי ממנו והוא טוען שהכל יסתדר ורק צריך לגשת אליו ולעשות איזון למרות שעשה איזון אחרי התקנה ראשונה.

יש לי את החשבונית והכל מסודר, עכשיו מה אני צריך לעשות, כבר לא עבר חודש והתחיל ההגה לרעוד, מה קורה אחרי שנה

האם אני צריך לבקש להחזיר את הגנטים ולקבל את כל הכסף בחזרה (מדובר על רק שבועיים) או לנסות עוד פעם את האיזון הזה ולראות? מה קןרה הפעם הבאה אם יש פנצר, צריך לחזור על כל האיזון או מה ?

אם אפשר לעזור בנושא הזה, אני מודה לכם

פורסם

גם אני קניתי איביזה רפרנס 2012 ומעוניין להתקין חישוקים קלים.

מה התקנת בדיוק, היכן וכמה עלה??

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קניתי מיבואן שפרסם בפורום הזה הרבה..... לא יודע אם כדאי לפרסם את השם שלו אחרי הבעיות האלה

מבחינת האיזון, הבעיה שכבר עשה איזון אחרי התקנה וככל הנראה הוא לא יודע איך לעשות איזון אז מה הטעם לחזור אליו עוד פעם.

מישהו אמר לי שצריך איזון עם מכשיר משוכלל כזה ולא מכשיר רגיל ישן

מה לגבי אחרי פנצ"ר ?

פורסם
שלום חברה

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לנושא הזה

קניתי רכב חדש לפני חודש, מדובר בסיאט איביזה רפרנס 2012, לפני שבועיים התקנתי חישוקי מגניזיום GTI (בטח לא מקורי)

היום נסעתי על כביש 6 במהירות 100-120 והרגשתי שיש רעידה בהגה שמתחילה במהירות של כמעט 80 ומחמירה ככל שהמהירות עולה, יחד עם סטיה בהגה לצד ימין שבטוח לא היתה קודם, גם הרעידה הזאת לא היתה קודם.

התקשרתי היום למקום שקניתי ממנו והוא טוען שהכל יסתדר ורק צריך לגשת אליו ולעשות איזון למרות שעשה איזון אחרי התקנה ראשונה.

יש לי את החשבונית והכל מסודר, עכשיו מה אני צריך לעשות, כבר לא עבר חודש והתחיל ההגה לרעוד, מה קורה אחרי שנה

האם אני צריך לבקש להחזיר את הגנטים ולקבל את כל הכסף בחזרה (מדובר על רק שבועיים) או לנסות עוד פעם את האיזון הזה ולראות? מה קןרה הפעם הבאה אם יש פנצר, צריך לחזור על כל האיזון או מה ?

אם אפשר לעזור בנושא הזה, אני מודה לכם

תבקש שיאזן מחדש את כל הגלגלים ותצא לנסיעת מבחן , אייזון אמור לפתור את הבעיה .

בוודאי שבכל פנצ'ר צריך לבצע איזון אך רק לגלגל המפונצ'ר .

שבוע טוב.

פורסם
אשמח לדעת מאיפה רכשת את הגנ'טים,

איזה מידה הם וכמה עלו לך?

אתה מתכוון לסט שנראה כך:

golf%20gti63B8F.jpg

כן הסט הזה, קניתי מפורטל ברח" ריבל 27 מול בנין קרסו בתל אביב

תדבר עם אביתר פה בפורום, למרות שאני לא התקנתי אצלו

אני התקנתי ב 1700 שח

20120429_154807.jpg

פורסם
אשמח לדעת מאיפה רכשת את הגנ'טים,