Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מכשיר של קנווד ddx4028bt ואמר לי המתקין שיש אפשרות לשים במכשיר gps

לא הבנתי כל כך איך עושים את זה הוא רק אמר לי שאצלו זה עולה 500 שקל ובאינטרנט מחול אפשר להביא את זה בהרבה יותר זול

מה צריך לעשות כדי להוסיף את המערכת ניווט הזאת?

פורסם

הוא אמר לי שאפשר להוסיף למכשיר ניווט, זאת אומרת הוא תומך אבל לא קיים בו, אמר לי משהו gps box.

במכשיר עצמו אין כניסת sd

פורסם

לא יודע מאיפה אתם מקריצים את המחירים הללו? רק תוכנה ללא יחידת הניווט עולה יותר. סביר להניח שזה סוג של קומבינה והתוכנה מן הסתם פרוצה וללא רישיון.

פורסם
..סביר להניח שזה סוג של קומבינה והתוכנה מן הסתם פרוצה וללא רישיון.

... . .באינטרנט מחול אפשר להביא את זה בהרבה יותר זול...

..

להביא = פרוצה.

לקנות = חוקית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
להביא = פרוצה.

לקנות = חוקית.

הכוונה שלי הייתה להביא את זה לארץ, לא להביא בקומבינה.

לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/BlackMore-B-NAV-GPS-Navi-Box-Navigation-System-Module-BRAND-NEW-Ships-FAST-/190630462184?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c627602e8#ht_931wt_1037

אני רק לא יודע אם זה מתאים לארץ מבחינת שידור וכל המסביב כי בזה אני לא מבין

דרך אגב טעיתי, הדגם שלי הוא 4038bt

פורסם

אתה צריך קודם כל יחידה שמתחברת למכשיר שהיא בעצם הניווט וזה עסק לא זול יש לך 2 אופציות אחד טאצ׳ ואחד עם שלט שזה בעצם נותן לך את האופציה לניווט ורק התוכנה למשל igo רק הכרטיס עולה בסביבות ה400₪

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

בקש לכרטיס יש לי הוצאתי מהמערכת הקודמת.

בקשר ליחידה מאיפה אפשר להשיג אחת במחיר זול , והאם זה מגיע עם אנטנה ?

פורסם

תקנה בארץ זאת יחידת ניווט שבאה עם אנטנה אתה תוכל למקם אותה בתוך הפלסטיקה של הרכב ככה שלא יראו אותה אבל חייב ליד שמשה וחתיכת מתכת כדי לחזק את המגנט באנטנה היחידה מקבלת + מינוס ואחרי סוויץ גם מתחים עדיף לא לקחת מהרדיו יש עוד קבל שנה יחידה הזאת מתחבר לדאבל שלך מאחורה מחבר את הכרטיס ליחידה וזה יעבוד

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...