Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מגבר שיש עליו פיוז 80 אמפר וע"פ המפרט שלו הוא מוציא 100w rms לערוץ ב 4 אום.

ישנם 4 ערוצים כך שהוא שההספק לו הוא 400w rms.

האם ניתן להשתמש בכבל בעובי 8 גייג?

פורסם

כבל 4 גייג, עקב בעיה שקשה להשיג כבל בחתך אמיתי של 4 מה שתקבל זה לא בדיוק זה, לכן 4 זה המומלץ.

תעיף מבט על הלינק של דיפורס, המון מידע שימושי!

פורסם
הכבלי מתח של רוקפורד בעובי 4 גייג נראים לי מעל התקן. אני טועה?

קצת יקרים אבל טובים מאוד.

אתה יכול ללכת גם על סטינגר\קונקשן\קנוקונספט\JL AUDIO

פורסם
קצת יקרים אבל טובים מאוד.

אתה יכול ללכת גם על סטינגר\קונקשן\קנוקונספט\JL AUDIO

כל היצרנים שציינת מוכרים לי השאלה אם יש משהו מעבר?

הסטינגר נראים לי יותר איכותיים מהרוקפורד, קיים יבואן מסודר למוצרים של סטינגר?

פורסם

ציינת שיש לך על המגבר פיוז של 80A.

ז"א שכבל 8G אמיתי, יהיה מספיק רוב הזמן, וגבולי בצריכה מקסימלית (שאת הלא מגיע אליה).

4G שלסאונד קווסט מסוגל להעביר יותר זרם מ- 8 אמיתי, זה אמנם לא נחושת מלאה, אך עושה עבודה טובה, ויספיק גם אם תוסיף עוד מגבר מונו בינוני בעתיד.

לי היה ברכב במשך שנים ארוכות כבל מתח ראשי 2G של דראגסטר ששירת אותי נאמנות, אך לכל אורך הזמן היו לי יותר ממגבר אחד, וגם מונובלוקים חזקים של 1000-1500-2000W, אשר באמת צורכים יותר זרם ממגבר של 4X100.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...