Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרטון של חלקי כרמן גיאה שאני רוצה להביא מארה"ב (בעיקר סטים של גומיות לכל האוטו וחתיכת כנף אחורית בגודל דף A4,מיסב לחץ, משאבות בלם וסט שיפוץ לקליפרים וכו) . 5-6 קילו לכל היותר.

אני מוכן לשלם 200$ למי שמוכן להביא את החבילה איתו במטוס.

אין לי כוח להתעסק עם כל האישורים ולחכות כל כך הרבה זמן לשחרור.

מוזמנים ליצור קשר בפרטי

חג שמח

רביב

פורסם

1. מאחל שתמצא

2. רק למען הפרופורציה אני מציין כי אתמול חזרתי מפריז. הוצע לנוסעים אחדים כולל אותי סכום של 150 יורו+ארוחת בוקר לעבור לטיסת אלעל בסך הכל שעה מאוחר יותר - ואף אחד לא זז מהתור!

3. אכן ההתעסקות עם האישורים והתשלומים השונים שגובים מאיתנו גורמים לנו לבצע יבוא אישי במזוודות...

שוב, בהצלחה

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

דיברת עם יעקוב? אני חושב שהוא ייבא לך את החלקים ברבע עמלה..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עדיין לא. לא מדובר כמעט בחלקים מיכנים, אלא בסטים של גומיות לשנים 72-74.

אני יודע בדיוק מה אני צריך ומעדיף לסמוך על עצמי ולא על מישהו אחר.

יהיו מספיק חלקים שאקנה דרכו. אני בטוח.

פורסם

רביב שלום

לאח שלי יש גם קרמן גיאה . הוא רכש לא מזמן חלקים מבחור שפרסם ביד 2 .לדעתי היו לו גומיות למכסה מנוע ומכסה תא מטען.

הטלפון שלו 0506500172 (שכחתי את שמו)

בהצלחה

ירדן

פורסם

אתה בשיא הרצינות חושב שמישהוא יביא לך את הארגז? :shock:

בתי הכלא מלאים באנשים שהעבירו חבילה לחבר ובמכס התברר שמדובר בסמים, חומרים אסורים וכו' אז בלי חו"ח להתכוון אליך אישית, אני לא רואה מי בדעה צלולה יסכים לעשות מעשה כזה עבור זר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתפלא אבל כבר פנו אלי 2, פשוט לא הסתדר מבחינת הזמנים.

מה הבעיה ? החלקים מגיעים ישר מהחנות. מי שמביא את זה מפרק מהקרטון ורואה בדיוק מה יש.

אפשר לחשוב שאני מעביר שם קוקאין. נו באמת. מי שגולש פה יודע איך נראה סט גומיות או לאגר או צינור ברקס.

אני אישית היית שמח לעזור וגם עזרתי בעבר לאנשים. למה לא ? לנוסע שבא מארהב יש 50 ק"ג שהוא יכול להביא איתו. אז מה זה 5-6 קילו ועוד בשביל מטרה נעלה כמו רכב אספנות ולהרוויח מזה 200$ על הדרך ?

אני מאמין שעוד אמצא את המושיע דרך פה.

פורסם
תתפלא אבל כבר פנו אלי 2, פשוט לא הסתדר מבחינת הזמנים.

מה הבעיה ? החלקים מגיעים ישר מהחנות. מי שמביא את זה מפרק מהקרטון ורואה בדיוק מה יש.

אפשר לחשוב שאני מעביר שם קוקאין. נו באמת. מי שגולש פה יודע איך נראה סט גומיות או לאגר או צינור ברקס.

אני אישית היית שמח לעזור וגם עזרתי בעבר לאנשים. למה לא ? לנוסע שבא מארהב יש 50 ק"ג שהוא יכול להביא איתו. אז מה זה 5-6 קילו ועוד בשביל מטרה נעלה כמו רכב אספנות ולהרוויח מזה 200$ על הדרך ?

אני מאמין שעוד אמצא את המושיע דרך פה.

כדאי לדעת את העדכונים.

ראשית, מעולם לא היה 50 ק"ג. תמיד היה עד 2 מזוודות בנות 23 ק"ג כל אחת.

לאחרונה התנאים השתנו. מרבית החברות מאשרות רק מזוודה אחת ששוקלת עד 23 ק"ג ומטען יד ששוקל עד 6 ק"ג. אל-על אולי החברה היחידה שעדיין נשארה בשתי מזוודות, כאשר השמועות אומרות שגם שם בקרוב זה ישתנה. כמובן, אפשר גם יותר ממזוודה - אבל תמורת תשלום נכבד.

פורסם
אתה בשיא הרצינות חושב שמישהוא יביא לך את הארגז? :shock:

בתי הכלא מלאים באנשים שהעבירו חבילה לחבר ובמכס התברר שמדובר בסמים, חומרים אסורים וכו' אז בלי חו"ח להתכוון אליך אישית, אני לא רואה מי בדעה צלולה יסכים לעשות מעשה כזה עבור זר.

כרגע הוכחת לי עד כמה אני תמים לפעמים. אתה צודק בהחלט, לא עלתה בראשי האופציה הזו אבל כשאני חושב עלייה, היום בימינו הכל אפשרי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לאחרונה התנאים השתנו. מרבית החברות מאשרות רק מזוודה אחת ששוקלת עד 23 ק"ג ומטען יד ששוקל עד 6 ק"ג. אל-על אולי החברה היחידה שעדיין נשארה בשתי מזוודות, כאשר השמועות אומרות שגם שם בקרוב זה ישתנה. כמובן, אפשר גם יותר ממזוודה - אבל תמורת תשלום נכבד.

זאת לא שמועה, זה כבר השתנה...

ב-"אל-על", בטיסות לארה"ב וחזרה, מותרת (מזה שבועות אחדים) רק מזוודה אחת.

עודד

פורסם

שלום,

אני כרגע בארה"ב.

בכל הטיסות כולל אלעל מאושרת רק מזוודה אחת עד 20 ק"ג, ומזוודת טרולי +תיק יד וזהו. לקחתי גם מחשב נייד ודרשו

לשלם עבורו אבל הצלחתי להעבירו.

בשמחה הייתי לוקח לך את החלפים אבל אני פה עד אמצע החודש הבא ומביא איתי :wink: סט בלמים שהם די כבדים.

אני על הקו אז אולי בפעם הבאה.

אני יושב ביוסטון טקסס.

יוסי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...