Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני רוצה לשאול זה בעצם לגבי שילוב של חתול וכלב באותו בית.

כבר יש אצלי חתולה בת 7 די מאסיבית , שמרגישה ומתנהגת LIKE A BOSS :lol:, אבל בעקרון רגועה באופייה ולא תוקפנית אף פעם.

אני רוצה להביא גור כלבים, אני לא יודע עדיין מאיזה סוג. משהו קומפקטי סביר להניח, כי אני גר בדירה ללא גינה.

אני לא יודע איך לעשות את זה בצורה שתגרור מינימום אלימות ויללות.

קראתי כל מיני מאמרים באינטרנט שמדברים על הפרדה בהתחלה, על שילוב הדרגתי, ואני אשמח לשמוע של גידול כלב וחתול ביחד ממישהו בעל נסיון.

V5

פורסם

אצלנו במשפחה תמיד היו גם חתולים וגם כלבים בבית, וכבר עברנו את החוויה של חתול חדש כשיש כלב בבית, וגם כלב חדש כשיש חתול בבית.

אצלנו לא עשינו הפרדה, חתולים הם לא חיות שמנסות לצוד או להתקיף חיות אחרות שגדולות מהן. היא תגיב בעויינות רק אם הכלב הגור יתקרב אליה, והוא יפחד להתקרב אליה מעצמו, ככה שאין מה לדאוג. מצב זה נמשך בערך שבוע אח"כ כבר החיות פחות או יותר מתרגלות אחת לשניה.

פורסם

הנסיון שלי עם חתולה מבוגרת וגור כלבים צעיר היה טוב.

לא נקטתי בהפרדה, פרט לכך שהגור קיבל מקום שינה נפרד והחתולה נשארה במקומה הקיים. לא הגבלתי את תנועתם בבית ובחצר. בתקופת ההסתגלות, רק השגחתי על ההתנהגות שלהם מבלי להתערב.

כמובן שצריך להאכיל אותם בנפרד, ולא לאפשר לגור להפריע לחתולה בזמן שהיא אוכלת.

החתולה מעולם לא תקפה את הגור הקטן ונתנה לו להתקרב אליה, כשהיה קטן מאוד נהגה ללקק אותו. כאשר גדל והחל לשחק איתה באופן שנראה לה פרוע מדי, הייתה מרחיקה אותו ממנה בטפיחות כף קלות אך לא בציפרניים שלופות.

כאשר היה מטריד אותה , הייתה מתרחקת ממנו ומטפסת לנקודה גבוהה (מעקה בתוך הבית או גדר בחצר) משם הייתה משקיפה עליו בשלווה. במשך הזמן הכלב איבד עניין בנסיונות המשחק איתה.

פורסם

חתולה בוגרת זריזה בהרבה מגור כלבים ולכן אין צורך בהפרדה במקרה הזה כי יש לה אפשרות להתחפף מהמקום אם היא מפחדת/הכלב מציק לה/סתם לא בא לה עליו.

כן אפשר לעשות את מהפגש הדרגתי, כדי לתת לחתולה להסתגל לעובדה שיש עוד יצור בבית, ולגור שמגיע למקום חדש להסתגל למקום, לאנשים ובסוף לחתולה.

לתת להם קודם להריח חפצים עם הריח של השני ורק אחר כך להפגיש בינהם, כאשר מקפידים שלחתולה יש כאמור לאן לברוח.

אם הם משחקים יחד, החתולה תדאג להבהיר לגור אם הוא מכאיב לה. שריטה קטנה זה לא נעים אבל לא נורא אלא אם זה בעין, לכן רצוי בהתחלה להשגיח אם הם יחד עד שהגור ילמד להבין גבולות בלי להפגע יותר מידי.

פורסם

תודה לעונים.

יש סוגי כלבים שמסתדרים יותר טוב עם חתולים מאשר אחרים?

או שזה לא ממש משנה וכל עוד הכלב יגדל עם החתול מגיל קטן הוא יסתדר איתו טוב בהמשך?

V5

פורסם

גם אצלי הנסיון אומר בלי הפרדה.

מנסיון עם חתולים ואז הגיעו הכלבים. ואז עוד חתול או כלב.

או הפוך. אצלי בבית יש לי כלבה מסוג גולדן. כשהיתה בת 5 בערך הבאתי חתול.

כשהחתול היה בין שנתיים הבאתי כלבה נוספת מסוג פג סיני.

כולם חברים של כולם.

1314090331946.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...