Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שאני מבין,

ליאור מילא מיכל כ-24 פעמים במשך השנה האחרונה, כלומר מיכל של 35+- ליטר כל שבועיים.

שלדעתי זהו נתון סבבה לגמרי.

וליאור, תקן אותי אם אני טועה.

אף פעם לא הבנתי את המדד הזה של מיכלים לשבוע או חודש. זאת תמיד התשובה של בחורות כשאתה שואל אותן כמה האוטו עושה, "אה, הוא מעולה, אני ממלאת בקושי מיכל פעם בחודש". למה זה רלוונטי בדיוק ? מה אפשר להסיק מזה בלי לדעת כמה ק"מ נגמאו בזמן הזה ? זה לא משפט שאני מצפה לשמוע בפורום מוטורי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

30 ליטר דלק ל 550+ קילומטר, תלוי בתנאי הנהיגה...

היונדאי אקסנט ידנית, 2003, עושה אצלי 600 ק"מ על 40 ליטר!

לעומת אלטו יש לה בגאז' לעגלה וגם מקום סביר למבוגר מאחורי (1.85 גובה).

פורסם
גם אני אשמח לקובץ.

תודה.

לא צריך קובץ- חישוב פשוט וקל.

סכמו את כלל ההוצאות שלכם על הרכב- איבוד ערך, דלק, ביטוח, טסט, טיפולים ותיקונים.

את סך הכסף שהוצאתם, נניח, במשך שנה, חלקו במספר הקילומטרים שנסעתם בשנה הזו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שלום חברים.

בהמשך למחירי הדלק המשתוללים, וכמגמה יפה של מעבר נהגים לרכב חסכוני, אני מצרף להתרשמותכם את הנתונים מהחיים האמיתיים של הרכב, מעקב מדוייק אחרי תצרוכת הדלק של הסיטרואן C1 החביב שלי, שזהה לחלוטין לפיג'ו 107, וכן לטויוטה אייגו שמבצע עלייה לישראל בקרוב, מצ"ב מדידות תצרוכת דלק של סיטרואן C1 על פני 15,000 ק"מ בתנאים משתנים, בעומס חלקי ומלא, בנסיעות קצרות וארוכות, בעיר ומחוצה לה.

ועכשיו לניפוץ כמה מיתוסים - בקליומטראז' 10,000 הוחלפו הצמיגים המקוריים הדקיקים לגומי רחב וספורטיבי (Toyo T1R למי שמבין) במידה נדיבה ודביקה של 195-45-15, שאמורה הייתה להעלות את תצרוכת הדלק, אבל הנתונים לא משקרים, הממוצע ירד מ 18.5 ק"מ לליטר, ל 18.1, ק"מ לליטר מרשימים ביותר, "פגיעה" של כ 2% בלבד, שאפשר לייחס אותה גם לסגנון נהיגה מעט ספורטיבי יותר, בכל מקרה, הרכב זכה לתוספת יציבות, אחיזה וגם מראה די משמעותיים.

לסיכום: עלות הדלק הייתה פחות מ 0.4 ש"ח לקילומטר, נתון מרשים מהעולם ההיברידי או האופנועים 8)

להתרשמותכם.

ליאור

דווקת לא ניצפת מיתוס כי בכל זאת נרשמה הרעה של צריכת דלק גם היא מינורית ואם כבר תעשה בדיקה לתקופה יותר ארוכה כי גם לצמיגים יש תהליך הרצה והאחיזה שלהם תגבר ואיתה תורע תצרוכת הדלק

• תוכן חדש...